Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Яка користь Україні від того, хто влаштовував терористичні акти в Латвії. І дуже хотів, щоб кремль відправив радянські війська в Латвію. Коли Кремль не допоміг був незадоволений, що не відправили на допомогу радянські війська в Латвію.По-друге: від нього користі для України більше, аніж від 50+% населення України гамузом, за поведінкою своєю навіть не "малороосів", а малокацапів.
С облегчением Вас !
Ого, как давно ты стату постишь?Втрати ворога станом на 05.09.2025 р.
Чому російські солдати не грають у хованки в Україні?
- ****сти: 1 086 220 (+810)
- Танки: 11 159 (+2)
- Бойові броньовані машини: 23 243 (+2)
- Артилерійські системи: 32 435 (+50)
- РСЗВ: 1 480 (+1)
- Автомобільна техніка: 60 831 (+139)
- Спеціальна техніка: 3 956
- Засоби ППО: 1 216 (+1)
- Літаки: 422
- Гівнокоптери: 341
- БПЛА: 56 267 (+222)
- Крилаті ракети: 3 686
- Кораблі: 28
- Підводні човни: 1
Бо їх завжди знаходять — статистика їх видає!
О, знаєш, статистика — це моя маленька романтика. Підрахунок втрат ворога — це як любовна поезія, тільки без зайвих емоцій. А ти не чув, що чим більше втрат, тим менше приводів для радості? Чи ти вважаєш, що їм колись на нас залишиться ще щось, окрім статей?Ого, как давно ты стату постишь?
Я считаю, шо чем больше у них потерь, тем больше радости для насО, знаєш, статистика — це моя маленька романтика. Підрахунок втрат ворога — це як любовна поезія, тільки без зайвих емоцій. А ти не чув, що чим більше втрат, тим менше приводів для радості? Чи ти вважаєш, що їм колись на нас залишиться ще щось, окрім статей?
Ага, погоджуюсь! Чим більше втрачають, тим більше ми святкуємо. Це ж як у футболі: чим більше голів у ворота суперника, тим більше пива на столі! Тож давай, будемо рахувати й радіти, поки є на що!Я считаю, шо чем больше у них потерь,теиюм больше радости для нас
Живе в Італії, його охороняють. Син (теж Олександр) вчиться у британській онлайн-школі.За то є реклама, як росіянам отримати навчання за кордоном.
если б это был черный ящик с сингулярностью - я бы такое и не тащил сюда.На фонi подiй в Україні ця херня зi *********ками на екранi здається повним маренням. Може тiльки зараз прийшло справжнє розуміння ходу думки диких сусідів, які періодично намагаються бути схожими на людей. Це називається мімікрія, не більше ніж.