Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
При капіталізмі у споживача є вибір... Хочу купую, хчу не купую.
Ну то есть вранье о своем товаре, ты расцениваешь как способ конкуренции?
И это нормально?
И потом выбор, этот, зачастую мнимый. Человек обрабатывается рекламой, скрытой, прямой, косвенной. Всякими другими методиками. А потом приходит в магазин и думает, шо у него есть выбор.
При комуносоціофашизмі такого вибору немає.
А причем здесь фашизм? При нем капитализм себя чухает очень даже не плохо.

В цьому різниця цих систем.
Опять таки, смотря о каких системах ты говоришь: те шо на практике или те шо в теории?
И та и та имеют бооольшие различия между практикой и теорией.

Человек обрабатывается рекламой, скрытой, прямой, косвенной. Всякими другими методиками.

Обрабативаєтся? Це теж, якщо так хочеться споживачу. Це його вибір.

А причем здесь фашизм? При нем капитализм себя чухает очень даже не плохо.

Порівняй скільки власних громадян в мирний час знищила капіталістична країна і комуносоціалістична... От воно і фашизм...

Порівняй скільки власних громадян в мирний час знищила капіталістична країна і комуносоціалістична... От воно і фашизм...
Хорошо, начинать откуда будем? С ******ев американского континента?

И снова таки коммунизм и социализм немного разные вещи. Например социализм и капитализм могут себе спокойно сосуществовать, мало того еще и процветать, например как в Швеции.

А что такое фашизм? Как ты это понимаешь?

Обрабативаєтся? Це теж, якщо так хочеться споживачу. Це його вибір.
Конечно, каждый в меру своего разума, но реклама действует. Не на тебя, на твою жену, не на нее, на твоих детей.
Кстати, какие мультики они смотрят?

Кому должен? Тобі?
Якої теорії?
Ти зрозумій, якшо теорія не відповідає практиці, значить теорія Маркса то ***ня.
А где ты у меня прочитал про теорию Маркса? При чем здесь он?

Практика. Капитализма нет, такого какой он должен быть в теории.

Теорії бувають різні. У кожного своє бачення.
Але чомусь всі комунофашики хотять розглядати його з версії Маркса.
Хоча, якщо його почитати, то там дуже багато протиріч в межах навіть Капіталу.
Крім того, кожну теорію можна трактувати так, як хочеться читачам.

Проте, нам зараз треба вирішувати іншу проблему.

росія окупувала частину територій України і треба вирішувати практично питання виведення російських військ з Донбасу, відновлення контролю за кордоном, зачистку звільнених територій від терористів і їх пособників.

Хорошо, начинать откуда будем? С ******ев американского континента?

Нам достатньо того періоду, коли у нас було СРСР.

И снова таки коммунизм и социализм немного разные вещи. Например социализм и капитализм могут себе спокойно сосуществовать, мало того еще и процветать, например как в Швеции.

Можуть, але Русскій мір цього не хоче.

А что такое фашизм? Как ты это понимаешь?

Розумію так, як розуміють русскіє, коли говорять, що в Україні ******и-бандери захопили владу. Тобто, термінологія в розумінні адептів Русского міра. Італьянська класика тут ні при чому.

Та й проблеми у нас інші: виведення російських військ з Донбасу, відновлення контролю за кордоном, зачистку звільнених територій від терористів і їх пособників.

Конечно, каждый в меру своего разума, но реклама действует. Не на тебя, на твою жену, не на нее, на твоих детей.
Кстати, какие мультики они смотрят?

Реклама? Не знаю... Я завжди підозріло відносився до реклами.

Мультики? Вже не дивляться.

Хоча, якщо його почитати, то там дуже багато протиріч в межах навіть Капіталу.
Какие, например?
Нам достатньо того періоду, коли у нас було СРСР.
Тогда это не совсем корректная информация.
Капитализм не щадит никогда и никого, будет сотрудничать с кем угодно, даже с ненавистным ему СССР.
Можуть, але Русскій мір цього не хоче.
Ну это *****изм в высшей степени, дикая помесь всего чего можно придумать
виведення російських військ з Донбасу, відновлення контролю за кордоном, зачистку звільнених територій від терористів і їх пособників.
Это ясно. Но это только начало пути.
Розумію так, як розуміють русскіє, коли говорять, що в Україні ******и-бандери захопили владу.
Ну то есть понимаешь разницу, я в этом смысле - тем как говорят запоребриком и шо такое оно на самом деле.
Реклама? Не знаю... Я завжди підозріло відносився до реклами.
Ты, да. А вот жена не так подозрительно и сосед тоже более снисходителен, и готов поверить очередному Лёне Голубкову.
Мультики? Вже не дивляться.
Внуки появяться, обрати на это внимания, какие они.

Колись перечитав весь капітал і шо сточується його... З цього опусу кожен може знайти те, що його цікавить. Піднімати це питання немає сенсу. Краще Самуельсона обговорювати, ніж те, що що тримаються лузери, і використовувати поточну ситуацію на свою користь, на користь своєї сім"ї, своєї держави.

Тогда это не совсем корректная информация.
Капитализм не щадит никогда и никого, будет сотрудничать с кем угодно, даже с ненавистным ему СССР.

Але голодомори влаштував проти українців СРСР. Інше мене не цікавить. Крім того, жодна країна не стверджує, що мова моєї матері, дідів-прадідів нарєчіє штучно створеного русского язика.

Ну это *****изм в высшей степени, дикая помесь всего чего можно придумать

Іменно ідеологія Русского міра є основою Русской вєсни, анексії Криму та постачання зброї і живої сили терористам Донбасу. Це реальність. І *****ізмом є те, що ти не помічаєш, або ж це не *****ізм, а умисне переведення стрілок на щось інше. Війна буде доти, доки не буде засуджена міжнародним трибуналом ідеологія Русского міра точно так, як був засуджний німецький ******.

Это ясно. Но это только начало пути.

Так, і не пройшовши його, ми не можемо рухатись далі. Спочатку виведення русскій військ і важкого озброєння, повернення під контроль України кордонів, зачистка територій від терористів. А далі кримінальні суди, реабілітація потерпілих від російської агресії і окупації.

Ну то есть понимаешь разницу, я в этом смысле - тем как говорят запоребриком и шо такое оно на самом деле.

Термін для розуміння їх мовою і значенням.

Ты, да. А вот жена не так подозрительно и сосед тоже более снисходителен, и готов поверить очередному Лёне Голубкову.

Лохи є. Але при капіталізмі є вибір. При комунофашистах вибір робе не споживач.

Внуки появяться, обрати на это внимания, какие они.

Звернемо увагу. Гловне, щоб нічого русского не було.

Ты и убогая,
Ты и обильная,
Ты и могучая,
Ты и бессильная,
Матушка Русь!

В рабстве спасенное
Сердце свободное —
Золото, золото
Сердце народное!

Сила народная,
Сила могучая —
Совесть спокойная,
Правда живучая!

Некрасов вірно підмітив суть Русі.

А я Вам желаю здоровья и многие лета.
При чем здесь "сепар"? Мы живем на своей земле, у себя дома, в Харькове, нахрен нам "сепары"?
Вы ничего не приняли на *****?
Я Вас не узнаю.

В рабстве спасенное
Сердце свободное —

русскіє не знають, що таке свобода, воля...
Для русскіх рабство і є свобода.

Та й не знає русскій шо таке свобода.
Русскім ублюдкам легше, коли хтось за них приймає рішення і впадають у ступор, коли щось треба вирішувати самостійно. І якраз в цьому кожен русскій баче свободу. Тому, вони шукають для себе царя, авторитета, пахана...

Некрасов правий: "В рабстві спасьоннає сердце свабоднаєє..." В цьому суть.

русскіє не знають, що таке свобода, воля...
Для русскіх рабство і є свобода.

При рынкових відносинах свобода визначається виключно наявністю грошeй. Й нe всі руські є жeбраками,як й нe всі украінці є багатіями.
Ти, братe, помиляєшся, коли ствeрджуєш, що при капіталізмі диктує споживач - диктують гроші.

При рынкових відносинах свобода визначається виключно наявністю грошeй. Й нe всі руські є жeбраками,як й нe всі украінці є багатіями.
Ти, братe, помиляєшся, коли ствeрджуєш, що при капіталізмі диктує споживач - диктують гроші.

Є таке поняття - внутрішня свобода...

Русскіє не знають цього відчуття...

Скільки б не було грошей, їх все одно мало.

Назад
Зверху Знизу