Статус: Офлайн
Повідом.: 3497
Повідом.: 3497
Це 8 годин сну. Це дохуя.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це 8 годин сну. Це дохуя.
Положено.Ну это,если нет залетов.А так может и сократитьсяЦе 8 годин сну. Це дохуя.
Якщо лягати о 10ій, то о 6ій сам підриватись будешПоложено.Ну это,если нет залетов.А так может и сократиться
шоби провести ранкову фізичну зарядкуТам похуй.
Какойто урод прідумал подйом в 6 утра. Шоби, сука, шо?
А в семь утра уже поздно?шоби провести ранкову фізичну зарядку
По началу будет "резать" слух, а потом свыкаешьсяДневальные, хуяльные...
Дежурные...
Уборщики...
Наймите, сука, десять срочников пусть занимаются этой хуйней, это просто разрыв шаблона в голове какой-то
кто то свыкнется, а кто в сзч пойдет.По началу будет "резать" слух, а потом свыкаешься
Був період служби у мене, коли я був впевнений що мої військові мемуари вийдуть російською і будуть називатися "Как я стал предателем" - наскільки заїбав цей єбанаріум! Всьо і вся хотілося разоблачіть, нічого і нікого не забути.моя книга стала бы бестселлером
ну блин, у нас такого не біло на военкетак всегда было, маразм доведённый до правила, удивительно что тебя это удивляет, даже на военке были маразматические приказы и действия, чтоб показать что такое армия, хоть немного.
я вот помню должен был побрит затылок, выстраивали всех утром и проверяли побритость затылков, кто не побрил, того выгоняли с военки, у меня хоть там волосы не сильно росли, хватало парикмахерской, а у некоторым приходилось просить кого то брить каждую неделю.
Оййойой скікиж тобі грошей заплатили.Був період служби у мене, коли я був впевнений що мої військові мемуари вийдуть російською і будуть називатися "Как я стал предателем" - наскільки заїбав цей єбанаріум! Всьо і вся хотілося разоблачіть, нічого і нікого не забути.
Зараз я вже не хочу ніхуя! Ніяких мемуарів, ніякої суспільної активності, нічого. К єбєні матєрі, усамотнитися десь, щонайменше на місяць. Грати в старфілд і ждалкєр2, прибухувати потроху. Податися в компанію красівих, приятно пахнущих тьоть. Поїхати в Прагу, повтикати на собор святого Вітуса, пардубіцкого портера попити. В Гданську пошаритися, поїсти бургер татар в піяльні водкі і піва. Злітати в норвезький Берген до доброї знайомої. В Стамбул знову - там красиво, смачно, і коти всюди. Або взагалі взяти чартер, і в Гамбію на тиждень...

А скільки ще не заплатили!Оййойой скікиж тобі грошей заплатили.![]()

Мемуары пишут обычно на закате жизни.у тебя пока экватор.Був період служби у мене, коли я був впевнений що мої військові мемуари вийдуть російською і будуть називатися "Как я стал предателем" - наскільки заїбав цей єбанаріум! Всьо і вся хотілося разоблачіть, нічого і нікого не забути.
Зараз я вже не хочу ніхуя! Ніяких мемуарів, ніякої суспільної активності, нічого. К єбєні матєрі, усамотнитися десь, щонайменше на місяць. Грати в старфілд і ждалкєр2, прибухувати потроху. Податися в компанію красівих, приятно пахнущих тьоть. Поїхати в Прагу, повтикати на собор святого Вітуса, пардубіцкого портера попити. В Гданську пошаритися, поїсти бургер татар в піяльні водкі і піва. Злітати в норвезький Берген до доброї знайомої. В Стамбул знову - там красиво, смачно, і коти всюди. Або взагалі взяти чартер, і в Гамбію на тиждень...
А тут сидять чоловіки і ниють, що роботи нема. Я кажу: "То ви працювати не бажаєте"А скільки ще не заплатили!![]()
У нас є вакансії для придатних до служби в підрозділах забезпечення. Можна спробувати взяти відношенняА тут сидять чоловіки і ниють, що роботи нема. Я кажу: "То ви працювати не бажаєте"
Угу...людей с ПВО и врачей в пехоту напровляют а ты про тыл....У нас є вакансії для придатних до служби в підрозділах забезпечення. Можна спробувати взяти відношення
Переводять повністю придатнихУгу...людей с ПВО и врачей в пехоту напровляют а ты про тыл....
В - повністю придатнийА что значит полностью годен ? Это вообще без буквы ?