Статус: Офлайн
Повідом.: 6840
Повідом.: 6840
І де хоч слово доводить тезу про тоталітаризм?Бу-га-га
![]()
Дмитро Різниченко
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Як правник букву і дух європейського законодавства я знаю краще за вас. І сміливо стверджую що ви кажете неправду. Як і завжди. Ви постійно кажете про те чого не знаєте, доводячи що у Канаді та США досконало вивчили правову систему країн-членів ЄС. Так ви легко виставляєте себе на посміховисько.Полагаю, что вы выступаете за интерграцию Украины в Европу, не так ли?
И если следовать духу европейского законодательства, то "державотворча нація" состоит из граждан государства, которые исправно платят налоги. Точка.
Скільки не спілкуюся теза про сорти популярна лише і лише у таких як ви проросійських вихідців з радянського союзу. Це у вас пуста демагогія. Ви навіть не знаєте що сплата податків - це не єдиний обов'язок.И тот, кто от уплаты налогов уклонятеся и нарушает её законы, просто не любит свою страну. Больше других критериев в цивилизованной Европе нет. И если вы находитесь в раздумии, двигаться ли Украине в Европу или вместо этого среди своих граждан искать представителей "недержавотворчей націi" и записывать их во второй сорт, то вы уж, пожалуйста, либо крестик снимите, либо трусы наденьте.
Усе що маю заплатити державі я сплачую до останньої копійки. В цьому плані у мене сумління чисте.Кстати, какую часть своих доходов вы получаете в конверте и не сообщаете о них налоговой администрации? Можете тут об этом не писать - дабы не вводить вас в смущение. Просто прикинте сами, насколько сильно вы любите Украину. ИМХО ровно настолько, сколько процентов дохода вы показываете в своей налоговой декларации...[
А скільки ви заплатили Україні податків що насмілюєтесь нав'язувати нам своє ІМХО?