Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в оккупированном Крыму?

• Автор теми Автор теми Ахиллес
  • Дата створення Дата створення

Про довбо@обів я недарма написав. Ще за мирних часів довелося побувати в сімфері. Мну потрібно було поповнити кредитку. Це можна було зробити в касі відділення банку (терміналів поповнення ще не було навіть у Харкові). Куди тільки місцеві не вказувавали дорогу - то в банкомат, то в обмінку, то взагалі не розуміли про що йде мова. Поки не пояснив як для розумововідсталих (ще й злий вже був від метилянь з одного місця в інше), що мну потрібно не банкомат чи обмінка, а саме відділення банку (з написом назви банку, блін), ну тоді вже якось пояснили, де знаходиться відділення. Аналогічно шукав супермаркет. Теж народ вказував на якісь малозрозумілі магазини (скоріше ятки).

Весело читать крымсов после выходных. Упоротые пишут: есть сизон! ( конец июля, блин!) во в профессорском скока! А им в ответ: ты на номера посмотри - это симферопольские на выхи приехали. И новые крымские удмурты. После них на пляже гора битых бутылок и все обосрано. В ответ: вы ничего не знаете, я сама слышала аканье! И: так ты ж, блин, сама из Симферополя в профессорский приперлась! А я здесь не только в воскресенье живу.

jefca0.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вот не пойму ,- сеанс уринотерапии ? ))))

*****:відстій::***:

Про довбо@обів я недарма написав. Ще за мирних часів довелося побувати в сімфері. Мну потрібно було поповнити кредитку. Це можна було зробити в касі відділення банку (терміналів поповнення ще не було навіть у Харкові). Куди тільки місцеві не вказувавали дорогу - то в банкомат, то в обмінку, то взагалі не розуміли про що йде мова. Поки не пояснив як для розумововідсталих (ще й злий вже був від метилянь з одного місця в інше), що мну потрібно не банкомат чи обмінка, а саме відділення банку (з написом назви банку, блін), ну тоді вже якось пояснили, де знаходиться відділення. Аналогічно шукав супермаркет. Теж народ вказував на якісь малозрозумілі магазини (скоріше ятки).

Я уже писал в далёком прошлом живя на квартире по путевке ..хозяин на меня говорил что я биндэра:кручусь: я тогда уже понял что там много ****утых.

jefca0.webp

Вот не пойму ,- сеанс уринотерапии ? ))))
не позорься , спрячь фото и не пости такой позор!
смотри мою фотку ниже ,октябрь месяц орджо с другой стороны от камеры
. File 00257.webp
покажешь конец августа через месяц

Вкладення

• File 00257.webp
    File 00257.webp
    152.9 КБ · Перегляди: 550
Это шо, только один ***** столько нафлудил? Недержание проснулось?

жителям Крыма сделать из этого собственные выводы?
там ща заселяются истнные *****ы, которые воду(пресную) ведрами носили и срали в огороде, а теперь целое море, хоть мыться можно)))

А вот немцы пишут про совершенно дикие пробки в крыму. В р-не Феодосии 20км и больше

Пробки могут быть не от количества отдыхающих, а от корявых дорог. Проклятые хахлы не могли асвабадителям перед рехферендумом отремонтировать дороги и оставить автобаны:D

А вот немцы пишут про совершенно дикие пробки в крыму. В р-не Феодосии 20км и больше

Німцям цікаво за затори у Криму? :D

Назад
Зверху Знизу