Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Кретин старый, когда уже добровольцем запишешься. Закон же уже и для тебя приняли.
Горбатого... Далее по тексту.

Ну, і що з того виходить, який висновок треба зробити з того, що цей ... порушив закон без "резерву!"? Філософ, едріть тебе за ногу.)) Я тобі підкажу: , а коли ти пограбуєш банкомат , не маючи в кармані документ з ідентифікаційним кодом так це не схоже на те, чим ти обурюєшся??:D:D:D
По-перше, я таким не займаюся. По-друге, вчора місцевий мешканець погрожував кухонним ножем продавчині торговельного кіоску.

З місяць тому - те ж саме, тіко іншій (за годину-дві відпишуся на сайті).

Йому теж "Резерв" до дупи. Бо хронічний алкоголік, ТЦК його не приймає. В обох випадках була поліція, зняли свідчення й відпустили додому.

Ще й подейкують, що вештається селищем, хворіючи на сухоти. У лікарні теж не беруть - нема місць. Хай живе українська Нова поліція ©2015 та найнеупередженіший суд! Як вб'ють - тоді й приходьте!

Бінго, чьо!

Нахер ты на него реагируешь? Никуда он не запишется. Это же козёл-провокатор.
"Вегерас, к барьеру" :D

https://www.kharkovforum.com/threads/veheras-s-dnem-rozhdenyya.2338216/

2013 - 65.
2025 - 77.
Етить-колотить. Всем бы в его возрасте столько дурной энергии.

А, стоп :угу:

1757113288918.webp

Горбатого... Далее по тексту.

По-перше, я таким не займаюся. По-друге, вчора місцевий мешканець погрожував кухонним ножем продавчині торговельного кіоску.

З місяць тому - те ж саме, тіко іншій (за годину-дві відпишуся на сайті).

Йому теж "Резерв" до дупи. Бо хронічний алкоголік, ТЦК його не приймає. В обох випадках була поліція, зняли свідчення й відпустили додому.

Ще й подейкують, що вештається селищем, хворіючи на сухоти. У лікарні теж не беруть - нема місць. Хай живе українська Нова поліція ©2015 та найнеупередженіший суд! Як вб'ють - тоді й приходьте!

Бінго, чьо!

"Вегерас, к барьеру" :D
По-перше, я писав "коли ти пограбуєш банкомат " в сенсі , уяви себе в ситуації, щоб зрозуміти абсурдість того, навіщо ти приплів резерв до того злочинця уродженця Маріуполя.
По-друге - читай перше.

Останнє редагування:
Ооо, его и тогда бредогенератором называли....) Кстат, ник Вегераз не забанен, как я думал)

Я приписую тобі симпатію до того, що писали інші, натяки на те, що нардепів треба б мобілізувати, але ж це маячня- ВР це одна із вершин демократичної влади , а влада повинна працювати і під час війни. Відносно аргументації положеннь законів: неможливо всім йолопам це пояснити, технічно навіть неможливо кожному подзвонити з поясненням))) Але ти можешь зайти на сайт ВР(
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)
і прочитати стенограму.
Еще одну ***ню приписал) Ни про каких нардепов речи не было. У тебе дислексия, не пиши мне.

те при ловле любых людей на улице с экспресс-влк все годны, а тут достаточно быть хроническим алкоголиком чтобы тцк прямо таки "не принимало"?

достаточно быть хроническим алкоголиком чтобы тцк прямо таки "не принимало"?
Плюс поехавшая крыша, плюс туберкулёзный.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В РФии части, сформированные из спидоносцев и гепатитных есть. У нас про такие не слышал.

Есть "чистый" ***** 1969 г.р. Тоже не трогают.

те при ловле любых людей на улице с экспресс-влк все годны, а тут достаточно быть хроническим алкоголиком чтобы тцк прямо таки "не принимало"?
У мене сусіда алкаша прийняли. Бухати перестав, купив собі смартфон. Військо його прям людиною зробило

Назад
Зверху Знизу