Статус: Офлайн
Повідом.: 21023
Повідом.: 21023
Да насрать.Я з вами не згоден, вчителю.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да насрать.Я з вами не згоден, вчителю.
Да насрать.
Первый раз не сбрехал.у першій та апеляційній інстанції приймала участь наша профспілка
Відзиву на касаційну скаргу не надходило.
Штраф 417тис. грн. накладається на підприємство у разі не допуска контролюючого органу до перевірки.
Тобто роботодавець цілком свідомо (у даному випадку) іде на порушення Закону України та саме цим виявляє свою неповагу до Законів України, тобто до держави.
На мою думку такі роботодавці, які зневажливо ставляться до Законів України ( тобто держави на території якої працюють) не потрібні ні державі , ні робітникам права яких вони порушують.
Мені одному здається, що “слуги народу” захищають інтереси роботодавців та зменшують відповідальність порушників прав робітників, прикриваючись словами про зменшення тиску на бізнес?
Было ООО.
Кто-то из сотрудников (кто неизвестно) написал жалобу.
Пришла инспекция по труду, оштрафовала за недопуск.
В суд идти не стали, ООО бросили, сотрудников сократили, задолженность по зарплате за последние месяцы не выплатили. Имущества взыскивать задолженность у фирмы нет (как и для уплаты штрафа).
Открыли новое ООО.
Старых сотрудников на новое ООО не взяли.
Новую работу уволенные найти не могут т.к. работодатели звонят по прежнему месту работы, а директор говорит, что кто-то суткачек, а кто непонятно так шо решайте сами брать или не брать. Решают не брать.
Вот это им радость, что угробили работодавця.
А так да, не нужен конечно. Такой работодавець. Пофиг законна проверка или нет. Если незаконна, а ты не допустил все равно 417 тыс. грн. И после этого проще бросить предприятие нафиг чем два года в суды ходить и адвокату платить. Это не штраф это картбланш на беспредел ИМХО.
Еюа, как бы вы поступили, если бы на старом ООО была профсекта, и вы были бы ее предводителем?Было ООО.
В суд идти не стали, ООО бросили, сотрудников сократили, задолженность по зарплате за последние месяцы не выплатили.
...
Открыли новое ООО.
Новую работу уволенные найти не могут т.к. работодатели звонят по прежнему месту работы, а директор говорит, что кто-то суткачек, а кто непонятно так шо решайте сами брать или не брать. Решают не брать.
Отакої...Было ООО.
В суд идти не стали, ООО бросили, сотрудников сократили, задолженность по зарплате за последние месяцы не выплатили. Имущества взыскивать задолженность у фирмы нет (как и для уплаты штрафа).
Открыли новое ООО.
Отакої...
Яка жахлива казка...
І що, дійсно у такі казки хтось вірить?
P.S.
Дозвольте я спробую вгадати.
На цьому ООО не було первинної профспілкової організації.
Я вгадав?
P.P.S.
Вибачте, будь ласка, я вже побачив — двоє вірять...
![]()
Почему я вас не видел среди митингующих?
Донесли?Представники трудових колективів підприємств, установ і організацій всіх сфер економіки країни донесли до суспільства та керівництва держави тривогу і обурення через проведення владою так званих економічних і соціальних реформ.
Глупый пингвин робко прячет тело жирное в утесах... (с)А ты даже тела своего не донес.
Глупый пингвин робко прячет тело жирное в утесах... (с)
Форумна примара, я все ніяк не міг зрозуміти де я вам так боляче “наступив на хвоста”, що ви до цього часу не можете заспокоїтися.Дуримар профсоюзный
Форумна примара, я все ніяк не міг зрозуміти де я вам так боляче “наступив на хвоста”, що ви до цього часу не можете заспокоїтися.
Нарешті, здається, я зрозумів у чому саме справа.
Ви представляли відповідача у моєму першому поновленні на роботі?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І , не зважаючи на всі ваші зв’язки, звичайний охоронець, разом з Олександром Зарайським вас “зробили” у суді.
Заспокойтеся, будь ласка.
Воно того не коштує. Дійсно сильні люди можуть відповідним чином приймати свої поразки.
Пропоную нам з вами потиснути руки, як ми це робили при розгляді тієї справи.
У тій справі ви вступали на боці порушника Закону України.
Вы очень преувеличиваете роль и умственные способности охоронця. Но все равно, несмотря на участие этого типа, Зарайский смог выиграть.звичайний охоронець, разом з Олександром Зарайським вас “зробили” у суді.
Вы очень преувеличиваете роль и умственные способности охоронця. Но все равно, несмотря на участие этого типа, Зарайский смог выиграть.
А вы его на бабки кинули...