Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

🔴 04:32 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 04:32 Повітряна тривога в Харків.обл.
Спротив аргументації то насправді шлях в нікуди.
Повинні бути якісь аргументи за.
От яку конретно вигоду пролетарію пропонують комуністи?
Спочатку казали шо заберем від багатих, роздамо всім.
Вже зараз всі отримають багатство.
Потім про роздамо забули, але обіцяли шо прийде такий час, коли пролетарій нічого робити не буде, тільки треба зараз трохи попрацювати.
Працювати зараз заради того щоб потім нічого не робити.

А тепер шо?
Нашо воно пролетарію?
Шо обіцяють?
Навіть обіцяти шось бояться. Бо всі ж памятають ті обіцянки.
Тільки відбиваються, при чому відбиваються на дрібницях.
Відводять удар від Сталіна переводять на Горбачова.
Горбачов тепер розжирів, живе як буржуй, а Сталін все життя в гівні жив, ходив в одній шинелі, старих чоботях пив денатурат і закусував гнилою капустою.
Вони собі думають шо то когось хвилює.
А насправді всім пофіг на когось.
Людей хвилює шо мені дадуть.
А комуністи шо пропонують?
Відберуть від багатих і заберуть собі. Розжиріють як Горбачов.
Або відберуть від багатих і будуть накопичувати. Всіх заставлять працювати, жити в гівні, шоб накопичити ше більше, як заповів Сталін.
Тратити не будуть ні самі ні людям не дадуть. Бо тратити то погано, коли тратиш стає менше, а треба шоб було більше.
А потім це більше сконцентрувати разом в одну велику купу і одним махом проїбати.

За логікою Маркса, вигоди в тому, щоб забрати у багатих засоби споживання і роздати робітникам, нема. Щось є, але це дріб"язок. Основна вигода в тому, щоб забрати те, що дає прибутки. І, за "оцінкою" Маркса, є засобом грабунку робітників (виробничих професій). Бо капіталізм жодного прибутку робітникам не нараховує, а все забирає лапами експлуататорів-капіталістів.

Такий суспільний розподіл результатів виробництва. Робітникам - лиш підтримуюча трудові кондіції зарплатня. Капіталістам - прибуток.

Чим це погано для робітників, я не знайшов. Наче образливо, бо створюють прибуток, тільки робітники, а отримують його, тільки капіталісти. А доказуються такі соціальні співвідношення тим, що при товарообміні завжди обиінюються рівні вартості. Між робітником і капіталістом обмінюються витрати робочих сил на платню для відновлення тих сил - рівної вартості. Яка і самогон на картоплю. (Це марксистська дурня. Заперечена самим Марксом при визначенні мінової вартості товару - величини, що змінбється в залежності від місця та часу.)

От Маркс і пропонував відняти виробничі засоби у капіталістів і зробити їх "власністю народу". А вже прибутки від тої власності (котра в робітничих планомірних руках дає прибутки навіть більші, ніж в капіталістичних) розподіляти серед народу по справедливості. Що, власне, і робилось радянською владою, у відповідності до уяви про ту справедливість у свідомості марксистської номенклатури.

Серед переваг такого кота в мішку вважалась його велика продуктивність. Створююча товарні потоки достатні для відмови навіть від грошового розподілу товарів. У галузі медицини, освіти, житла та інфраструктурного забезпечення так і було. Та ще й зараз трохи лишилось (слава Богу).

Ще одною "перевагою" було "звільнення планомірної системи від криз".

Та вони, сучари, вважають, що по іх науці іх час прийдe, коли протіворєчія відносин приватноі власності дійдуть до такоі мeжі, що або людям смeрть (війни, наприклад), або убрати олігархів.
А хіба ж нарід можe бeз олігархів? Нe можe, бо цe довів сe-рe-сe-рe - туалeтноі бомаги нe бУло, сраку газeтою витирали.

Що Ви кажете, комуняко? Яка бомага? В комунальних туалетах ніде ногу було поставити. Все було обіс--не трудящими. Поза заборами у закутках, кущах простори соціалістичної батьківщини були заміновані екскрементами. Зараз я по кущах не ходжу, але в безплатних туалетних хоч примоститись є де. Мені здається, що такої туалетної ганьби, як була в СССР не було в жодному Гондурасі. Отаке й життя Маркс придумав. Безплатне, безтурботне і безсоромне.

4cbeea.png

Під час колективізації приходив забирать корову, погрожуючи наганом, саме комсомолець. І було то ще до голоду.

От навіщо ви стільки написали? Впевнений, що ні Гаврош, ні пронумерований навіть не зрозуміють і третини цих слів. :(

Та я не їм писав. Просто для загалу. Це переклад з англійської. Бо на російській скрізь марксистські збочення. У них же й отріцатєльний результат - теж результат.

А марксисти моєї відповіді і читати не будуть. Їм вона не потрібна.

Так і я ж про цe - природній інстинкт власника "Я", "Моє" - нічим нe пeрeбити.
А дуріки марксисти вважають, що жлобські інтинкти, які дані Богом, які вічні і нeзмінні - модифікуються, що Людина історична, що, якщо змінити відносини власності (суспільство), зробити власність спільною, то eгоіст згодом станe альтруістом-колeктівістом (совком).
Отаку , Ромо, хeрню вони нeсуть.:пиво:

У "Властелині кілець" є якийсь голий плазун. Теж говорить про себе як про третю особу.

Эмпирические данные, это данные, полученные экспериментированием.
А где Вы видели у Маркса эксперимент - строящийся социализм, например.:клас::D:D

Я говорю о значении слов в человеческом языке. А не в марксистских интригах. Ваша феня - ваше достоинство.

У "Властелині кілець" є якийсь голий плазун. Теж говорить про себе як про третю особу.
Я таку хeрню нe дивлюсь, і “Гаррі Поттeра”, то для таких продвинутих як Ви, шановний. Тому нe знаю про що Ви.
Тeпeр зорозлумілe джeрeло Вашоі одарєнності.

Серед переваг такого кота в мішку вважалась його велика продуктивність. Створююча товарні потоки достатні для відмови навіть від грошового розподілу товарів.
Якшо річ нічого не коштує, то її не будуть шанувати.
Наприклад, лежать в цеху без діла болванки сталі Р18.
Треба виточити шків.
Може взяти одну болванку і виточити?
А чом би і ні? Болванки ж багато років вже тут лежать і тільки місце займають.
Я знаю чому ні. Бо та сталь коштує шалених грошей, 600 грн за кг.
А шків можна з чого завгодно точити.
Тому непотрібну сталь треба продати тому, кому вона справді потрібна, а шків точити зі сталі 3, по 20 грн за кг.

Велика продуктивність будь-якою ціною насправді нікому не потрібна.
От срібло має дуже хорошу електропровідність і дуже хорошу теплопровідність.
Чого ніхто не робить проводку зі срібла? Радіатори зі срібла?
Насправді провід срібний буває. Але де попало його не ставлять.
Тут справа тільки в ціні і більше ні в чому.
Якшо про ціну забути, то до абсурду справа дійде.

Навіть зараз коли ціна є, дуже часто є очевидно непотрібне споживання.
Люди переїдать, жиріють.
Крім того шо переїдають так ше недоїдки викидають. І викидають не тільки люди, ше викидають магазини і викидають склади.
Якби та їжа не була виготовлена, то насправді було б тільки краще.

Або модний одяг. Один одяг модний, а інший не модний.
Треба купити модний одяг, а не модний викинути.
Через рік мода буде інша, знову треба буде купити одяг модний, а не модний викинути.
Одяг практично шо новий, але не модний.
Чого його викидають? А тому шо не модний.
За нього гроші заплачено, і його викидають.
А якшо він безплатний буде?
Та навіть прати не будуть ні разу.
Нашо прати, якшо можна задаром взяти новий одяг?
Але ніяка промисловість гарантовано не витримає такого виробництва шоб кожному кожен день новий одяг шити.

Що Ви кажете, комуняко? Яка бомага? В комунальних туалетах ніде ногу було поставити. Все було обіс--не трудящими. Поза заборами у закутках, кущах простори соціалістичної батьківщини були заміновані екскрементами. Зараз я по кущах не ходжу, але в безплатних туалетних хоч примоститись є де. Мені здається, що такої туалетної ганьби, як була в СССР не було в жодному Гондурасі. Отаке й життя Маркс придумав. Безплатне, безтурботне і безсоромне.

ЙПРСТ, ну цe вжe нахабство - комуняка з 30-літнім стажeм дорікає мeні, бeзпартійній галушці, що він нe спроможний був налагодити мeні санітарію у бeзплатних совкових туалeтах?! Що для цьго потрібно було?, чого нe встачало, Вашого проффeсорського інтeлeкту?
Якби я був тоді партійним начальством, то поставив би Вас, як примазанця до КПРС, кeрувати общєствєнним туалeтом.

А зря, там много поучительного и есть над чем подумать.

А какую херню смотрите?

Не самообманывайтесь и не вводите в заблуждение других. А если это шутка, то она не смешная.

Сергей, спасибо за совет, но глядя на тебя, понимаю, что я правильно делаю, что не превращаюсь в мусорное ведро для всякого хлама.

Очень много чего есть. Очень много есть того, о чём я не знаю. А о том, что знаю или имею сведения мне придётся слишком долго рассказывать.

Но кое-что хочется рассказать. Есть ХФ, на котором пишет субъект неудачник, который не считает себя марксистом, а я его считаю марксистом, т.е. есть уже два мнения на счёт одного и того же субъекта.

Ещё есть два видеоролика, которые выкладываю специально для марксистов. В первом, кроме всего прочего, есть познавательная история о физруке, а во втором - об успехе и эксперименте, который показывает, что люди разные и поэтому одни достигают успеха, а другие нет.
?t=507

Это тебе так хочется, но по факту люди выбирают президентом рецидивиста, голосуют за гречку и за колбасу по 2-20, которую съели ещё в прошлом тысячелетии.

Дуркeцалів нe сіють нe жнуть - вони самі народжуються.

И эта орава коммунистов не справилась с управлением в стране или сознательно управила страной так, чтоб она развалилась.

Ну, наконец, прочитал здравую мысль - партия ихбнов неспособна была удержать власть, ибо либо власть рабочего класса, в лице своего государства, либо - буржуазии (олигархов), и середины нет.
Социализм есть продолжением классовой борьбы, в том числе и в партии. Победил класс буржуазии ценой разрушений, страданий народа, кровопролитий на всей территории бывшего СССР - это факт.
Согласен с тобой Серега.
Но, если организовали первый полет в космос, то чистоту в туалетах навести можно было - это если мыслить не категорией “туалет” - мелкого торгаша, а - “всеобщее”.

Для кого-то болванка стали Р18 может не иметь ценности, даже если он слышал о её цене (стоимости), потому что он не знает кому и как продать её по 600 грн. за кг.
А кого за Союзу ціна цікавила?
Особливо на шось таке не ширпотребне.
Ні токар ні майстер ні начальник цеху не знав яка ціна якої сталі.
Так і казали, не знаю і знати не хочу, ціною нехай бугалтерія займається.
В результаті перевитрати всього були шалені.
Одного дня вирішили платити за раціоналізацію.
За економічний ефект.
Хто придумає як би то дешевше зробити, тому 25% від вигоди.
Так дехто шалені гроші на тому мав.
Бо безгосподарність була очевидна.
Не треба було сильно думати шоб знайти де зекономити, там куди не плюнь скрізь можна зробити дешевше.
Головне треба було знати, кого записати в співавтори.
Не напишеш тих кого треба в співавтори, ніхто нічого не підпише. Не буде ні тобі ні державі.
Навіть з тим шо премія ділилась на 20 або і на 30, і так непогано виходило.
Зарплата 150, а премія за раціоналізацію 950.
От попробуй шось зараз раціоналізуй, якшо скрізь все і так вже зекономлено шо далі нікуди.

Не понял, что мне хочется?
Тебе хочется верить во власть хомосапиенсов.
Так это и есть то, что у нас есть (естественно, в том числе, так есть ещё много всякого разного). И я этого не отрицаю.
А херли отрицать то, что контролирует твою жизнь? Не умные и молодые, а старые пидарасы ходят на выборы и решают за нас как нам жить. Не замечал?:нудно:

О том, что термины "стоимость" и "цена" эквивалентны или цена и стоимость одно и то же

Марксист неудачник сам пишет и не понимает, что он пишет.

Это предложение противоречит следующему тексту:

Это и его стоимость, и его себестоимость (себе стоимость), и его цена, и его себецена (себе цена).

200 - это цена и стоимость. Стоимость для покупателя (себестомость) - это однозначно, без вариантов. А себестомость - это цена, которую заплатил покупатель, т.е. фактическая цена.

50 - это цена и стоимость.

100 гривен - это его цена и его стоимость. "Ушло 100 гривен" - означает, что заплатили 100 гривен. Возможно заплатили кому-то одному, т.е. была одна цена за изготовление болта равная 100 гривен. И возможно платили несколько различных цен (за доставку, за порезку, заобработку и т.д. и т.п.), т.е. несколько цен суммировали и получили общую цену (стоимость) производства болта равную 100 гривен.

Красавчик! Делите сумму цен, а получаете стоимость. Это в какой школе такой премудрости учили? ivanov писал, что вы сами разобрались (выучились) марксизму. Может и эту способность делить цены, а получать стоимость (делить яблоки, а получать грушы; делить литры бензина, а получать километры проволоки; и т.д. и т.п.) тоже сами освоили? Или всё-таки надо выразить "благодарность" учителю математики в вашей школе?..

Серега, не пори муйню...

А якшо він безплатний буде?
Та навіть прати не будуть ні разу.
Нашо прати, якшо можна задаром взяти новий одяг?
Але ніяка промисловість гарантовано не витримає такого виробництва шоб кожному кожен день новий одяг шити.

Я, колись, на роботі намотав паяльник платиновим дротом. він став витримувати утричі підвищену напругу.

У відрядженні випадково натрапив на платинові термосенсори. Там розбирали компресорний цех і різні засоби утилізували, чи викидали. З тої нагоди викинули ТСП, в котрих була тоненька платинова волосінь. Десь 0.1. Я і скористався.

А знайшов ті сенсори на землі, біля дорои, по котрій їздили великі самосвали. Іноді наїжджаючи на ту дорогоцінну розсип і вдавлюючи її в сиру землю. Я спочатку навіть і не подумав, що ті сенсори платинові. Точно такі, зовні, бувають мідними. Я один сенсор підняв просто з цікавості. І оторопів, як на острові скарбів. Платиновий. Інший - знову платиновий, третій, четвертий ... Із десяти сенсорів шість виявилися платиновими.

Коли я спитав місцевого начальника відділу автоматики - що то за Клондайк? Він відповів, що там дорогоцінних кілька штук із півсотні. І дівати їх йому нікуди. Хай краще згниють на тому узбіччі. Ніж будуть загрожувати йому кримінальним переслідуванням. Виявилось, що він ті сенсори до служби збирання дорогоцінних металів технічного походження возив. А там сказали - ти платину вийми і привозь нам без навколишнього сміття. А ні методик, ні фахівців, ні засобів видобування та вимірювання того скарбу він, ні за обов"язками, ні в натурі не має. Про що й доповів начальству. Мені сказав - я тобі нічого не давав, і нічого забирати не буду. Як хочеш, так з тими сенсорами і чини. Ото я й намотав паяльник платиновою дротинкою. Він був на 24 вольти і діяв через трансформатор, від 220 вольтової мережі. Витримував живлення до 60 вольт. Я те перевіряв. Але ж напарники попросили ним скористатись. І вімкнули в 220 вольт. На тому й скінчилась епоха радянських платинових паяльників.

:D
Всё-таки рассмешили.

Мне бы пора привыкнуть к вашим "железобетонным аргументам", но стиль этого мне понравился. Сказал как отрезал...

Так что там насчёт школы? Где осваивали премудрости вашей марксистской математики?

Серега, я думал, что я тупее всех тупых, но ты оказался гением в этом плане.
Сколько можно вдалбливать в твою гениальную голову детские вещи?! Пора бы уже мне на счет и бабульки перечислить, халява не бывает вечной. Последний раз.
Внимай: товарами бывают вещи, в которых материализовано определенное количество человеческого труда (что составляет их стоимость) - это медицинский факт.
Цена есть лишь денежным выражением стоимости, что уже предполагает возможность несовпадения цены и стоимости товара. Например, барыга с умирающего больного, готового отдать все что у него есть (деваться некуда), содрал за копеечное лекарство баснословные деньги. Так же и рабсила продается.
Вразумел?:пиво:

Назад
Зверху Знизу