Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що робити якщо Вам відмовляють у обслуговуванні українською?

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення

Як ви ставитесь до мовного закону?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    142
Что их не заставляют говорить на языке который для них не родной.
Брехня. Никто никого работать в сфере обслуживания не заставляет. Не нравится работать по установленным правилам, идешь на стройку кирпичи таскать.

Особисто я вважаю що штрафів у данному випадку недостатньо. Спеціальні загони мовної поліції мають арештовувати тих хто відмовляється обслуговувати клієнтів головною мовою країни та відправляти таких особин на примусове лікування.
А для закріплення домінації над ватою на місці поваленого Ульянова має постати велична скульптура Степана Андрійовича Бандери 15 метрів заввишки.

Ось, до речі, петиція
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я притрумуюсь католицтва.
Мені ваші совкові свята до ****и.
Маску вдягни:D

Я поважаю, те "кіно", яке ти дивишься. Вважаю, що й Папа поважає віру (кіно:D) інших. Рівняйся на Папу...
Ти так гармонічно по "католицькі" виразив свою емоцію словом "****а", що я навіть почав сумніватися- звідкіля ж ти насправді... Папа тебе в цьому не схвалив би...:)

Перекладіть будь ласка,як буде українською “пошел на *** “ ? Бо з 16 січня планую лаятися виключно на мові))

:рл:

шо ты несешь, репы вареной объелся? харьковчанин по национальности! :іржач:

Ясно: передо мной ****утый понаех. Ты б в музей сходил, что ли.:незнаю:
Мои предки здесь с 1854 года. И они говорили на смеси всех языков. У меня половина города в родственниках. И я не собираюсь себя ломать в угоду каких-то *****ов.
Но в стране официальный язык- украинский. И это аксиома. Кто его не знает даже в начальной стадии- тот ***!
А ты- *** в квадрате, раз не знаешь истории харьковцов и харьковчан.

Особисто я вважаю що штрафів у данному випадку недостатньо. Спеціальні загони мовної поліції мають арештовувати тих хто відмовляється обслуговувати клієнтів головною мовою країни та відправляти таких особин на примусове лікування.
Сегодня ввели дискриминацию тех кто без маски. Просто не обслуживают. Сам несколько раз возвращался в машину за маской. И приучили быстро всех.
И продавцов когда стали наказывать неподьемными штрафами, все моментально перешли только на обслуживание только в масках.
И с языком всех приучат. Просто неподьемными штрафами выбьют неадекватов с работы.

ну не все так погано. Є альтернатива. В Донецке єсть возможность обслуживания на великом русском язьке. Так шо в цьому плані Донецьк ліпше розвивається. Перспектива просто громадная.

Перекладіть будь ласка,як буде українською “пошел на *** “ ? Бо з 16 січня планую лаятися виключно на мові))

*****ські матюки – ****оцентричні або ж відгенітальні. В основі їх – статевий акт, часто збочений, органи, що беруть у ньому участь, та особи, які мають ті чи інші ****уальні характеристики.

Матюки українські – копроректального типу, вони пов’язані з актом дефекації, з ефекторним органом та продуктом цього акту. Цим українська лайка близька до лайки європейської. Порівняйте: французьке merde, німецьке Scheisse, Dreck, Lecken Sie mir Arsch, польське gowno. Принагідно зауважимо, що термін копроректальний не є цілковито адекватним, бо образотворчою функцією народ наділяє не rectum як такий, І не anus, а сраку в широкому розумінні цього слова, насамперед обидва Musculus gluteus maximus. На доказ цього твердження можна навести той факт, що демонстрування оголених сідничних м’язів традиційно є найефективнішим ендшпільним ходом у міжсусідському конфлікті «за межу» чи «за курку».

Отож, якщо вам треба дати стислу й високоемоційну оцінку якоїсь особи, предмета, ситуації чи процесу, вживайте слова: гімно, гімно собаче, срака, гімнюк (гімнючка), засранець (засранка), серун (серуха), дристун, бздюха, бздун. Іноді, для означення молодших за вас осіб, вживається позасистемне слово сцикун (сцикуха).

Для відтінення чиєїсь неправоти, як аргумент у суперечці, побажання тощо, вживаються фразеологізми: насеру його матері!, насеру твоїй матері (увага: твоїй вимовляється через два т), поцілуй мене в сраку!, поцілуй собаку в сраку!, йди ти в сраку!, щоб ти всрався!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Конституция Украины это самый главный закон. Читайте ее, там все написано.

Цитата:

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Ще одна консерва вилупилась з тим же СРАНА.УА

Но в стране официальный язык- украинский. И это аксиома. Кто его не знает даже в начальной стадии- тот ***!
Ну почему сразу гад. Он может регулярно платить дополнительный налог штрафами, и будет уважаемый человек.

Конституция Украины это самый главный закон. Читайте ее, там все написано.

Цитата:

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Да захищають тебе, меншина. Все нормально.

Назад
Зверху Знизу