Далеко ходить не нужно. На знаки до сих пор ловят
Вчера. Всё расписано ниже. Когда общался с ними вначале - стояло авто рядом. Потом они "наехали" на меня, что я стою на подъеме, хотя съехал полностью на обочину.
На самом деле загораживал им обзор. Пришлось проехать дальше, потом топать назад, чтобы заснять.
С жетонами я "промазал". Но изначально самоцелью наказать инспекторов небыло.
Заступнику начальника управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області
начальнику ВДАІ з обслуговування м. Харкова
та АТІ УДАІ ГУМВС України в в Харківській області
полковнику міліції
Федяніну Борису Леонідовичу
61033, м. Харків, вул. Шевченка, буд. 315-А
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
З А Я В А
Я, 19.08.10 о 19-15 рухався по Белгородському шосе (з боку вул. Ак. Проскури) у напрямку П`ятихаток за кермом власного автомобіля у щільному потоці транспорту. Поток рухався приблизно зі швидкістю (судячи по моєму спідометру) біля 40 км\год, оскільки знаходився у зоні дії знаку 3.29 (обмеження швидкості руху 40 км\год), котрий встановлено разом із попереджувальним знаком 1.33 «Діти». На підйомі автомобіль попереду мене з державними номерними знаками Франції почав прискорюватись, з правого боку, з зелених насаджень раптово з`явився інспектор ДАІ з прибором контролю швидкості, схожим на жіночий прибор фен (припускаю, що це був Радіс або Беркут) та жезлом наказав зупинитися транспортному засобу, який рухався попереду мене. У кущах, на виїзді з прилеглої теріторії стояв патрульний автомобіль інспекторів ВАЗ 2105 державний номер авто на синьому фоні «0402». В мене виникла підозра, що водій, котрий рухався попереду мене, був безпідставно зупинений за перевищення швидкості руху в зоні дії знака 3.29. Я також зупинив своє авто на узбіччі, взяв з собою копіі документів (в додатках) та направився до інспектора (молодший за званням), який стояв біля службового авто. Перший інспектор в цей час розмовляв із зупиненим водієм.
Підійшовши до інспектора, я звернувся до нього с проханням наділити мені декілька хвилин. Заздалегідь отримавши в нього на це дозвіл, та переконавшись в тому, що не заважаю виконанню його обов`язків. Інспектор погодився зі мною поспілкуватися. Я задав питання, яке порушення вони ставлять водіям, яких зупиняють? На що отримав відповідь про те, що на цій ділянці дороги встановлено знак обмеження швидкості 3.29 (обмеження швидкості руху 40 км\год) та знак 1.33 «Діти» і вони фіксують перевищення швидкості у зоні дії цього знаку за допомогою вимірювача швидкості. Зупиняють таких водіів-«порушників» та складають з приводу цих порушень протоколи за перевищення водіями встановлених обмежень швидкості. Тоді я задав питання, чи знають вони про п. 12.10 Правил дорожнього руху? Інспектор відповів, що знають, але там встановлений знак «Діти», водії повинні дотримуватись швидкісного режиму, та не перевищувати швидкість зазначену на знаку. Я показав інспектору копії документів, а саме: копію заяви ГО «Автосоюз» до департаменту ДАІ (додається), копія відповіді на неї від 09.08.10 за підписом заступника начальника Департаменту Будника С.І. (додається), копію мого особистого аналогічного запиту від 09.07.10 начальнику Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській обл. Швидкому І.І. (додається), копія відповіді на нього від 09.08.10 за підписом заступника начальника Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській обл. Черняка Ю.А. (дадається), ще одна копія відповіді заступника начальника Департаменту С.І. Будника від 19.04.2010 (дадається).
Після цього я запитав, чи розуміють вони, що, по-перше - знаки встановлені з порушенням вищезазначених вимог ПДР, оскільки разом із знаком 3.29 немає знаку 1.37, а по-друге – вони порушують Закон, складаючи Протоколи про адміністративні правопорушення та виписуючи Постанови по справах про адміністративні правопорушення відносно водіїв, що цілком законно ігнорують знаки 3.29 та 3.31, якщо разом з ними не встановлено знак 1.37? Більш того, зупинка ними транспортніх засобів з такої причини є незаконною, оскільки в діях водіїв немає складу правопорушення?
У заяві ГО «Автосоюз» до департаменту ДАІ йдеться: «Крім того, в співбесіді з робітниками ДАІ останні посилаються на Наказ Департаменту ДАІ, який зобов`язує їх притягувати до відповідальності водіїв, які не виконують вимоги знаків обмеження швидкості, встановлених без дотримання чинного законодавства». У відповіді заступника начальника Департаменту Будника С.І. від 09.08.10 однозначно вказується на те, що такого наказу та розпорядження не існує.
Наприкінці бесіди, я звернув увагу інспекторів на абзац у відповіді заступника начальника Департаменту Будника С.І. від 09.08.10 (підкреслено у самої відповіді), що: «При наведенні конкретних випадків безпідставного складання працівниками Державтоінспекції протоколів про адміністративні правопорушення по цим фактам буде проведено перевірку». Інспектори дуже здивувалися, і, на мою думку, злякалися, оскільки я почав дзвонити на гарячу лінію ДАІ за телефоном (057)704-15-81 та спілкуватися по факту незаконних дій інспекторів (дзвінок повинен бути зафіксований, це можна перевірити). Мене вислухали, та попросили зафіксувати номера жетонів та прізвища інспекторів для подання даної заяви. Після чого я повернувся зробити фото автомобіля та з`ясувати номера жетонів. Мені це не вдалося. По моєму наближенню в сторону інспекторів, вони стрибнули в авто и негайно помчали. Це можна побачити на фото.
Зазначені факти вказують на те, що у місті Харкові продовжується чергування екіпажів ДАІ у зоні дії знаків 3.29, які встановлені без знаку 1.37. Вже цього достатньо для проведення службової перевірки як самою ДАІ, так и СВБ та Прокуратурою.
А тепер головне. Я не прошу в даному випадку проводити службову перевірку та карати вищевказаних працівників. Я дуже прошу Вас, як керівника, заборонити своїм підлеглим порушувати Закони. В першу чергу. Довести до особливого складу, що: «12.10. Додаткові обмеження швидкості руху можуть бути встановлені виключно у разі проведення дорожніх робіт разом з попереджувальним знаком 1.37. У разі коли дорожні знаки обмеження руху 3.29 та 3.31 встановлені без проведення дорожніх робіт або залишені після їх завершення, водій не може бути притягнений до відповідальності згідно із законодавством за перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Обов'язковим є встановлення дорожніх знаків 3.30 та 3.32 на відстані не більше ніж 2 кілометри від місця встановлення знака обмеження швидкості руху».
Зазначена практика з боку інспекторів є такою, що порушує ч. 2 ст. 19 Конституції України, Закон України «Про міліцію», Правила дорожнього руху тощо.
Саме орган ДАІ погоджує встановлення\демонтаж дорожніх знаків. Але факт остається фактом. На сьогодні в місті Харкові більшість знаків 3.29 встановлена з порушенням Закону.
Я згоден в тому, що знаки обмеження швидкості повинні використовуватись на складних ділянках доріг, у місцях знаходження шкіл, дитячих садків та ін. Але зараз законодавство є таким, якім є. Вважаю, що коли вносились зміни до ПДР та з`явився п. 12.10, законодавець бажав усунути безпідставні придірки з боку працівників ДАІ до водіїв стосовно обмежень швидкості по знаках, які залишені за ненадібністью, після завершення дорожних робіт, не відповідають ділянкам сучасних доріг та ін., тобто захистити водія, але тим самим не врахував небезпечність дорожнього руху на деяких ділянках автошляхів, які потребують уваги збоку водіїв.
Також хочу звернути Вашу увагу на знак 5.30 «Рекомендована швидкість». Наприклад, у АР Крим, на складних ділянках доріг можна неодноразово його побачити. І саме неймовірне – водії, по більшості, не ігнорують такий знак. Вважаю це не тільки тому, що водію «рекомендують», а не «забороняють», а й водій сам розуміє, що на цієї ділянці дороги слід бути особливо уважним. У місті Харкові таких знаків я не зустрів поки жодного.
І останнє. До сих пір дуже дивує ховання інспекторів «у кущах», всупереч п.1.2 розпорядження №466 від 21.05.09: «не допускати випадків здійснення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху із місць, закритих для візуального огляду учасникам дорожнього руху (об`єкти дорожнього сервісу, зелені насадження тощо)». Постійно не покидає думка, що водію хочуть не допомогти, не попередити правопорушення (а тільки одним фактом знаходження патрульного автомобіля в місці максимальної оглядовості зменшує статистику порушень водіями), а «зловити» на якомусь незначному порушенні та необачності. Вважаю, що слід рівнятися на європейські країни, де інспектор є помічником, завжди на виду, не проушує закони та ПДР і де його дуже поважають. Тим паче на порозі Евро-2012, коли наше місто буде приймати іноземних громадян, в тому числі і іноземців-автомобілістів.
Дуже сподіваюсь, що жоден водій більш не побачить у місті Харкові інспекторів, які зупиняють їх за перевищення встановлених обмежень швидкості в зоні дії знака 3.29 у випадку, коли разом з ним не встановлений знак 1.37.
Також хочу зазначити, що зі мною поводились дуже ввічливо та коректно як самі вищевказані інспектори, так і черговий на телефоні, на «гарячій лінії». За це я дуже вдячний як їм особисто, так і керівництву за виховання особливого складу.
Залишаю за собою право освітити описані мною незаконні дії працівників ДАІ в місті Харкові у засобах масової інформації.
Додатки:
1. Три кольорові фотографії.
2. Копія заяви ГО «Автосоюз» (вул.. Полтавський Шлях , 155 кв. 93 м. Харків 61064) до Департаменту ДАІ.
3. Копія відповіді Департаменту ДАІ від 09.08.10 за № 4/7-7435 за підписом заступника начальника Департаменту Будника С.І.
4. Копiя мого особистого запиту від 09.07.10
5. Копія відповіді від 09.08.10 за № 5696 за підписом заступника начальника Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській обл. Черняка Ю.А.
6. Копія відповіді від 19.04.10 за № 4/К-1268 за підписом заступника начальника Департаменту Будника С.І.
З повагою, ХХХХХХХ В`ячеслав Сергiйович ____________________ « » серпня 2010 року.