Ніх@я нема. Планета Шелезяка, населена довбо@обами.
Пустиня

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ніх@я нема. Планета Шелезяка, населена довбо@обами.
Пустиня![]()
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вот не пойму ,- сеанс уринотерапии ? ))))
Про довбо@обів я недарма написав. Ще за мирних часів довелося побувати в сімфері. Мну потрібно було поповнити кредитку. Це можна було зробити в касі відділення банку (терміналів поповнення ще не було навіть у Харкові). Куди тільки місцеві не вказувавали дорогу - то в банкомат, то в обмінку, то взагалі не розуміли про що йде мова. Поки не пояснив як для розумововідсталих (ще й злий вже був від метилянь з одного місця в інше), що мну потрібно не банкомат чи обмінка, а саме відділення банку (з написом назви банку, блін), ну тоді вже якось пояснили, де знаходиться відділення. Аналогічно шукав супермаркет. Теж народ вказував на якісь малозрозумілі магазини (скоріше ятки).
до Коктебеля его вэбка уже не добивает...
ее там уже украли. Коктебель как курорт закончился. фсЁдо Коктебеля его вэбка уже не добивает...
до Коктебеля его вэбка уже не добивает...![]()
там ща заселяются истнные *****ы, которые воду(пресную) ведрами носили и срали в огороде, а теперь целое море, хоть мыться можно)))жителям Крыма сделать из этого собственные выводы?
щётчик,щётчик сууукаааа![]()
Хм...Вас только это смутило?
А вот немцы пишут про совершенно дикие пробки в крыму. В р-не Феодосии 20км и больше
А вот немцы пишут про совершенно дикие пробки в крыму. В р-не Феодосии 20км и больше