Статус: Офлайн
Повідом.: 6840
Повідом.: 6840
Але не безкоштовне.Если у бубушки был бы уй, она былаба дедушкойМногие европейские страны строят бюджетное жилье.
Згоден. У Харкові ціни на житло як у Берліні, це ганебний факт і з цим треба боротися. Тут і сперечатися не буду.У нас государство проблему жилья для граждан не решает. Или вы считаете что решает? Цены на жилье совершенно нереальны. Причем чуть ли не большая часть стоимости нового жилья - это стоимость земли, взяток и налогов.
Ви репетиторство забули. Хоча я її і не розпитував особливо. І це не поодинокі випадки. Але вони ж самі в інтернеті скаржитися будутьКрайне любопытно как. У меня жена преподаватель в ВУЗе и уровень зарплат я знаю. Да, учитель конечно может и взятки брать, и на панели подрабатывать и фрилансить-программить. Но это все несколько не из той оперы

к мені набридло вже це все чути - а ви де були? А ви що робили? Ці партійці народилися та рослі в тій самій країні що і ви. До того ж після "перестройки" вони могли це робити і без розвалу країни. Напевно радянський народ усе це заслужив - бо настільки безтурботними, не вольовими бути не можна.СРСР развалили. Партноменклатура хотела иметь яхты, мейбахи и катать на канары под кокаином. Для этого и развалили.
Останнє редагування:
Многие европейские страны строят бюджетное жилье.