Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
До 2022 р. був непридатний в мирний час і обмежено придатний у військовий час. З 2022 р. -- придатний.

После похода в ТЦК в приложении Резерв+ светится "придатний" и дата прохождения ВЛК 2023 года.
Зараз все знов змiнили, тi хто не пiдлягають призиву по якимось причинам не йдуть на влк., у тебе бронь, тому пiдеш як скiнчиться бронь.

Сегодня прям пизлец был, не хотел писать днем подробности по понятным причинам, навезли кучу народа в бусиках, человек 50 на влк.Даже знакомых, удивительно что никто из туташних еще не отписался про это.Может с учебки напишут.

Сегодня прям пизлец был, не хотел писать днем подробности по понятным причинам, навезли кучу народа в бусиках, человек 50 на влк.Даже знакомых, удивительно что никто из туташних еще не отписался про это.Может с учебки напишут.
То з Чернігівського театру, мабудь:D

Вот кстати о чем я вам говорил раньше, так что даже вайкране не стоит завидовать с его отсрочкой.

Вот кстати о чем я вам говорил раньше, так что даже вайкране не стоит завидовать с его отсрочкой.

У нього ж, наче, наукова посада в науковій установі. У нього не відсрочка, він по закону не підлягає мобілізації.

Якщо студент, тоді відстрочка
ось відсрочку тепер можуть скасувати спецкомісія.

Так, у постанові 560 лише встановлено, що для розгляду питань надання військовозобов’язаним відстрочки при районних (міських) ТЦК утворюються комісії у такому складі:

• голова комісії - керівник районного (міського) ТЦК (відокремленого відділу);
  • члени комісії – представники апарату, структурних підрозділів (освіти та науки, охорони здоров’я, соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг) районної, міської держадміністрації (військової адміністрації).

На підставі розгляду отриманих документів комісія ухвалює рішення про надання або відмову у наданні відстрочки. Рішення комісії оформляється протоколом.

Останнє редагування:
ось вдсрочку тепер можуть скасувати спецкомісія.

Так, у постанові 560 лише встановлено, що для розгляду питань надання військовозобов’язаним відстрочки при районних (міських) ТЦК утворюються комісії у такому складі:

• члени комісії – представники апарату, структурних підрозділів (освіти та науки, охорони здоров’я, соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг) районної, міської держадміністрації (військової адміністрації).

На підставі розгляду отриманих документів комісія ухвалює рішення про надання або відмову у наданні відстрочки. Рішення комісії оформляється протоколом.
Стаття 23. Відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації

Такшо так, всі переліковані в цій статті формально йдуть по відстроцчі

У нього ж, наче, наукова посада в науковій установі. У нього не відсрочка, він по закону не підлягає мобілізації.
По закону
ось вдсрочку тепер можуть скасувати спецкомісія.

Ты бы почитал постанову, там для надання відстрочкі студентам все очень подробно написано, заявление и справка. И комиссия не имеет права не надати відстрочку

Вчера (в воскресенье) ловили контингент в таком глухом переулке... Как бы описать образно: из посторонних людей там разве что контролёр Харэнерго раз в месяц зайдёт... Впечатлило.
Так його і ловили:D

• Це смішно!
Реакції: YWA
Я так розумію, потрішечки пішла оптимізація - нащо гоняти людину на ВЛК, якщо в неї все одно бронь?
А якщо в людини iнвалiднiсть безстрокова - це не бронь? Теж на ВЛК одразу женуть?
тi хто не пiдлягають призиву по якимось причинам не йдуть на влк.
Iнвалiди - теж? А якщо безстрокова iнвалiднiсть?

А якщо в людини iнвалiднiсть безстрокова - це не бронь? Теж на ВЛК одразу женуть?

Iнвалiди - теж? А якщо безстрокова iнвалiднiсть?
Фєдя, вже кілька разів тобі відповідав - ні. Напиши заяву на відстрочку і все...

Назад
Зверху Знизу