Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Профсоюз защита трудовых и соц.экон.прав

• Автор теми Автор теми еюа
  • Дата створення Дата створення
Ты забыл написать, что я представлял интересы ответчика , по иску Субботы, где ты был в первой инстанции свидетелем, а в апелляции представителем истца, и продул иск вчистую. На себя ты потратил деньги на юриста, а на Субботу денег зажал))) решил, что всему научился у Зарайского, и стал супер юристом. И успешно все проспал.
:рл:
Форумна примара, я вже забув, що ви теж були представником відповідача у справі Суботи, але ви мені нагадали...

Добре, я вам розкажу.

Суботу звільнили , здається, 1 жовтня 2012 року.
З Олександром Зарайським я познайомився десь у середині 2013року. Після того, як суддя сказала мені: “Я не можу це слухати вам потрібен представник.” ( я не міг зрозуміти на судовому засіданні, що вона від мене хоче )
Пам’ятаєте?
Як я міг бути впевненим що я навчився у Зарайського? Це , по-перше.

Субота за фахом актор. Талановитий актор!!!
Людини, яка менш ніж Субота розуміється у праві — я не зустрічав. (це моя оціночна думка)

Коли ми складали позовну заяву він не хотів писати вимогу про поновлення на роботі.
Ми з юристом більше 3 годин намагалися пояснити йому, що якщо не буде у позові вимоги про поновлення на роботі — не буде вимушеного прогулу.
Коли ми побачили, що він не може цього зрозуміти ми просто сказали, що так треба.

Так , я був заявлений , як свідок — тому не приймав участь у справі.

І ви все ж таки наполягаєте, що ви виграли цю справу у Суботи????

:підстолом:

P.S.
Кращої реклами вашої фаховості вигадати не можливо!
Тепер ви будете у клієнтів “на расхват”!!!
Я всім буду казати, що це саме ви виграли справу у Суботи...

Людини, яка менш ніж Субота розуміється у праві — я не зустрічав. (це моя оціночна думка)
Вот поэтому только Суббота и согласился на ваши уговоры своровать зажигалку у судьи.
суддя сказала мені: “Я не можу це слухати вам потрібен представник.”
Надо дать должное судье- она смогла найти такие слова, которые красиво заменили мат.

:рл:
Форумна примара, я вже забув, що ви теж були представником відповідача у справі Суботи, але ви мені нагадали...

Добре, я вам розкажу.

Суботу звільнили , здається, 1 жовтня 2012 року.
З Олександром Зарайським я познайомився десь у середині 2013року. Після того, як суддя сказала мені: “Я не можу це слухати вам потрібен представник.” ( я не міг зрозуміти на судовому засіданні, що вона від мене хоче )
Пам’ятаєте?
Як я міг бути впевненим що я навчився у Зарайського? Це , по-перше.

Субота за фахом актор. Талановитий актор!!!

Коли ми складали позовну заяву він не хотів писати вимогу про поновлення на роботі.
Ми з юристом більше 3 годин намагалися пояснити йому, що якщо не буде у позові вимоги про поновлення на роботі — не буде вимушеного прогулу.
Коли ми побачили, що він не може цього зрозуміти ми просто сказали, що так треба.

Так , я був заявлений , як свідок — тому не приймав участь у справі.

:підстолом:

P.S.
Кращої реклами вашої фаховості вигадати не можливо!
Тепер ви будете у клієнтів “на расхват”!!!
Я всім буду казати, що це саме ви виграли справу у Суботи...

В апелляции ты был его представителем по доверенности, в первой инстанции, да, свидетель. Очень бестолковый, свидетель.

Ну так решение суда само говорит:
В задоволенні позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 підприємства «Муніципальна охорона» про відшкодування матеріальної та моральної шкоди у звязку з незаконним звільненням відмовити повністю.
Апеляційну скаргу ОСОБА_1 відхилити.

Рішення Дзержинського районного суду м. Харкова від 30 листопада 2015 року залишити без змін.

Ну так решение суда само говорит:

Свидетель Еремин не помог Субботе в первой инстанции, представитель Субботы - Еремин, не помог в апелляции. И ещё, юриста профсоюз имени Ерёмина Субботе не нанял. Зажмотился.
Председатель профсоюза не стал помогать члену профсоюза юристом в суде

Вот в этом и есть вся нелицеприятная суть предводителя команчей.
Вчителю, спробую вам пояснити на прикладі.

Вам, як старому військовому, мабуть так буде більш зрозуміло.
Статут караульної служби написаний кров’ю.
Вважаю, що цього ви не будете заперечувати?

КЗпП України, написаний зламаними долями, величезними образами, боротьбою за справедливість, моральними стражданнями, інфарктами, інсультами, втратою здоров’я, моральними травмами...

КЗпП України дуже логічний Закон.
Якщо ви читаючи КЗпП України не бачите логіки - ви десь щось не так читаєте.

Так зрозуміло?

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67235967&postcount=86

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67241610&postcount=94

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67242442&postcount=96

P.S.
Вчителю, не переймайтеся.
“І на старуху буває проруха” (с)
Не помиляється той хто нічого не робить!
Будь хто може помилитися. Більш важливо які висновки ми робимо з своїх помилок.
З повагою, ЄЮА.

Шановні юристи, адвокати, правозахисники та інші фахівці у галузі права!
Хочу також звернутися до всіх працівників, які хочуть до себе хоч трішки поваги, поваги до вашої праці, поваги до ваших прав, поваги до Законів України.

Зрозумійте мене , будь ласка.
Якщо Ви не будете захищати свої права — крім вас це не буде робити ніхто інший!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

P.S.
Я вважаю, що найкраща діяльність нашої ВР України буде тоді, якщо депутати ВР не будуть змінювати діюче законодавство!
Я б запропонував навіть підвищити їм заробітну плату, у разі якщо вони не будуть приймати нових законів!

Хочу також звернутися до всіх працівників, які хочуть до себе хоч трішки поваги, поваги до вашої праці, поваги до ваших прав, поваги до Законів України.

P.S.
Я вважаю, що найкраща діяльність нашої ВР України буде тоді, якщо депутати ВР не будуть змінювати діюче законодавство!
Я б запропонував навіть підвищити їм заробітну плату, у разі якщо вони не будуть приймати нових законів!

Мы не придем на ваш тупой митинг. Вычёркивай. Ты не справился с задачей привлечь массы на митинг.

:клас:
каждый работник должен бороться за свои права, юристы не более прочих.

ну так в ЕС и борятся, на митингах выдвигают свои требования, почему-то правительство двигается.

Там борются. Но наши профсоюзы, и профсоюзы Европы, это небо и земля. Европа и Украина.

каждый работник должен бороться за свои права, юристы не более прочих.
Спробую вам пояснити.

Є люди, які захоплюються, наприклад, громадською позицією французів.
У Франції , здається, збиралися підвищити вартість пального на декілька центів і з’явилися “жовті жилети”.

Одночасно, ці ж самі люди кажуть; “ Я на мітинг не піду, мені працювати треба. На мітинги ходять ледарі”

Такими людьми керує страх. А про ледарів вони придумали собі “відмазку”.

Ви можете подумати що я “безстрашний”?, ні я трус.
Але я сьогодні буду о 14-00 на площі Конституції.
Навіть, якщо я там буду один.

Якщо ми не будемо захищати свої права — крім нас це не буде робити ніхто інший!

P.S.
До речі, зовсім не означає, що людина, яка не піде на мітинг погана або той хто пішов хороший.
Вони такі які є!

Ви можете подумати що я “безстрашний”?, ні я трус

Никто и не сомневался.
Проще по митингам бегать и про РФ на форумах писать, чем идти на реальную войну и рисковать жизнью.

Спробую вам пояснити.

Є люди, які захоплюються, наприклад, громадською позицією французів.
У Франції , здається, збиралися підвищити вартість пального на декілька центів і з’явилися “жовті жилети”.

Одночасно, ці ж самі люди кажуть; “ Я на мітинг не піду, мені працювати треба. На мітинги ходять ледарі”

Такими людьми керує страх. А про ледарів вони придумали собі “відмазку”.
попробую и я.
мой месседж был о том, что юристы не более остальных трудящихся должны бороться за свои права, а так же, как и остальные работники. специалисты в области права не есть профсоюзами, например, где можно говорить об обязанности бороться за права работников.

попробую и я.
мой месседж был о том, что юристы не более остальных трудящихся должны бороться за свои права, а так же, как и остальные работники. специалисты в области права не есть профсоюзами, например, где можно говорить об обязанности бороться за права работников.

ТС сделал обращение с акцентом на юристов по одной простой причине. Ихтамнет в его профсоюзе. :D
У ТС была мечта - дом у моря купить для членов профсоюза, сделать сайт, нанять юристов и журналистов. Ну, мечты, так и остались мечтами...

Назад
Зверху Знизу