- Повідом.
- 10663

Чому заморожені? Де я писав що консерви морожу?Це заморожені консерви так трОщить?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чому заморожені? Де я писав що консерви морожу?Це заморожені консерви так трОщить?
Я якраз і пропоную часть консерв заморозіть пєрєд отправкой. Чи там багато врємєні проходить і вони разморозяцця.Чому заморожені? Де я писав що консерви морожу?
По різному, від 2 годин, до 2 діб від мене і до збросу.Я якраз і пропоную часть консерв заморозіть пєрєд отправкой. Чи там багато врємєні проходить і вони разморозяцця.
Какой смысл их замораживать? При ударе банка все равно лопается, и им теперь срок - сутки двое, потом стухнут. А герметичные будут месяц лежать. Звиздец конечно, эти банки с открывашкой. они же он малейшего удара лопнут. Обычная сардина в масте, из АТБ - ее можно со ста метров без упаковки кинуть, ей нихера не будет. Нужно что-то решать с банками.Я якраз і пропоную часть консерв заморозіть пєрєд отправкой. Чи там багато врємєні проходить і вони разморозяцця.
Ясно. Заморозка - не варіант.По різному, від 2 годин, до 2 діб від мене і до збросу.
Форма батонів, різаний.А хліб який дають? Кірпіч?
Ясно. Якби кірпіч, можна було спробувати половинки стрейчем примотувати на кожен кут посилки з консервами, в якості амортизатора.Форма батонів, різаний.
При падении со стола 3-4 кг - возможно, но10кг, разгоняясь с высоты в 100м даже не заметят, что там эта буханка ( по плотности параллона) была примотана.Ясно. Якби кірпіч, можна було спробувати половинки стрейчем примотувати на кожен кут посилки з консервами, в якості амортизатора.
думаю, шо дроноводы скажут "катите колесо сами" ...В поіскє рішення.
А якщо консерв напихать у колесо. Внутрі ще шар пінопласту. І снаружи теж. І застрейчовать.
Продают сиги «комплемент» 530-580 грн блок.Не вытягиваю я курево даже с вашей помощью, их там 25- 35 человек, это ж пару блоков надо каждый день кидать.
Пакунок 10 кг з висоти 100 м ударяється об землю зі швидкістю 160 км/г.Может конечно и херню напишу,но может скотчем обматывать консервы, может он не даст разорваться банке. Хз, или изолентой.![]()
а вес тут при чём?+ іще
Пакунок 10 кг з висоти 100 м ударяється об землю зі швидкістю 160 км/г.