Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У нас українську не можуть вивчити за ті ж 30 років
Отож. Я там кілька разів був тиждень, багато розумів. Литовський найбільш близький до протоєвропейської, від якої більшість європейських мов пішли. Слов'янські мови до литовської може ближче навіть за латиську. Масквавітські пропагандони вже не віддуплюють, яким бидлом у світі виглядають.Та рузькошелепні українською не можуть розмовляти, куди ви латиською? Там же й букви не такі, й слова теж. В мене є друг, який ще при со́вдепіі мешкав в Литві, так їхню мову знав аж бігом, приїжджала до нього донька з онуками, онуки тільки литовською розмовляють, ніякої російської вже нема, він з ними теж, бо литовську мову не забув!
К сожалению, это не анекдот, в Прибалтике такое достаточно часто можно было услышать при красных. И не только в Прибалтике.Представляете, но эти поцы таки, до сих пор не выучили русский, хотя мы тут уже живём много лет...©)
Сестра, вышла замуж за литовца из Ионавы, через два года бойко говорила на литовском.
Да вы оптимистАга, 50 ракет![]()
які лише на язику у трампа...Ага, 50 ракет![]()
зато скреп - полная ****!
Швейцариюв Швецию
не, ну если в швецию, то ок. ))) там можно и куколдом побьітьШвейцарию
Думаю-это лучше чем ничего...Ага, 50 ракет![]()