Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
сейчас только если есть справка что ты инвлид не берут я так понял . даже рак кожи годен

при чём тут диагнозы если у тебя боль и тебе лечиться нада? это не насморк и не диарея... если требуется курс лечения пройти, то какого *** отказывают в разрешении?
Так боль буває і зубна - сам знаєш, мабуть...Лічити зуб, звичайно, треба...Але відстрочки не буде...

Так боль буває і зубна - сам знаєш, мабуть...Лічити зуб, звичайно, треба...Але відстрочки не буде...
то есть с зубной болью сразу на влк и в учебку? речь шла вообще то про позвоночник.. это не зубная боль.

сейчас только если есть справка что ты инвлид не берут я так понял . даже рак кожи годен
Так на підставі довідок про хворобу і дають групу інвалідності - подаватись нікому не заборонено...

По хребту може бути безліч діагнозів...
спрошу по другому... человек шёл, упал, сломал ногу.... ему лечится нужно или проходить влк и потом ехать в учебку, а там видно будет? это образно говоря..

спрошу по другому... человек шёл, упал, сломал ногу.... ему лечится нужно или проходить влк и потом ехать в учебку, а там видно будет? это образно говоря..
в влк нужно справку принести, один такой руки ломает, теперь пальцы поломал, на влк уже этому не удивляются, просто уже бояться что следующие сломает.

А чого ж образно? Ви бачили хоч в інтернеті, хоч в житті, щоб тцкашники забирали людину у гіпсі та на милицях? Не варто робити з них людожерів - і відпускають лікуватись, і приймають довідки з лікарні, якщо людина раптово захворіла...А, продовжуючи з вашим прикладом, як кістка зростеться - велкам...

і відпускають лікуватись, і приймають довідки з лікарні, якщо людина раптово захворіла..
действующих военных - возможно и так, но не тех, кто к ним сам приходит... они всех на влк гонят, а там сам знаешь что потом...

действующих военных - возможно и так, но не тех, кто к ним сам приходит... они всех на влк гонят, а там сам знаешь что потом...
Та що ж ви в полоні стереотипів... Якщо прийдете до них, та дасте довідку, що якраз зараз лікуєтесь - жодних питань...Але, звичайно, діагноз повинен бути не на кшалт стоматіту....

А чого ж образно? Ви бачили хоч в інтернеті, хоч в житті, щоб тцкашники забирали людину у гіпсі та на милицях? Не варто робити з них людожерів - і відпускають лікуватись, і приймають довідки з лікарні, якщо людина раптово захворіла...А, продовжуючи з вашим прикладом, як кістка зростеться - велкам...
Ти що, ботам щось доказувати збираєшся? Наївний)))

А что делают с теми кто к ним сам приходит?Не я конечно видел бусифицированных, там фактически сразу в учебку, но там на костылях никого не было, покупателям в тцк тоже не нужны с увечьями.
Да на влк видел одного, постоянно ломает себе руки, пальцы, но он сам бежит с переломами туда.
Кстати встретил в ТЦК мужика, он с палкой ходит, пытается наоборот попасть в армию, его не берут, заваливает ВЛК.

Останнє редагування:
А что делают с теми кто к ним сам приходит?Не я конечно видел бусифицированных, там фактически сразу в учебку, но там на костылях никого не было, покупателям в тцк тоже не нужны с увечьями.
Да на влк видел одного, постоянно ломает себе руки, пальцы, но он сам бежит с переломами туда.
Кстати встретил в ТЦК мужика, он с палкой ходит, пытается наоборот попасть в армию, его не берут, заваливает ВЛК.
Всех на влк

Сходив я і оновив дані. Запис тільки по електронній черзі. Виявилось, що запис з 8-15, а приймають з 9. І на мій час було декілька чоловік. Але то фігня, я заповнив анкету і в 9-15 вже був вільний. Оновлення ти тільки записуєш анкету і ****уєш. Якщо щось інше потрібно, то запис у спеціальні дні.

Доречі, лайфхак. На підході мене зловив патруль. Можна будо повийобуватись і заїхати з ними без черги 🤣

Назад
Зверху Знизу