Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Регистрация на "Львовском форуме"...

• Автор теми Автор теми GADIK
  • Дата створення Дата створення
Виглядає так, що щоб привикнути до такої манери спілкування, то треба, як мінімум, в Харкові проживати...
Та скоріше, просто потрібен деякий час... Я сам, коли тільки вперше зарегівся, спочатку намагався закликати юзверів до чемності, і таке інше :D Потім, з часом, втягнувся, зрозумівши, що це - :цехф: , і як би воно зі сторони не виглядало, без звички, саме оця дещо брутальна вольність у спілкуванні, мабуть, є однією з найважливіших родзинок ХФ :)

Та скоріше, просто потрібен деякий час... Я сам, коли тільки вперше зарегівся, спочатку намагався закликати юзверів до чемності, і таке інше :D Потім, з часом, втягнувся, зрозумівши, що це - :цехф: , і як би воно зі сторони не виглядало, без звички, саме оця дещо брутальна вольність у спілкуванні, мабуть, є однією з найважливіших родзинок ХФ :)
Та взагалі-то я з Вами згоден - інакше на форумі не було б стільки народу ;)

Та взагалі-то я з Вами згоден - інакше на форумі не було б стільки народу ;)
Особисто я, поки мені не підкинули ідейку зарегатись на ХФ (вже ж тепер не знаю, чи дякувати, чи бити :D), ніде особливо не затримувався - скрізь "унылая тоска"... А тут за рік з хвостиком вже назбирав... на (майже) зіркову дюжину:D

О, ава з'явилась, гарна, як на мене :пиво:

Що таке "зіркова дюжина"?
Кожна зірочка під ніком - це тисяча постів, які накропав юзверь:) І враховуються тільки ті, що збереглися, бо декотрі можуть бути витерті не тільки автором, але, якщо вони порушують Правила, модером, або бути "знесені" разом з темою, якщо така ліквідується як неактуальна, або, скажімо, дурнувата:)
Ото ж, в мене вже майже 12 зірок, разом з іншими акками:)

Останнє редагування:
О, ава з'явилась, гарна, як на мене :пиво:
Аву видав мені Гугл - я забив в пошук "Червень" і вибрав запропоновані картинки :)

Кожна зірочка під ніком - це тисяча постів, які накропав юзверь:) І враховуються тільки ті, що збереглися, бо декотрі можуть бути витерті не тільки автором, але, якщо вони порушують Правила, модером, або бути "знесені" разом з темою, якщо така ліквідується як неактуальна, або, скажімо, дурнувата:)
Ото ж, в мене вже майже 12 зірок, разом з іншими акками:)
От це ж і продуктивність праці :клас: :)
Такі темпи та використати в мирних цілях, от було б діло, шо ні? ;)

Аву видав мені Гугл - я забив в пошук "Червень" і вибрав запропоновані картинки
Головне, вірно задати напрямок пошуку:)

От це ж і продуктивність праці
Такі темпи та використати в мирних цілях, от було б діло, шо ні?
А я й на роботі, здається, не гірше - як в мирних цілях, так і в протилежних - згідно з потребами часу:) Про всяк випадок: сподіваюся, мій підпис достатньо красномовний:)

Головне, вірно задати напрямок пошуку:)

А я й на роботі, здається, не гірше - як в мирних цілях, так і в протилежних - згідно з потребами часу:) Про всяк випадок: сподіваюся, мій підпис достатньо красномовний:)
Таки так, підпис красномовний ;)

зи
А ХФ таки дає жару :)
Кілька разів чув за нього, а от сьогодні глянув ближче. Активність дуже висока. Куди всі так поспішають? :)

Виглядає так, що щоб привикнути до такої манери спілкування, то треба, як мінімум, в Харкові проживати...
Ні .Це просто в Харкові ценічні бандерівці більш ценічні , чим де б то не було .:D:пиво:

Таки так, підпис красномовний ;)

зи
А ХФ таки дає жару :)
Кілька разів чув за нього, а от сьогодні глянув ближче. Активність дуже висока. Куди всі так поспішають? :)

Та не поспішають, це є звичайний темп:) Зрозуміло, хтось клаву топче швидше, хтось там літери розшукує:) Але постійні дописувачі строчать, як навіжені:) До того ж, трапляється багато цікавого - або посміятися, або "пару випустити", або порозважатися, інше... Наприклад, для мене особисто, провести декілька годин на ХФ - непоганий відпочинок, провіювання свідомості, свого гатунку, можливість перемкнути голову з робочих питаннь на флуд та подібне, що дає можливість досягти ефекту перезавантаження:) Ну, само собою, є теми, які не можна обминути, якщо маєш що сказати, і здатен сказати так, щоб було зрозуміло широкому загалу:) Ось таке:)

Помилочка! цИнічні! :увага:
Ви, шановний, нас, бандерівців, з помилками не пишіть, бо всіляке, бува, трапляється... :D

Помилочка! цИнічні!
Ви, шановний, нас, бандерівців, з помилками не пишіть, бо всіляке, бува, трапляється...
Перепрошую , шановний ! Нема мені прощення ! Тепер "піду втоплюся я в річці глубокій ." ;)

Перепрошую , шановний ! Нема мені прощення ! Тепер "піду втоплюся я в річці глубокій ." ;)

Стояти! В річці топити - тільки москалів, як, власне, і на березах розвішувати немов прикраси на ялинку:D Отож - річку не займайте, як і березу - місця, відчуваю, багато знадобиться...
Достатньо буде, якщо при найближчій нагоді Ви з'їсте добрячий шмат сала, непогано б ще й під чарочку горілки, і зайвий раз згадаєте, можно й у голос, що путін хто???????

Останнє редагування:
Автентичні бандерівці деятих матюків, які проскакують на КФ, навіть не знали і не знають :)
Взагалі-то, матюки українскій мові не властиві, чужерідні, відповідно, чим менше українець відчував на собі та своїх предках тиск *****ської орди, тим менш він знайомий з цим боком *****ської "культури"...

а шо по украински базарют?
Здесь? Сейчас - да, владеющие украинским языком - между собой:)

а шо по украински базарют?
Як получиться ;)
Западенці теж на українській літературній рідко розмовляють. Що тішить - молоде покоління старається розмовляти чистою мовою, без діалекту ;)

Взагалі-то, матюки українскій мові не властиві, чужерідні, відповідно, чим менше українець відчував на собі та своїх предках тиск *****ської орди, тим менш він знайомий з цим боком *****ської "культури"...
Як знати...
Хіба неможливо знаходитися в середовищі матів і не матюкатися?

Останнє редагування:
Як получиться ;)
Западенці теж на українській літературній рідко розмовляють. Що тішить - молоде покоління старається розмовляти чистою мовою, без діалекту ;)

Ну, це - дивлячись, де:) Наприклад, по селах Полтавщини традиційне м'яке "Ль", та припадання на "у" - пУлЬітика, пУдушка, пУїхалЬи :) Схід, зрозуміло, засмічений русизмами, то взагалі... шось таке, а не мова, сурж; на чернігівщині відчувається близькість Бірорусі - АлЄй (олія), наприклад:) Звичайно, та частина молоді, що тягнеться до освіти, відповідно коригує свою мову, але на сході, на жаль, швидше на російську:(

Достатньо буде, якщо при найближчій нагоді Ви з'їсте добрячий шмат сала, непогано б ще й під чарочку горілки, і зайвий раз згадаєте, можно й у голос, що путін хто???????
Оці нагоди мені постійно трапляються в походах по Карпатам ! А , раніше , і в Криму .
Автентичні бандерівці деятих матюків, які проскакують на ХФ, навіть не знали і не знають
Як казав наш Кобзар - "...і чужому навчайтесь , і свого не цурайтесь .":пиво:

Хіба неможливо знаходитися в середовищі матів і не матюкатися?
Легко, якщо рівень розвитку дозволяє:)

Оці нагоди мені постійно трапляються в походах по Карпатам !
От жодних сумнівів:)

Як казав наш Кобзар
:D ну хіба ж Кобзар про матюки...
Хоча, для переконливості спілкування з *****ом, майстерне володіння цим жанром, трапляється, бува корисним:) Як закрутиш йому у 12 поверхів без повторів, то він із своїми жалюгідними двома з половиною матюками "теряется" вщент:D

Назад
Зверху Знизу