4000 грн на місяць

Підтримайте мою мрію

• Автор теми Автор теми zirka_Ю
  • Дата створення Дата створення
GREEN_master, извольте сообщить кем, когда и сколько было переведено/передано мне денег и куда их вернуть.
Пфф..я же не тебе на косметику их переводил. Ты передаточное звено, зачем мне твои возвраты?

поскольку вы выразили сомнение, что я использовала их по целевому назначению, сообщите кем, когда, сколько и куда вернуть.

Конечно выразил, больше юли, удаляй выборочно сообщения, и не только я буду выражать такие сомнения.

а мы на "ты" не переходили:) кем, когда, сколько и куда вернуть.

Это интернет, и ты не такая старая, что бы я на Вы писал. И возврата я не просил, если так хочешь мне приятно сделать, убери из стартпоста строчку про волонтёрство и я пошлю тебе лучей добра;)

мне уже хватило сегодня лучей добра. себе оставьте:)

ТС , чем Вам так не угодил мой вопрос , что Вы его два раза проигнорировали и два раза подтерли?!!
Я всего лишь спросил об основной идее, о морали сказки!!!
Это что, настолько трудный для Вас вопрос?!!

«Какашка и весна» вошла в список книг, рекомендованных министерством культуры Эстонии для детского чтения.
Главный герой находит свое счастье и женится на Одуваночке.

Среди других персонажей книги - Сосиска, Черт из горшка, Куртка-дура и Яйценесущие носки.
:іржач::іржач::іржач:

Куртка-дура и Яйценесущие носки - это по мотивам ВР Украины?:rolleyes:

проголосовал )

зы: имена у уток смешные :)

А я с айпада. И этот гад (владельцы знают), периодически исправляет написанные слова по своему усмотрению, даже меняет их на другие. Если не перечитываю, что получилось, и отправляю, то получается жуткая жуть.
autocorrect-ios.png

Яу тут у Цьвiрiньки справи? Чи знайшов вiн вже собi Цвiрчиху для плотських втiх тихими темними нудними вечорами щоб нахлобучувати ïï по самi крильця та полоскати свого цвiрчачого цвiркунчика в ïï рожевому дзьобику, виляючи при цьому своïм пухнастим хвостиком та хлопочучи ще неопiрившимися крильцями, та топчачи ïï потiм зверху своïми мужнiми лапками, викрикуючи в экстазi своïм гучним голосом звуки кохання? Га, бля?
:D

Яу тут у Цьвiрiньки справи? Чи знайшов вiн вже собi Цвiрчиху для плотських втiх тихими темними нудними вечорами щоб нахлобучувати ïï по самi крильця та полоскати свого цвiрчачого цвiркунчика в ïï рожевому дзьобику, виляючи при цьому своïм пухнастим хвостиком та хлопочучи ще неопiрившимися крильцями, та топчачи ïï потiм зверху своïми мужнiми лапками, викрикуючи в экстазi своïм гучним голосом звуки кохання? Га, бля?
:D
Снимаю шляпу:D

Це ж оповіданнячко для дітей. Нахіба їм нужна така подача.

Мої друзі, знайомі та незнайомці))) Допоможіть здійснити мою мрію - видати дитячу книжку! Це не займе багато Вашого часу, прохання просто проголосувати за посиланням
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Детальніше нижче)))

Більшість з Вас мене знає як волонтера групи Реальная помощь военным (ну або не знає взагалі))). Півтора роки я прошу Вас про допомогу нашим бійцям в АТО. Але до війни мої інтереси були зовсім іншими, ніж збирання аптечок. Більшість вільного часу я витрачала на написання прози. Писала переважно для дорослих, але якось в моєму житті сталася казочка про курчатко Цвірінька. Ось його історія:

«Одного дня кумедне курчатко Цвірінько народилося в незвичній родині. Його мама – красуня-качка Крянь, а тато – мужній качур Кряч. Брати та сестри Цвірінька – жовтенькі каченята, схожі одне на одного як краплинки дощу. Тож не дивно, що Цвірінько поводиться як каченя – крякає, хоробро вчиться плавати у ставочку, ходить до школи Качиних Наук і мріє стати головним Качуром у світі. Жоден день бешкетника Цвірінька не минає без пригод. Вчора він блукав у темному лісі, сьогодні ласує крижаними бурульками, завтра мандруватиме на зробленій власними крильцями повітряній кулі! Але б в яку халепу не втрапив наш Цвірінько, друзі та родина завжди прийдуть йому на допомогу».

Цього тижня мій Цвірінько бере участь у конкурсі на нового літературного героя для маленьких українців «Пітчинг «КнигоЛав». Малюнки для конкурсу створили чудові Natalie Smile, Елена Сарженко, Соня Крищук, Анна та Джекі. Сам ролик-тізер – справа рук Natalie Smile.

Якщо Вам сподобалася історія маленького курчатка – будь ласка, підтримайте нас із Цвіріньком і проголосуйте за посиланням
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
Авторизуватися і віддати голос можна через соцмережі - фейсбук або вконтакті. Голосування триває до 6 березня.

Шалено вдячна за кожен Ваш голос. До нових пригод з Цвіріньком!

12743494_1068084196584220_7439238913977017503_n.jpg
от меня голос есть. Давай далі, цверінькай. Крсуня.....:yahoo:

Боже! Хворі люди, яка уява.....:фейспалм

Боже... Как "это" столько набрало голосов... Кто там что про честное голосование говорил? Без накрутки? Без спекуляций волонтерством?
"Древодар", к слову, на несколько порядков выше , а в лидеры не выбился.
Жаль, что нельзя посчитать, сколько людей проголосовало даже не читая аннотации ...

Назад
Зверху Знизу