Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Хочеться зернової кави
так напиши рапорт, прошу руководству рассмотреть возможность размещения на территории части аппарата по разливу зерновой кави, для поднятия духа и улучшения состояния прибывших мобилизованных граждан в соответствии со стандартами нато, последнее можно опустить, а то мало ли какие стандарты там.

так напиши рапорт, прошу руководству рассмотреть возможность размещения на территории части аппарата по разливу зерновой кави, для поднятия духа и улучшения состояния прибывших мобилизованных граждан в соответствии со стандартами нато, последнее можно опустить, а то мало ли какие стандарты там.
Треба тебе мобілізувати. Будеш на нулі каву з газеткою бійцям підносити і футбольні матчі організовувати.

Треба тебе мобілізувати. Будеш на нулі каву з газеткою бійцям підносити і футбольні матчі організовувати.
а у нас все на нуле прям живут? я же фактически офицер психолог, так что работа с людьми это моя фактически работа.

а у нас все на нуле прям живут? я же фактически офицер психолог, так что работа с людьми это моя фактически работа.
О, виходить я вгадав з кандидатурою. Ще проституцію легалізуємо і до тебе в окоп будуть черги стояти:D

Поснідали, пєрловку не їв ніколи, а тут понємногу ще й нічого на смак, ще й з м'ясом
Пізніше і консервовані гречку/перловку з яловичиною на лєту хватать будеш :D

О, виходить я вгадав з кандидатурою. Ще проституцію легалізуємо і до тебе в окоп будуть черги стояти:D
и не надейся, вряд ли легализация проституции позволит тебе стать окопным любимцем.
да и не умею я лечить потом от разных болячек, я ж не доктор.

а свежие мысли есть ??? а то чуть что сразу треба тебя мобилизовать:D
У нас проблема з мобілізацією. Якщо Бєларус організує досуг на нулі, то пиздить будуть ТЦКшників, але вже за то, що вони не бусифікують?

да он же по ВОС пиздун-провокатор, он сам так только что написал
а тут нужен крепкий хозяйственник, правда можете остаться без вооружения и прочей снаряги, придется чем то заманивать телочек, например скомуниздеными дронами. бартер ептель
ты все про януковича мечтаешь, не нахозяйствовались еще?
люди хотят просто зернового кофе, а не лозунгов.
да и на пиздуна провокатора нужно хоть курсы закончить как ты, а у меня институт, причем не один.

Останнє редагування:
ВР не встигне розглянути законопроєкт про продовження терміну проходження ВЛК обмежено придатними до завершення поточного дедлайну - 5 лютого, — нардеп Федієнко

Однак він запевняє, що обмежено придатних не повинні карати за непроходження ВЛК.

Тут хтось казав що в армії кава не дозволяється взагалі

Назад
Зверху Знизу