Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

По-друге: від нього користі для України більше, аніж від 50+% населення України гамузом, за поведінкою своєю навіть не "малороосів", а малокацапів.
Яка користь Україні від того, хто влаштовував терористичні акти в Латвії. І дуже хотів, щоб кремль відправив радянські війська в Латвію. Коли Кремль не допоміг був незадоволений, що не відправили на допомогу радянські війська в Латвію.

Зайшов подивитися, що він публікує на своєму тг-каналі. Перше, що впадає в око, це антиамериканізм від політики до прихованої зневаги американської культури. Друге, це крадіжка контенту і піар свого каналу на крові українців. На мільйону аудиторію жодної публікації для фінансової допомоги ЗСУ.

За то є реклама, як росіянам отримати навчання за кордоном.

2025-09-06_042523.webp

Втрати ворога станом на 06.09.2025 р. :yahoo:
  • ****сти: 1 087 180 (+960)
  • Танки: 11 161 (+2)
  • Бойові броньовані машини: 23 243
  • Артилерійські системи: 32 474 (+39)
  • РСЗВ: 1 480
  • Автомобільна техніка: 60 950 (+119)
  • Спеціальна техніка: 3 957 (+1)
  • Засоби ППО: 1 217 (+1)
  • Літаки: 422
  • Гівнокоптери: 341
  • БПЛА: 56 523 (+256)
  • Крилаті ракети: 3 686
  • Кораблі: 28
  • Підводні човни: 1
Чому російська армія не грає в шахи?
Бо кожен раз, коли ставлять мат, вони думають, що це ще одна втрата!

На *******и:
-Вам тяжело жить? Вы постоянно испытывается тяжесть? Выход есть !
Вступайте в ряды бойцов СВО и скоро вы почувствуете облегчение !
На 10-20-30 килограмм живого веса!
С облегчением Вас !

Втрати ворога станом на 05.09.2025 р. :yahoo:
  • ****сти: 1 086 220 (+810)
  • Танки: 11 159 (+2)
  • Бойові броньовані машини: 23 243 (+2)
  • Артилерійські системи: 32 435 (+50)
  • РСЗВ: 1 480 (+1)
  • Автомобільна техніка: 60 831 (+139)
  • Спеціальна техніка: 3 956
  • Засоби ППО: 1 216 (+1)
  • Літаки: 422
  • Гівнокоптери: 341
  • БПЛА: 56 267 (+222)
  • Крилаті ракети: 3 686
  • Кораблі: 28
  • Підводні човни: 1
Чому російські солдати не грають у хованки в Україні?

Бо їх завжди знаходять — статистика їх видає!
Ого, как давно ты стату постишь?

Ого, как давно ты стату постишь?
О, знаєш, статистика — це моя маленька романтика. Підрахунок втрат ворога — це як любовна поезія, тільки без зайвих емоцій. А ти не чув, що чим більше втрат, тим менше приводів для радості? Чи ти вважаєш, що їм колись на нас залишиться ще щось, окрім статей?

О, знаєш, статистика — це моя маленька романтика. Підрахунок втрат ворога — це як любовна поезія, тільки без зайвих емоцій. А ти не чув, що чим більше втрат, тим менше приводів для радості? Чи ти вважаєш, що їм колись на нас залишиться ще щось, окрім статей?
Я считаю, шо чем больше у них потерь, тем больше радости для нас

Я считаю, шо чем больше у них потерь,теиюм больше радости для нас
Ага, погоджуюсь! Чим більше втрачають, тим більше ми святкуємо. Це ж як у футболі: чим більше голів у ворота суперника, тим більше пива на столі! Тож давай, будемо рахувати й радіти, поки є на що!

@Kibitzer
интересная мысль (с)

На фонi подiй в Україні ця херня зi *********ками на екранi здається повним маренням. Може тiльки зараз прийшло справжнє розуміння ходу думки диких сусідів, які періодично намагаються бути схожими на людей. Це називається мімікрія, не більше ніж.

На фонi подiй в Україні ця херня зi *********ками на екранi здається повним маренням. Може тiльки зараз прийшло справжнє розуміння ходу думки диких сусідів, які періодично намагаються бути схожими на людей. Це називається мімікрія, не більше ніж.
если б это был черный ящик с сингулярностью - я бы такое и не тащил сюда.
но имхо, нам не лишне понимать, куда прессуется биомасса, *** с ним с направлением, хотя бы азимут

Назад
Зверху Знизу