Ты забыл написать, что я представлял интересы ответчика , по иску Субботы, где ты был в первой инстанции свидетелем, а в апелляции представителем истца, и продул иск вчистую. На себя ты потратил деньги на юриста, а на Субботу денег зажал))) решил, что всему научился у Зарайского, и стал супер юристом. И успешно все проспал.

Форумна примара, я вже забув, що ви теж були представником відповідача у справі Суботи, але ви мені нагадали...
Добре, я вам розкажу.
Суботу звільнили , здається, 1 жовтня 2012 року.
З Олександром Зарайським я познайомився десь у середині 2013року. Після того, як суддя сказала мені: “Я не можу це слухати вам потрібен представник.” ( я не міг зрозуміти на судовому засіданні, що вона від мене хоче )
Пам’ятаєте?
Як я міг бути впевненим що я навчився у Зарайського? Це , по-перше.
Субота за фахом актор. Талановитий актор!!!
Людини, яка менш ніж Субота розуміється у праві — я не зустрічав. (це моя оціночна думка)
Коли ми складали позовну заяву він не хотів писати вимогу про поновлення на роботі.
Ми з юристом більше 3 годин намагалися пояснити йому, що якщо не буде у позові вимоги про поновлення на роботі — не буде вимушеного прогулу.
Коли ми побачили, що він не може цього зрозуміти ми просто сказали, що так треба.
Так , я був заявлений , як свідок — тому не приймав участь у справі.
І ви все ж таки наполягаєте, що ви виграли цю справу у Суботи????

P.S.
Кращої реклами вашої фаховості вигадати не можливо!
Тепер ви будете у клієнтів “на расхват”!!!
Я всім буду казати, що це саме ви виграли справу у Суботи...