Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Формально воинской учёт спохабили, обоа'язав воювати чоловікам понад 40-45, зараз вже 60- річних хочуть позбавитися, а 18-24 річні - не можуть бути призвані в ЗСУ
18- річні в Афгані воювали свого часу, й усе було заебісь
Це щось взагалі ..уявити не можна було - головний похабник ХФ когось звинувачує в надміоній похабності. Хведір, ти не збожеволів часом??

В Рада должна принимать законі, не противорещащіе Конституції України!
Папуга, ти хоч раз читав Конституцію повністю? скажи чесно, якщо ти розумієш, що це таке.. Де ти, твоя похабна освіта, а де тлумачення Конституції чи хоча б закону про військове положення..:рл::рл:

Вообще, конечно, странная логика. И никто её до сих пор не объяснил. Только хиханьки да смехуючки.
Читай дебати в ВР, коли приймають закони, так все поясняють. Тільки ж ти цього не зможеш, бо це досить важка робота для голови.

До речі. Про судимих у війську.

"Військовослужбовець, неодноразово судимий ****женець Маріуполя, заліз у будинок місцевих жителів та вкрав бетонозмішувач, електричну пилу та електричну кутову шліфувальну машинку. Через деякий час він вирішив здати це майно на металобрухт в м. Люботин. В ході розмови в нього виник конфлікт з приймальником металобрухту і військовий кухоним ножем наніс чоловіку удар по горлу, а коли той впав то забрав зі столу 20 тис гривень і зник."

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ані "Резерву" не встановлював, ані гранату не застосував.
Ну, і що з того виходить, який висновок треба зробити з того, що цей ... порушив закон без "резерву!"? Філософ, едріть тебе за ногу.)) Я тобі підкажу: , а коли ти пограбуєш банкомат , не маючи в кармані документ з ідентифікаційним кодом так це не схоже на те, чим ти обурюєшся??:D:D:D

Останнє редагування:
А чем она руководствовалась, эта Рада, она не объяснила?
Или так спешили проголосовать пакетом вместе с законом, запрещающим мобилизовать депутатов, что остальное было похую?
Вот кстати у Парубия можно было спросить, он тогда ее возглавлял. Теперь только у Пэдро и Сени, их коалиция принимала.
Два *****и то є сила!!! ось тут можна знайти все чим керувалась Рада

Який закон тебе цікавить, давай назву разом будемо шукати.
До речі, філософи срані, а чому ви не обурюєтесь, що Конституція не вимагає мобілізувати президента України??:D

Останнє редагування:

До речі, філософі срані, а чому ви не обурюєтесь, що Конституція не вимагає мобілізувати президента України??:D
****** старый, когда уже добровольцем запишешься. Закон же уже и для тебя приняли.

Так і я ж про те, ти не захотів відповідати на те, що було в моєму комментварі , а це і є капітуляція.))
На комментарий, где ты мне приписываешь ***ню какую-то и тут же просишь на нее ответить, чтоб опуститься до твоих шизоидных излияний? Да сейчас.

На комментарий, где ты мне приписываешь ***ню какую-то и тут же просишь на нее ответить, чтоб опуститься до твоих шизоидных излияний? Да сейчас.
Я приписую тобі симпатію до того, що писали інші, натяки на те, що нардепів треба б мобілізувати, але ж це маячня- ВР це одна із вершин демократичної влади , а влада повинна працювати і під час війни. Відносно аргументації положеннь законів: неможливо всім йолопам це пояснити, технічно навіть неможливо кожному подзвонити з поясненням))) Але ти можешь зайти на сайт ВР(
)
і прочитати стенограму.

До речі, філософі срані, а чому ви не обурюєтесь, що Конституція не вимагає мобілізувати президента України??
:D

****** старый, когда уже добровольцем запишешься. Закон же уже и для тебя приняли.
Горбатого... Далее по тексту.

Ну, і що з того виходить, який висновок треба зробити з того, що цей ... порушив закон без "резерву!"? Філософ, едріть тебе за ногу.)) Я тобі підкажу: , а коли ти пограбуєш банкомат , не маючи в кармані документ з ідентифікаційним кодом так це не схоже на те, чим ти обурюєшся??:D:D:D
По-перше, я таким не займаюся. По-друге, вчора місцевий мешканець погрожував кухонним ножем продавчині торговельного кіоску.

З місяць тому - те ж саме, тіко іншій (за годину-дві відпишуся на сайті).

Йому теж "Резерв" до дупи. Бо хронічний алкоголік, ТЦК його не приймає. В обох випадках була поліція, зняли свідчення й відпустили додому.

Ще й подейкують, що вештається селищем, хворіючи на сухоти. У лікарні теж не беруть - нема місць. Хай живе українська Нова поліція ©2015 та найнеупередженіший суд! Як вб'ють - тоді й приходьте!

Бінго, чьо!

***** ты на него реагируешь? Никуда он не запишется. Это же козёл-провокатор.
"Вегерас, к барьеру" :D

https://www.kharkovforum.com/threads/veheras-s-dnem-rozhdenyya.2338216/

2013 - 65.
2025 - 77.
Етить-колотить. Всем бы в его возрасте столько дурной энергии.

А, стоп :угу:

1757113288918.webp

Горбатого... Далее по тексту.

По-перше, я таким не займаюся. По-друге, вчора місцевий мешканець погрожував кухонним ножем продавчині торговельного кіоску.

З місяць тому - те ж саме, тіко іншій (за годину-дві відпишуся на сайті).

Йому теж "Резерв" до дупи. Бо хронічний алкоголік, ТЦК його не приймає. В обох випадках була поліція, зняли свідчення й відпустили додому.

Ще й подейкують, що вештається селищем, хворіючи на сухоти. У лікарні теж не беруть - нема місць. Хай живе українська Нова поліція ©2015 та найнеупередженіший суд! Як вб'ють - тоді й приходьте!

Бінго, чьо!

"Вегерас, к барьеру" :D
По-перше, я писав "коли ти пограбуєш банкомат " в сенсі , уяви себе в ситуації, щоб зрозуміти абсурдість того, навіщо ти приплів резерв до того злочинця ****женця Маріуполя.
По-друге - читай перше.

Останнє редагування:
Ооо, его и тогда бредогенератором называли....) Кстат, ник Вегераз не забанен, как я думал)

Назад
Зверху Знизу