Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Так. Я зранку поковиряв лопатою - промокло сантиметрів на сім. Для грибниці це ніщо.Думаю шо пропал сезон.
Єдиний шанс на піздні гриби типа Зеленушок і то якщо дощі зараз почнуться регулярні.Я думаю будут, хотя и не в таких количествах как раньше, когда в сентябре шли дожди.
Можливо на Полтавщині дощі частіше перепадали? На Харківщині доща не було більше 3-х місяців.Минулого року на Полтавщині гриби пішли дуже пізно - в середині листопада. Але було їх ну дуже багато. То чому б і цього року такому не повторитися?
Та тут приблизно так само. Перший дощ десь тиждень тому пройшов. Ще один невиличкий був в серпні.Н Харківщині доща не було більше 3-х місяців.
Хоть для чего-то они пригодятсяКвадробобері должні хорошо собирать1
офигеть. уже получается и грибы собирать нельзя??????!!!!!!!!!!!⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Таки да(офигеть. уже получается и грибы собирать нельзя??????!!!!!!!!!!!
Зерада все копирует у рашиофигеть. уже получается и грибы собирать нельзя??????!!!!!!!!!!!
На папері))офигеть. уже получается и грибы собирать нельзя??????!!!!!!!!!!!