создай тему, задай вопросХто у нас розумієцця на наземних дронах і кампьютерах ? Є питання

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
создай тему, задай вопросХто у нас розумієцця на наземних дронах і кампьютерах ? Є питання
во первых я не носитель секретов во вторых если бы был то личка это бы не решила все равноЯ не хочу на загал. Давай тобі в лічку кину
Сміх сміхом, а у мене досі розлад сну, і не рятують ні таблєтки, ні алкогольПосле армии вообще не сплю - знаю как охраняют.
Може трудотерапія до всирачки поможе.В мене в липні було овердохера роботи.По12-15 годин на добу.Я приповзав додому і було таке,що не миючись і не ївши засипав прямо на ходу.Для мене це кращий засіб для засипанняСміх сміхом, а у мене досі розлад сну, і не рятують ні таблєтки, ні алкоголь
Гроші ще є ?Сегодня скинули все 4, выживаемость груза 50%
Є, дякую форумчанам, не так щоб цигарки блоками купувати, але на пакування і навіть на щось в середину покласти - вистачає.Гроші ще є ?
Дійшли, з копійками.+ встречай еще немного![]()
Ето конвертаціяДійшли, з копійками.
а бенз фасуешь в мелкие ёмкости или всё в одну?Сегодня держим пальцы скрещеными, опять бензин швырять будем с 100метровой высоты и 4 еды...
Еда то как повезёт, а вот бенза с газом будет жалко. "Ракета" сегодня квадратная вышла🤣
значит надо за раз брать надолго.Проблема бензина состоит еще в том, что это не только финансовый вопрос, ближайшая заправка от меня там же где и Н Пошта, полтора-два часа по угандошенным дорогам.