4000 грн на місяць

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Вітаю шановне панство)
Цікавить одне питання, а саме яким чином зараз оновлюється відстрочка через Резерв+ у викладачів, які отримували її через ЄДеБО?
Автоматично сама собою, чи потрібно щось робити руками?
Вчора оновилось до 01.08
Треба оновити документ

Автоматически. Обнови резерв и запроси расширенные данные. Там будет до когда отсрочка
Вообще-то они у всех послетали вчера. Поэтому и вопрос, как я понимаю. ТЦК огорчились, что к ним на поклон стало ходить меньше людей и устроили очередной блядский цирк с "Оберігом" и ЕДЕБО.
Вчора оновилось до 01.08
Треба оновити документ
Всім дякую!
Пояснюю проблему.
Я маю право на відстрочку за п.2, ч.3, ст. 23, тобто як викладач з науковим ступенем.
Але через помилку в ЄДеБО не мав можливості отримати відстрочку через запит у Резерв+
У відділі кадрів ВНЗ двічі перевіряли записи в ЄДеБО і не могли знайти помилку. Тому у вересні і листопаді минулого року я ходив з паперовими документами до ТЦК, а у лютому цього року вже до ЦНАПу. Отримував належне без проблем, але та тяганина з бумагою кожного разу займала чимало часу.
Нарешті, 15 квітня цього року, третя перевірка моїх даних в ЄДеБО дозволила знайти і виправити помилку.
Але попередній запис до ЦНАПу на 24 квітня і відповідна справка у мене вже були, тому, на всяк випадок, я вчергове відвіз у ЦНАП паперові документи на відстрочку.

У вівторок 28 квітня о 5:40 у Резерв+ прийшло сповіщення:

1777550541903.webp

Того ж ранку 28 квітня 08:50 на електрону пошту, прив'язану до Резерву і ЦНАПу пришов лист

1777550803884.webp

PDF у листі не інформативний, то просто копія мого ВОДу, поданого у ЦНАП (зі старою відстрочкою).

Після цього, я оновив ВОД через Резерв+ і побачив нову відстрочку до 01 серпня.

Тепер намагаюсь зрозуміти - що саме спрацювало: виправлена ЄДеБО (відстрочку подовжила система автоматично) чи чергова заява у ЦНАП і відповідне рішення ТЦК?

Останнє редагування:
Всім дякую!
Пояснюю проблему.
Я маю право на відстрочку за п.2, ч.3, ст. 23, тобто як викладач з науковим ступенем.
Але через помилку в ЄДеБО не мав можливості отримати відстрочку через запит у Резерв+
У відділі кадрів ВНЗ двічі перевіряли записи в ЄДеБО і не могли знайти помилку. Тому у вересні і листопаді минулого року я ходив з паперовими документами до ТЦК, а у лютому цього року вже до ЦНАПу. Отримував належне без проблем, але та тяганина з бумагою кожного разу займала чимало часу.
Нарешті, 15 квітня цього року, третя перевірка моїх даних в ЄДеБО дозволила знайти і виправити помилку.
Але попередній запис до ЦНАПу на 24 квітня і відповідна справка у мене вже були, тому, на всяк випадок, я вчергове відвіз у ЦНАП паперові документи на відстрочку.

У вівторок 28 квітня о 5:40 у Резерв+ прийшло сповіщення:

1777550541903.webp

Того ж ранку 28 квітня 08:50 на електрону пошту, прив'язану до Резерву і ЦНАПу пришов лист

1777550803884.webp

PDF у листі не інформативний, то просто копія мого ВОДу, поданого у ЦНАП (зі старою відстрочкою).

Після цього, я оновив ВОД через Резерв+ і побачив нову відстрочку до 01 серпня.

Тепер намагаюсь зрозуміти - що саме спрацювало: виправлена ЄДеБО (відстрочку подовжила система автоматично) чи чергова заява у ЦНАП і відповідне рішення ТЦК?

Я думаю что исправление данных в эдбо.

Так как вам пришло уведомление, что отсрочка продолжиться автоматически. Вы запросили расширенные данные и там новая отсрочка. Система сама ищет у кого есть право на отсрочку, и если находит ,то продляет автоматически

В конце июля уже точно узнаете

ЕДЕБО на вчерашний вечер еще не починили. Сегодня еще не спрашивал.

Назад
Зверху Знизу