Колись перечитав весь капітал і шо сточується його... З цього опусу кожен може знайти те, що його цікавить. Піднімати це питання немає сенсу. Краще Самуельсона обговорювати, ніж те, що що тримаються лузери, і використовувати поточну ситуацію на свою користь, на користь своєї сім"ї, своєї держави.
Тогда это не совсем корректная информация.
Капитализм не щадит никогда и никого, будет сотрудничать с кем угодно, даже с ненавистным ему СССР.
Але голодомори влаштував проти українців СРСР. Інше мене не цікавить. Крім того, жодна країна не стверджує, що мова моєї матері, дідів-прадідів нарєчіє штучно створеного русского язика.
Ну это *****изм в высшей степени, дикая помесь всего чего можно придумать
Іменно ідеологія Русского міра є основою Русской вєсни, анексії Криму та постачання зброї і живої сили терористам Донбасу. Це реальність. І *****ізмом є те, що ти не помічаєш, або ж це не *****ізм, а умисне переведення стрілок на щось інше. Війна буде доти, доки не буде засуджена міжнародним трибуналом ідеологія Русского міра точно так, як був засуджний німецький ******.
Это ясно. Но это только начало пути.
Так, і не пройшовши його, ми не можемо рухатись далі. Спочатку виведення русскій військ і важкого озброєння, повернення під контроль України кордонів, зачистка територій від терористів. А далі кримінальні суди, реабілітація потерпілих від російської агресії і окупації.
Ну то есть понимаешь разницу, я в этом смысле - тем как говорят запоребриком и шо такое оно на самом деле.
Термін для розуміння їх мовою і значенням.
Ты, да. А вот жена не так подозрительно и сосед тоже более снисходителен, и готов поверить очередному Лёне Голубкову.
Лохи є. Але при капіталізмі є вибір. При комунофашистах вибір робе не споживач.
Внуки появяться, обрати на это внимания, какие они.
Звернемо увагу. Гловне, щоб нічого русского не було.