Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
не знаю, але розмовляла з двома 3-к і 2-к, жалілись, що холодно.А какая же тогда на самом верхнем этаже температура?
не знаю, але розмовляла з двома 3-к і 2-к, жалілись, що холодно.
я сьогодні заходила в нашу стоматологію (в нашому будинку на першому поверсі стоматологія). стоматолог з кашлем, вже місяць не може вилікуватись((( жалілась, що такої холоднечі не було ніколи. казала, що всі дуже хворіли, було 17 градусів. а нашому крутильщику нічого не докажеш(( стільки людей захворіли з-за нього, купу грошей витратили на лікування і лікуються до сих пір... а йому байдуже, в нього ж тепло
я знала, хто крутить... але це не допомогло. спочатку просила председательшу, вона щось відповідала, а потім взагалі трубку перестала брати. і в кінці кінців я з нею дуже поскандалила. вона нарешті сказала хто крутить. він живе у нашому під,їзді. ходила до нього, спочатку просила, потім вже на повишених тонах. результату нуль. потім визвала комісію. комісія прийшла рівно через місяць. і вони точно знали. він працівник хтс, а вона сама призналась, що їй дзвонили з хтс за день чи два. тоді ще подумала, що у нас так тепло, аж 24 градуси, може дійшло до людини. але ні, то було для комісії. він два дні нічого не крутив, будинок нагрівся, прийшли тьоті, зафіксували +24, в результаті - я ****. потім захворіла мала, старший, і я (лікуюсь 5 тиждень і ще невідомо коли скінчиться). а він тут мені ссилки на Комаровського постить.У нас была аналогичная ситуация - бывший слесарь, живя на первом этаже и изнывающий от жары часто по своему усмотрению, часто по просьбе бабушек (экономящих даже с субсидиями на отоплении) лазил и прикручивал заглушку на отоплении - по итогу была ситуация как у вас - долго не могли разобраться. Потом вызвали тетю из теплосети - та пришла и открутила это дело до упора и сказала шо хто то вам ето дело крутит. Хто крутит - вычислили тут же - его не били ... С тех пор прошло года 3 - вентиль так и вывернут до упора - зимой жарища. Плотим больше - но знаем за шо ... Как то так ...
У вас шо мужа нет?я знала, хто крутить... але це не допомогло. спочатку просила председательшу, вона щось відповідала, а потім взагалі трубку перестала брати. і в кінці кінців я з нею дуже поскандалила. вона нарешті сказала хто крутить. він живе у нашому під,їзді. ходила до нього, спочатку просила, потім вже на повишених тонах. результату нуль. потім визвала комісію. комісія прийшла рівно через місяць. і вони точно знали. він працівник хтс, а вона сама призналась, що їй дзвонили з хтс за день чи два. тоді ще подумала, що у нас так тепло, аж 24 градуси, може дійшло до людини. але ні, то було для комісії. він два дні нічого не крутив, будинок нагрівся, прийшли тьоті, зафіксували +24, в результаті - я ****. потім захворіла мала, старший, і я (лікуюсь 5 тиждень і ще невідомо коли скінчиться). а він тут мені ссилки на Комаровського постить.
проблема в тім, що людина не розуміє, що дешевше підтримувати однакову середню температуру. а він кожного дня крутив вранці і ввечері туди-суди. вдень взагалі втикнути можна було. але ж він на роботі, навіщо йому платити за моє тепло і темло моїх дітей? в нього діти дорослі, йому не треба.
з п,ятого поверху рахували - різниця між без лічильника і з лічильником 250грн. їй не подобалось, але мовчала. гавкала одна я виходить, бо або не знали, або не хотіли псувати стосунки, або так влаштовувало. багато грілися газом. після хвороби взагалі перестала навіть вітатись. може і не правильно, але здоров,я я їм не бажаю.
є)) кмс по самбо))У вас шо мужа нет?
В конце то концов пошёл вниз, повесил на вентиль замок здоровенный и оставил записку что если если будет прикручен - ****о будет бито. С претензиями обращаться в такую-то квартиру
є)) кмс по самбо))
та скоріше за все прийдеться якось вирішувати це питання... хотілося б звичайно мирно.Тогда я искренне не понимаю вас...
та скоріше за все прийдеться якось вирішувати це питання... хотілося б звичайно мирно.
може й так, хоча скоріше за все так. в нас люди не розуміють чомусь нормальних відносин. вони вважають це за слабкість. просто я бачила пару раз коли в чоловіка клинило))) він не розмовляє тоді, зовсім) навіть вступного слова не було. в мене ще брат є, кікбоксер, чемпіон України, займав призові місця в кількох країнах))) правда давно пішов зі спорту.Вы знаете... у меня за последние пол года колоссальный опыт "работы" с соседями, причём разного уровня, вплоть до очень высоких чинов. Так вот. Пока я один раз не "гаркнул" на одного из этих чинов при всех как следует толку не было. Как только это произошло - на выходе с лифта этот чин даже начал говорить "до свидания", хотя до этого и "здрасьте" через раз проскакивало.
я знала, хто крутить... але це не допомогло. спочатку просила председательшу, вона щось відповідала, а потім взагалі трубку перестала брати. і в кінці кінців я з нею дуже поскандалила. вона нарешті сказала хто крутить. він живе у нашому під,їзді. ходила до нього, спочатку просила, потім вже на повишених тонах. результату нуль. потім визвала комісію. комісія прийшла рівно через місяць. і вони точно знали. він працівник хтс, а вона сама призналась, що їй дзвонили з хтс за день чи два. тоді ще подумала, що у нас так тепло, аж 24 градуси, може дійшло до людини. але ні, то було для комісії. він два дні нічого не крутив, будинок нагрівся, прийшли тьоті, зафіксували +24, в результаті - я ****. потім захворіла мала, старший, і я (лікуюсь 5 тиждень і ще невідомо коли скінчиться). а він тут мені ссилки на Комаровського постить.
проблема в тім, що людина не розуміє, що дешевше підтримувати однакову середню температуру. а він кожного дня крутив вранці і ввечері туди-суди. вдень взагалі втикнути можна було. але ж він на роботі, навіщо йому платити за моє тепло і темло моїх дітей? в нього діти дорослі, йому не треба.
з п,ятого поверху рахували - різниця між без лічильника і з лічильником 250грн. їй не подобалось, але мовчала. гавкала одна я виходить, бо або не знали, або не хотіли псувати стосунки, або так влаштовувало. багато грілися газом. після хвороби взагалі перестала навіть вітатись. може і не правильно, але здоров,я я їм не бажаю.
У вас шо мужа нет?
В конце то концов пошёл вниз, повесил на вентиль замок здоровенный и оставил записку что если если будет прикручен - ****о будет бито. С претензиями обращаться в такую-то квартиру
Сейчас времена темные - за откровенные угрозы могут и срок навесить ... Палиции проще всего таих вот "преступников" вылавливать![]()
В этой стране нужно - какой вентиль? - не знаю никакого вентиля!
Паинина свалилось ... ай яй яй ... ты сотри шо делаитса-та!
За такие угрозы полицаи даже на вызов не приедут, если шо
закружит))є)) кмс по самбо))
скоріше покалічить і будезакружит))
Сейчас времена темные - за откровенные угрозы могут и срок навесить ... Палиции проще всего таих вот "преступников" вылавливать

вони точно приїдуть, якщо йому дійсно хтось зверне шию, і першого загребуть пєйсатєля запіскікто приедет на вызов на то, что на замке вентиля будет записка: Крутильщику сверну шею, мамой клянусь

вони точно приїдуть, якщо йому дійсно хтось зверне шию, і першого загребуть пєйсатєля запіскі![]()