Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А самі олені де?Из Салехарда на фронт отправили две тысячи оленьих шкур.
Англичанам приписывают остроумный способ борьбы с мусульманскими террористами и прочими, убивающими во имя Аллаха.Трупы будут заворачивать.
То може просто закидати шматками свинини всі країни терористи навкруги Ізраїлю?Англичанам приписывают остроумный способ борьбы с мусульманскими террористами и прочими, убивающими во имя Аллаха.
Заворачивать трупы в свиные шкуры! По мусульманской вере свинья - нечистое животное. И начинка такого "голубца" никогда не попадёт в рай, его не будут ублажать 72 гурии и т.д.
Три года назад в Израиле предлагали возобновить эта практику.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Так что...
В Афганістані такі заходи (поховання у свиних шкурах) спрацьовували на "ура".То може просто закидати шматками свинини всі країни терористи навкруги Ізраїлю?
Представляете, но эти поцы таки, до сих пор не выучили русский, хотя мы тут уже живём много лет...©)Мій родич приїхавши до Латвії за розподілом уже за кілька років латиською розмовляв. Це ким треба бути, щоб за 30 років, або за 40, 50 мову не вивчити, тим більш латиська не така складна. Эти ********** реально доставляют......
У нас українську не можуть вивчити за ті ж 30 роківМій родич приїхавши до Латвії за розподілом уже за кілька років латиською розмовляв. Це ким треба бути, щоб за 30 років, або за 40, 50 мову не вивчити, тим більш латиська не така складна. Эти ********** реально доставляют......
Та рузькошелепні українською не можуть розмовляти, куди ви латиською? Там же й букви не такі, й слова теж. В мене є друг, який ще при со́вдепіі мешкав в Литві, так їхню мову знав аж бігом, приїжджала до нього донька з онуками, онуки тільки литовською розмовляють, ніякої російської вже нема, він з ними теж, бо литовську мову не забув!Мій родич приїхавши до Латвії за розподілом уже за кілька років латиською розмовляв. Це ким треба бути, щоб за 30 років, або за 40, 50 мову не вивчити, тим більш латиська не така складна. Эти ********** реально доставляют......