Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Насколько я помню, они не имею права отправлять на ВЛК до вынесения какого-либо решения по предоставлению отсрочки.
Іменно. Або добровільно. І схоже, в цьому випадку - доброволець...

я расписался в журнале только что ознакомлен с влк проходження
Не треба було. Требо було вимагати, щоб була зафіксована відмова в зв'язку з інвалідністю. Підтверджуючи групу документи ви надавали?

Копія заяви на відстрочку з відміткою про прийняття є?

что мне ****ец? получается у меня две повестки на влк, и повеска на расмотрении по штрафу в тцк
Ну норм, че. Прізнают годним на полшишечкі. Дадут камуфляж і отправят в одєсскій тцк к прімєру - бумагі оформлять на такіх как ти.
Інвалідность по какой болєзні?

У вас був час з травня подати заяву про відстрочку. Немає заяви(і не було, хоч закон діє вже півроку...) - вони можуть вважати, що вам відстрочка і не потрібна...Але і мобілізувати без письмової згоди - не можуть...Тобто, будуть витискати заяву на добровільність. Зараз треба терміново подати заяву на відстрочку, з реєстрацією та виконанням віх формальностей. Одночасно - залишити письмову заяву про відкладення рішення про проходження ВЛК(і, відповідно, терміну проходження) до отримання результату по заяві про відстрочку, теж - під реєстрацію. Оптимально - все це підготувати і віднести в канцелярію ТЦК. Краще - разом із юристом, щоб раптом не пройти за півгодини ТЦК і не потрапити в учебку.
ЗІ. Від штрафов, думаю, навряд вдасться відбитись, але це вже до юристів...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У вас був час з травня подати заяву про відстрочку. Немає заяви(і не було, хоч закон діє вже півроку...) - вони можуть вважати, що вам відстрочка і не потрібна...Але і мобілізувати без письмової згоди - не можуть...Тобто, будуть витискати заяву на добровільність. Зараз треба терміново подати заяву на відстрочку, з реєстрацією та виконанням віх формальностей. Одночасно - залишити письмову заяву про відкладення рішення про проходження ВЛК(і, відповідно, терміну проходження) до отримання результату по заяві про відстрочку, теж - під реєстрацію. Оптимально - все це підготувати і віднести в канцелярію ТЦК. Краще - разом із юристом, щоб раптом не пройти за півгодини ТЦК і не потрапити в учебку.
ЗІ. Від штрафов, думаю, навряд вдасться відбитись, але це вже до юристів...
Может у нєво уже і "боєвая" повєстка на руках. Я лічно ніхрєна нє понял, шо он там понаподпісивал.

Как я понял, у него нет ВОД, а без ВЛК его не выдадут даже лицу с инвалидностью и оформить отсрочку он не может.

Назад
Зверху Знизу