Ніх@я нема. Планета Шелезяка, населена довбо@обами.
Пустиня

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ніх@я нема. Планета Шелезяка, населена довбо@обами.

Пустиня![]()
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вот не пойму ,- сеанс уринотерапии ? ))))
:***:Про довбо@обів я недарма написав. Ще за мирних часів довелося побувати в сімфері. Мну потрібно було поповнити кредитку. Це можна було зробити в касі відділення банку (терміналів поповнення ще не було навіть у Харкові). Куди тільки місцеві не вказувавали дорогу - то в банкомат, то в обмінку, то взагалі не розуміли про що йде мова. Поки не пояснив як для розумововідсталих (ще й злий вже був від метилянь з одного місця в інше), що мну потрібно не банкомат чи обмінка, а саме відділення банку (з написом назви банку, блін), ну тоді вже якось пояснили, де знаходиться відділення. Аналогічно шукав супермаркет. Теж народ вказував на якісь малозрозумілі магазини (скоріше ятки).
я тогда уже понял что там много ****утых.до Коктебеля его вэбка уже не добивает...

ее там уже украли. Коктебель как курорт закончился. фсЁдо Коктебеля его вэбка уже не добивает...
до Коктебеля его вэбка уже не добивает...![]()
врот ему кило печенья
там ща заселяются истнные *****ы, которые воду(пресную) ведрами носили и срали в огороде, а теперь целое море, хоть мыться можно)))жителям Крыма сделать из этого собственные выводы?
щётчик,щётчик сууукаааа![]()
Хм...Вас только это смутило?

А вот немцы пишут про совершенно дикие пробки в крыму. В р-не Феодосии 20км и больше
А вот немцы пишут про совершенно дикие пробки в крыму. В р-не Феодосии 20км и больше