Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Штирлиц такой штирлиц.
Видите ли в чем дело...
предполагаю выкрутас от "бойца" Айвенgо накшталт "аяэтодовойныснял!ятамжил!"
Но дело в том, что любое фото несет в себе информацию, когда оно сделано.
И таких фоточек у этого "бойца" Айвенgо черездень - то кофе, то пицца, то латте, то вот. ЧебурЭки. :D

Я сьогодні встановив застосунок "Резерв+". Спробував авторизуватися через "Приват24" - не спрацювало. "Приват24" запустився, прийняв мій номер телефону та пароль, але марно, бо далі "Резерв+" каже, що на телефоні немає "Приват24". Хоча він там є. Ну нехай, авторизувався через сайт Приватбанку, далі застосунок підтягнув мої дані, попросив їх підтвердити, запитав адресу електронної пошти, надіслав на пошту листа для підтвердження, де треба було посилання клацнути. Клацнув. Підтвердив. Далі нічого. На екрані моє прізвище та плюсик. Тисну плюсик, воно пропонує показати повну інформацію з реєстру "Оберіг". Тисну. Воно показує, що я стою на обліку у моєму ТЦК, маю 945 ВУС та внизу видало мені VIN-номер. Ну то й все.

) А боец то, оказывается - боец с чебуреками , ага.
И не в окопе, а в Ивано-Франковске.

Screenshot_855.png

Screenshot_854.png

Screenshot_856.png
ого... да вы, мадам, из разведки...

) А боец то, оказывается - боец с чебуреками , ага.
И не в окопе, а в Ивано-Франковске.

Screenshot_855.png

Screenshot_854.png

Screenshot_856.png
Вы слишком много от чугунного человека хотите, он в том году расположение ракетного катера "Прилуки" ненароком сдал, потом правда быстро потер пост. А то можно за такое и уголовное дело получить

Вы слишком много от чугунного человека хотите, он в том году расположение ракетного катера "Прилуки" ненароком сдал, потом правда быстро потер пост. А то можно за такое и уголовное дело получить
Я от него хочу ?
Это оно ко мне лезет, сам себе злобный буратино. :незнаю:

Мне было достаточно, чтобы провокатор, такой как он - не гнал ересь в военных темах.
Заповедник, где оно под юбками прячется, столет не нужен, та еще резервация.

Ему бы в игнор меня поставить, это же так просто )
но нет, читает, исходит на-****о - и лезет/подпрыгивает, чтобы не забывала. :)

Останнє редагування:
Но, судя по "некоторым моментам", гражданочка из эрэфии подсуетилась
и снова спрятала бедолагу под юбку :D
Тема Повестки, где был первый пост/загрузка с Ивано-Франковскими чебурЭками - удалена ВСЯ.
Много там видать палева было, от бойца Айвенgо

Но, судя по "некоторым моментам", гражданочка из эрэфии подсуетилась
и снова спрятала бедолагу под юбку :D
Тема Повестки, где был первый пост/загрузка с Ивано-Франковскими чебурЭками - удалена ВСЯ.
Много там видать палева было, от бойца Айвенgо
а кто у нас тут гражданочка из эрэфии? :eek:

[TABLE=collapse]
[TR]
[TD]б) короткозорість або далекозорість будь-якого ока в одному із меридіанів більше 6,0 дптр і до 12,0 дптр або астигматизм будь-якого виду з різницею рефракції у двох головних меридіанах більше 3,0 дптр[/TD]
[TD]Придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Все, кто ДО 6 диоптрий - придатні
Все, кто БОЛЕЕ 12 диоптрий - Непридатні до військової служби з виключенням з військового обліку
У родственника -8,5 на обоих глазах.В конце прошлого года проходил ВЛК,послали на Гиршмана,там потвердили - шлепнули штамп в военник,что ограничено годный и пока гуляет.Как ему сказала девченка окулист с ВЛК,если до -6,0 берут без проблем,если с 6,0 до -8,0 еще выборочно,а с -8,0 пока не было команды брать.
Хотя и смысла нет,без очков уже ничего "штурмовик" не видит.
А полностью списываюст - 12,0.

Ну, заради справедливості,
Заради справедливості , ага.
То, что оно мутное, в комплексе с тем, что нес в военных темах - факт.
И удавалось ему нести "прекрасное" и не уходить в бан - пока его прикрывали,
другого за подобные посты уже давным давно бы забанили навсегда.

А потом "крыша" лишилась власти.
И его - забанили, навсегда, все-таки.

А потом - сменили на до 01 июля 2024.
А потом - и вовсе выпустили.
И даже особо догадываться не нужно, по чьей именно просьбе.

И ладно бы, повторюсь, пыхтел себе тихонечко в резервации,
но нет.
Регулярно подпрыгивает, обращает на себя внимание и не дает забыть *****. :рл:

Добавлено.
Вот...
А раз такое дело - жаловаться я на него не буду.
Пусть теперь - ОН на меня жалуется. )

Останнє редагування:
Скорее всего, отцу надо оформлять группу инвалидности
Она у него давно, ещё раньше чем у меня, причём у него - инвалид войны
и оформить уход за ним.
Ой, ***, мне бы пока хоть спадщину от мамы оформить...

А кто прописан на оккупированой территории без впо интересно что в Резерв+ пишет? Может кто-то тапрй вариант попробовал уже?

, Так, частина друга.
Приїхав забрати військовий із штрихкодом - все отримав, ще й довідку видали, що поновив і все гаразд, там теж штрихкод...Але - все це робилось при мені, і, як з'ясувалось, - мені пощастило, через п'ять хвилин база знов заглючила...Заяви на відстрочку не приймають - кажуть, ще немає комісій, які будуть їх розглядати...Питаю: - з якого дива?, є постанова кабміну і вона вже діє - добре, залишайте заяву, як запрацює комісія, ми вас повідомимо..але відмітку ставити не будемо...ще хвилин десять спілкування - забрав другий примірник заяви з відміткою.
Скажу ще - абсолютно нормальні люди, все розуміють, нормально спілкуються, йдуть назустріч, за весь час не відчув жодного негативу:клас:. Звичайно, зайобані - хвиля паперів, комп'ютерізація мінімальна. І, звічайно, не треба бикувати - з ними по людськи, і вони теж, Ми всі в одному човні

, Так, частина друга.
Приїхав забрати військовий із штрихкодом - все отримав, ще й довідку видали, що поновив і все гаразд, там теж штрихкод...Але - все це робилось при мені, і, як з'ясувалось, - мені пощастило, через п'ять хвилин база знов заглючила...Заяви на відстрочку не приймають - кажуть, ще немає комісій, які будуть їх розглядати...Питаю: - з якого дива?, є постанова кабміну і вона вже діє - добре, залишайте заяву, як запрацює комісія, ми вас повідомимо..але відмітку ставити не будемо...ще хвилин десять спілкування - забрав другий примірник заяви з відміткою.
Скажу ще - абсолютно нормальні люди, все розуміють, нормально спілкуються, йдуть назустріч, за весь час не відчув жодного негативу:клас:. Звичайно, зайобані - хвиля паперів, комп'ютерізація мінімальна. І, звічайно, не треба бикувати - з ними по людськи, і вони теж, Ми всі в одному човні
Відстрочка у зв'язку з інвалідністю?
А ВЛК?

Назад
Зверху Знизу