Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

россия напала на Украину

опять «порохоботов ущемляют»?
Та ні. Мова аж ніяк не про ідейну прихильність чи кольори вподобань. Зараз то не на часі.
Це про тутешню "вагу"- в сенсі who is who на сайті.
Схоже, жарт вийшов невдалим. От що значить 13 число. Мабуть, сьогодні не мій день. ;)

Димокс ты не прав по весу?
Длина тела енота варьируется от 40 до 60 см, здоровый вес взрослого енота 7 — 13 килограмм, однако в дикой природе зимой самцы могут достигать 25 килограмм.
Заради справедливості, пралка також не 30 важить, мабуть 60 мінімум.

Останнє редагування:
Зараз то не на часі.
Ты шутишь? Горбатого могила исправит. Я зашел в раздел Политика и охуел. Топла порохоботов выкладывают карикатуры на Зеленского. Спорят про конфеты Рошен.
В переписке 2 человека с форума прямо заявили мне что "Почему я должен праздновать освобождение Херсона, если у нас президент бла бла бла".
:рл:

Ты шутишь? Горбатого могила исправит. Я зашел в раздел Политика и охуел. Топла порохоботов выкладывают карикатуры на Зеленского. Спорят про конфеты Рошен.
В переписке 2 человека с форума прямо заявили мне что "Почему я должен праздновать освобождение Херсона, если у нас президент бла бла бла".
І?... ти їх забанив чи як завжди?

Чи не ти дозволяв та дозволяєш явним ворогам існувати на цьому форумі? Мова навіть не про йобнутих порохоботів, а просто тих, хто топить проти всього українського.
Питання риторичне та відповіді не потребує.

...
Не ну тут проще - передули ребята... Проспятся - попустит... :D :пиво:

Там лайна стільки, що знайти щось - нереально.
Я порохобот, і я святкував звільнення Херсону.
Далі що?
Зайшов в політику - висить тема для накидання гімна на Порошенка... концепція стара - Порошенко все вкрав, але я вам не скажу що саме (С)

Ти впевнений, шо то не одні й ті самі люди з різних аків самі з собою створюють фіктивну дискусію?

Я порохобот, і я святкував звільнення Херсону.
Ты какой-то неправильный порохобот. Мне вторые сутки доказывают что не должны.
А их даже оскорбляю оказывается этими требованиями.

Вот 5 минут назад человек написал.
https://www.kharkovforum.com/threads/bratskaja-vojna.4604928/post-70953782

Ты шутишь? Горбатого могила исправит. Я зашел в раздел Политика и охуел. Топла порохоботов выкладывают карикатуры на Зеленского. Спорят про конфеты Рошен. ...

А двух не-порохоботов *******ов ты там случайно не заметил, количеством и *****измом сообщений превышающих всех остальных вместе взятых?
Причем они это делают давно, целеустремленно и по всему форуму.
Если честно, то подобное их тупое усердие вовсе не выглядит искренне и скорее даже вредит.

П.С. Я надеюсь меня в порохоботстве ты не подозреваешь? :збентежений:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу