Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Покидьки війни.

Статус: Офлайн
Повідом.: 33692
Покидьки війни.

Я вирішив створити цю тему у головному розділі.

Почати, я вважаю, потрібно з того, що я був дуже приємно здивований мужністю нашого народу.
И тут мова не тільки про ЗСУ, СБУ або НГУ. Це, без будь якого сумніву, героїчні люди. Як и ДСНС або Поліція.

Я хотів би висловити свою щиру дяку людям, які, ризикуючи своїм життям займаються волонтерскою діялністю, хто вивозить людей у безпечні місця, хто розвозить одяг, ліки, їжу тим, хто це потребує.
Величезна дяка тим, хто цю їжу, лики та одяг безкоштовно передає тим, хто цього потребує.

Я був шокований тим, скільки набайдужих людей у нас є в Україні, котрі в ций скрутний час змогли дбати не тільки про себе, а й про зовсім незнайомих людей, тільки тому що в нашу країну прийшло велике лихо и багато хто з Українців не може подбати про себе сам.

Нажаль, разом з тим, поруч із нами живуть істоти, які розглядають це лихо як можливість покращіти свій материальний стан. Я не кажу про орковських мародерів. Я кажу про покидьків з українськім паспортом, які живуть або жили поряд з нами, і як то кажуть, "кому війна а кому мать рідна".

Я пропоную писати сди призвища, контактні номері будь яких осіб які вірішили наживатися на нашому загальному лиху.
Таксисти, наприклад, які вимагали кілька тисяч гривень у людей, за поїздку 5-6 кілометрів, "підприємців" яки задрали вартість оренди на житло в рази тощо.

Зробимо їх відомими.
Ця війна скінчиться, важливо пом'ятати, що окрім наволочі, що до нас приперлася є ще наволоч у нас в країні.

Re: Покидьки війни.

Всякое бывает, владелец транспортной фирмы, дал указание водителю гнать фуру с гуманитаркой на свой склад. Пришлось проводить воспитательное отбивание почек. Но хороших людей гораздо больше. Этот народ не победить! С квартирами беда, но это рынок. В режиме дефицита если кто-то готов платить больше то он заберёт(.

С квартирами беда
в самом начале было по понятиям: не можешь платить - не плати, но только когда-нибудь МОГИ!!! иначе все утонем.
а потом когда такие разрушения пошли - тут уже картина мрачнее

а потом когда такие разрушения пошли - тут уже картина мрачнее

Я не бачу виправдань.
Тут немає полутіней. Є або чорне або біле.
На війні, по моєму розумінню, так і повинно бути.
Хтось думає про власний статок а хтось приймає дітей безкоштовно.

С квартирами беда, но это рынок.

Який може бути ринок під час воєнного стану?
У когось ринок а у когось на країну напали орки, у когось знищіили оселю.
Про якой ти ринок кажешь?
І цю тему я і створював, щоб тут писати про тих істот, для кого це "ринок".

Я вирішив створити цю тему у головному розділі.

Почати, я вважаю, потрібно з того, що я був дуже приємно здивований мужністю нашого народу.
И тут мова не тільки про ЗСУ, СБУ або НГУ. Це, без будь якого сумніву, героїчні люди. Як и ДСНС або Поліція.

Я хотів би висловити свою щиру дяку людям, які, ризикуючи своїм життям займаються волонтерскою діялністю, хто вивозить людей у безпечні місця, хто розвозить одяг, ліки, їжу тим, хто це потребує.
Величезна дяка тим, хто цю їжу, лики та одяг безкоштовно передає тим, хто цього потребує.

Я був шокований тим, скільки набайдужих людей у нас є в Україні, котрі в ций скрутний час змогли дбати не тільки про себе, а й про зовсім незнайомих людей, тільки тому що в нашу країну прийшло велике лихо и багато хто з Українців не може подбати про себе сам.

Нажаль, разом з тим, поруч із нами живуть істоти, які розглядають це лихо як можливість покращіти свій материальний стан. Я не кажу про орковських мародерів. Я кажу про покидьків з українськім паспортом, які живуть або жили поряд з нами, і як то кажуть, "кому війна а кому мать рідна".

Я пропоную писати сди призвища, контактні номері будь яких осіб які вірішили наживатися на нашому загальному лиху.
Таксисти, наприклад, які вимагали кілька тисяч гривень у людей, за поїздку 5-6 кілометрів, "підприємців" яки задрали вартість оренди на житло в рази тощо.

Зробимо їх відомими.
Ця війна скінчиться, важливо пом'ятати, що окрім наволочі, що до нас приперлася є ще наволоч у нас в країні.
Так а что случилось именно с вами? Вы как-то пострадали от действий покидьков?

Так а что случилось именно с вами? Вы как-то пострадали от действий покидьков?

А яке це має значення?
Нажаль, я не фиксував того, що стосувалося мене. Але я не бачу жодного логічного заперечення, в першу чергу, морального, проти того щоб зробити таких людей відомими. Тим паче що в їх системі моральних координат вони взагаллі "красавчіки, порєщали".
Хулє соромитися то?

вартість оренди житла у містах західної частини нашої країни завищена у півтора, а то і три рази (сам зараз з дружиною у Львові).
тож 90% рантьє можна називати мародерами.

p.s. хоч якийсь юзер зі Львова і писав десь, що особисто він ціни не піднімав...

А как должно быть? Ваше видение? Как можно требовать что-то от кого-то? Каждый поступает по-совести, ориентируясь на собственные моральные принципы. Рынок работает всегда, даже во время бедствий и войн. То что дешево - то сердито и поэтому понимаешь, что за все в этой жизни приходится платить. Вот така х-ня.

А яке це має значення?
Нажаль, я не фиксував того, що стосувалося мене. Але я не бачу жодного логічного заперечення, в першу чергу, морального, проти того щоб зробити таких людей відомими. Тим паче що в їх системі моральних координат вони взагаллі "красавчіки, порєщали".
Хулє соромитися то?
Странно как-то. Вы не фиксировали, но вы чего-то решили, что существует такая проблема "покидьков". Обычно все начинают обращать на это внимание, когда это начинает касаться именно их. Такова природа человека - все субъективное и относительно.

приват 24, 23 чила списал с карты деньги и до сей поры не отдаёт , в тех подержке говорят ждите.

Новая почта не компенсирует посылки говорит война это форс мажор !!!

Позор этим двум организация!

Кто-то из знакомых купил талоны на ****озаправке мотто. Талоны невозможно использовать, говорит, с 24.02. Покидьки и кидалы.

Кстати, да, кисо, можешь начать свою книгу позора с занесения туда практически всех арендодателей Львова:

вартість оренди житла у містах західної частини нашої країни завищена у півтора, а то і три рази (сам зараз з дружиною у Львові).
тож 90% рантьє можна називати мародерами.

Ну кроме этого файного юзера (если не ошибаюсь это был Битл Джус):D

p.s. хоч якийсь юзер зі Львова і писав десь, що особисто він ціни не піднімав...

А как должно быть? Ваше видение? Как можно требовать что-то от кого-то? Каждый поступает по-совести, ориентируясь на собственные моральные принципы. Рынок работает всегда, даже во время бедствий и войн. То что дешево - то сердито и поэтому понимаешь, что за все в этой жизни приходится платить. Вот така х-ня.

Як повинно бути я розповів у стартпості.
Ти вірно акцентував увагу, про "совєсть" та моральні цінності.
Ти забув головне.
Війна.
Хтось піклується про свій статок а хтось під кулями боронить нашу країну. Хтось мріє про нову машину а хтось за власний кошт евакуює інвалідів.
Просто тому що вони наши сусіди. Або не сусіди, но він просто це робить. не тому, що його змусили а тому, що він вважае це за потрібне. Вкрай потрібне.

І саме тому я створивв цю тему.
Тобі, як я розумію, це пояснювати марно.
Тим ми від вас, таарищ майор, і відрізняемось.
Тому вам нас не зозуміти.

Странно как-то. Вы не фиксировали, но вы чего-то решили, что существует такая проблема "покидьков". Обычно все начинают обращать на это внимание, когда это начинает касаться именно их. Такова природа человека - все субъективное и относительно.

Я цю пррблему бачив на власні очі. Цього, в вашому розумінні, мало?

приват 24, 23 чила списал с карты деньги и до сей поры не отдаёт , в тех подержке говорят ждите.

Новая почта не компенсирует посылки говорит война это форс мажор !!!

Позор этим двум организация!
Сейчас происходит всеобщее прикрытие нечистоплотных действий под форс мажор.
Прямо таки соревнования - кто кого быстрее кинет.

Сейчас происходит всеобщее прикрытие нечистоплотных действий под форс мажор.
Прямо таки соревнования - кто кого быстрее кинет.

Цього виблядка, пропоную, в бан по ай-пі назавжди.

Консерва ще одна.

п.с. А теперь тебе лично, выблядок. *** вы тут что поймаете, разве что позор кровь и смерть. И ты, ****ь, если надеешься отсидеться то *** ты угадал. Вы все тут повязаны и все вы будете отвечать.

А если ты такой дохуйя харьковчанин, приезжай, *****, на салтовку, я там завтра буду, и я тебе на наглядных примерах покажу что такое добро и что такое зло.

Як повинно бути я розповів у стартпості.
Ти вірно акцентував увагу, про "совєсть" та моральні цінності.
Ти забув головне.
Війна.
Хтось піклується про свій статок а хтось під кулями боронить нашу країну. Хтось мріє про нову машину а хтось за власний кошт евакуює інвалідів.
Просто тому що вони наши сусіди. Або не сусіди, но він просто це робить. не тому, що його змусили а тому, що він вважае це за потрібне. Вкрай потрібне.

І саме тому я створивв цю тему.
Тобі, як я розумію, це пояснювати марно.
Тим ми від вас, таарищ майор, і відрізняемось.
Тому вам нас не зозуміти.

Я цю пррблему бачив на власні очі. Цього, в вашому розумінні, мало?
Я с неприятными приколами от наших людей много раз имел дело, и как человек опытный и взрослый, понимаю, что в экстремальных ситуациях это ещё больше проявляется. Чего-то вспомнил поведение нашего народа в АТБ утром 24.02.22, это ****ец и стыд какой-то - дикие люди в состоянии безумия пихают друг друга, грызуться, хватают кто продукты, кто водку и сигареты, кто все подряд, война же началась. Не дай бог нам голод, страшно представить, что будет. В общем вывод: думайте в первую очередь о своих близких и о себе.

Кстати, да, кисо, можешь начать свою книгу позора с занесения туда практически всех арендодателей Львова:

Ну всех то не всех, я тут с тобой не соглашусь, но народ там да, решил подзаработать. И эта тема имено о таких людях, давай с примерами.

И чего только Львлова? Винница, Хмельницкий, Черновцы, уверен, многие много чего рассказать могут.
Умань, Черкассы, Полтава. Там тоже много людей.

Назад
Зверху Знизу