Статус: Офлайн
Повідом.: 47829
Адреса: The second star to the right
Повідом.: 47829
Адреса: The second star to the right
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

По-перше, я писав "коли ти пограбуєш банкомат " в сенсі , уяви себе в ситуації, щоб зрозуміти абсурдість того, навіщо ти приплів резерв до того злочинця уродженця Маріуполя.Горбатого... Далее по тексту.
По-перше, я таким не займаюся. По-друге, вчора місцевий мешканець погрожував кухонним ножем продавчині торговельного кіоску.
З місяць тому - те ж саме, тіко іншій (за годину-дві відпишуся на сайті).
Йому теж "Резерв" до дупи. Бо хронічний алкоголік, ТЦК його не приймає. В обох випадках була поліція, зняли свідчення й відпустили додому.
Ще й подейкують, що вештається селищем, хворіючи на сухоти. У лікарні теж не беруть - нема місць. Хай живе українська Нова поліція ©2015 та найнеупередженіший суд! Як вб'ють - тоді й приходьте!
Бінго, чьо!
"Вегерас, к барьеру"![]()
То автоматическая подпись у юзеров, которые неактивныПодпись там любопытная. При том, что последняя активность - 2015 год.
@Вячеслав Р, как сборы? Порядок?
А, да? Ну и ладно ?То автоматическая подпись у юзеров, которые неактивны
Еще одну хуйню приписал) Ни про каких нардепов речи не было. У тебе дислексия, не пиши мне.Я приписую тобі симпатію до того, що писали інші, натяки на те, що нардепів треба б мобілізувати, але ж це маячня- ВР це одна із вершин демократичної влади , а влада повинна працювати і під час війни. Відносно аргументації положеннь законів: неможливо всім йолопам це пояснити, технічно навіть неможливо кожному подзвонити з поясненням))) Але ти можешь зайти на сайт ВР() і прочитати стенограму.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та знаю)Нахер ты на него реагируешь? Никуда он не запишется. Это же козёл-провокатор.
те при ловле любых людей на улице с экспресс-влк все годны, а тут достаточно быть хроническим алкоголиком чтобы тцк прямо таки "не принимало"?Йому теж "Резерв" до дупи. Бо хронічний алкоголік, ТЦК його не приймає. В обох випадках була поліція, зняли свідчення й відпустили додому.
Плюс поехавшая крыша, плюс туберкулёзный.достаточно быть хроническим алкоголиком чтобы тцк прямо таки "не принимало"?
У мене сусіда алкаша прийняли. Бухати перестав, купив собі смартфон. Військо його прям людиною зробилоте при ловле любых людей на улице с экспресс-влк все годны, а тут достаточно быть хроническим алкоголиком чтобы тцк прямо таки "не принимало"?
Точно соседа? Помню ты тему создавал, покупать ли себе айфон....У мене сусіда алкаша прийняли. Бухати перестав, купив собі смартфон. Військо його прям людиною зробило
Айфона все ще нема в менеТочно соседа? Помню ты тему создавал, покупать ли себе айфон....
Айфона все ще нема в мене
Бухати перестав, купив собі смартфон. Військо його прям людиною зробило
Йди у вiйсько! Вiйсько тебеАйфона все ще нема в мене
зробить!прям людиною
Притримуйтесь☝️Є план
Я ж за тобою в черзі ?Йди у вiйсько! Вiйсько тебе
зробить!
Ты инвалидом хочешь стать? ПохвальноЯ ж за тобою в черзі ?
Я став за інвалідомТы инвалидом хочешь стать? Похвально

Вот я и спрашиваю - и ты хочешь стать инвалидом?)Я став за інвалідом![]()