Статус: Офлайн
Повідом.: 949
Повідом.: 949
Прочитал. И? Откуда там можно сделать вывод, что вся цитата - "про вкладные счета"?вы сами еще раз прочтите цитату![]()
Я понимаю, что троллить, уводя разговор в сторону - это весело.и ответьте согласно инструкции,которую Вы предоставляете- например, можно ли зачислить денежный перевод из-за границы, связанный с предпринимательской деятельностью на карточный счет?
вам с цитатами из нормативных документов показали, что:
- при открытии счета подписывается договор;
- при открытии карточного счета подписывается договор;
- карточный счет - это тоже текущий счет.
С этим вы согласны?
Что до вашего вопроса - фактически на 2625* деньги зачислить можно (точнее - банк не имеет права не зачислить средства, если все реквизиты указаны верно), но это будет нарушением режима счета физического лица:
7.7. Забороняється використовувати поточні рахунки фізичних осіб для проведення операцій, пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності.
7.8. За поточними рахунками в національній валюті фізичних осіб - резидентів здійснюються всі види розрахунково-касових операцій відповідно до умов договору та вимог законодавства України, які не пов'язані із здійсненням підприємницької діяльності.
я повторно обращаю ваше внимание на:а про предпр.деятельность-это я написала о различии текущего счета и карточного.
1.8. Банки відкривають своїм клієнтам за договором банківського рахунку поточні рахунки, за договором банківського вкладу - вкладні (депозитні) рахунки.
Поточний рахунок - рахунок, що відкривається банком клієнту на договірній основі для зберігання грошей і здійснення розрахунково-касових операцій за допомогою платіжних інструментів відповідно до умов договору та вимог законодавства України.
До поточних рахунків також належать:
...
карткові рахунки, що відкриваються для обліку операцій за платіжними картками відповідно до вимог цієї Інструкції. Операції за цими рахунками здійснюються з урахуванням особливостей, визначених цією Інструкцією та відповідними нормативно-правовими актами Національного банку, що регулюють здійснення операцій із застосуванням платіжних карток;
...

без требований по выполнению обязательств с моей стороны. Ибо они были надуманы изначально.