- Повідом.
- 14257

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну там не про заборону.А новий закон про заборону збирати гриби вже усі прочитали?
а где искали?А сьогодні я скільки набрав! Я навіть з рахунку збився. Одних тільки опеньок - штук десять!
Полтавщина. В ярах. А взагалі, яка різниця, їх все одно майже немає.а где искали?
Гад ты, Костя Федотов!(с)На Прикарпатті зараз опеньків повно. Нарізав ведро за годину (і це я брав тільки молоді).
Это мой первый, и скорее всего единственный, грибной сезон на Прикарпатье, собирал: моховики, лисички, подберёзовики, подосиновики, маслята, польские, белые, опята. Полный холодильник закатанных грибов. На выходных повезу родственникам в Харьков.Гад ты, Костя Федотов!(с)![]()
между вообще нет и почти нет разница большаяПолтавщина. В ярах. А взагалі, яка різниця, їх все одно майже немає.
В лесах ТЦК нету. Грибов тожееще и на ТЦК попасть можно как нехуй делать
Между собирать вёдрами и найти пару недорослей - тоже большая разница!между вообще нет и почти нет разница большая
То таке... А взяти пляшку, присісти на галявинці...а якщо ще в гарній компанії...В лесах ТЦК нету. Грибов тоже
...та й шашличкiв ще нажарити..... З пляшкою - то вже не збiр грибiв, то - виiзд на природу побухать, а гриби - то таке, якщознайдетьсяА взяти пляшку, присісти на галявинці...а якщо ще в гарній компанії...
Тю, а якщо грибів немає ?...та й шашличкiв ще нажарити..... З пляшкою - то вже не збiр грибiв, то - виiзд на природу побухать, а гриби - то таке, якщознайдеться![]()
в данное время и паре был бы рад. А то кроме трутовиков за пол-дня вообще ничего не виделВ лесах ТЦК нету. Грибов тоже
Между собирать вёдрами и найти пару недорослей - тоже большая разница!
ТЦК сразу нарисуются, а якщо і гриби б були!))То таке... А взяти пляшку, присісти на галявинці...а якщо ще в гарній компанії...
а до леса же дойти,доеехать надо,через блок посты и перекрытые мостыВ лесах ТЦК нету. Грибов тоже
Между собирать вёдрами и найти пару недорослей - тоже большая разница!