Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Ти б, коли б отримав такий вирок, повзав би по підлозі перед суддею, хлюпав носом, скиглив би й скавчав, хапав "присяжних" за лацкани піджаків і т.д.
А він тіки посміхнувсь...
Заратустри начитався. Надлюдиною став.
Тобто нелюдом.

Ага, хуярить 100-200 на красный - это уже преднамеренность
я это не хочу обсуждать.
дело скорее всего есть в Инете, хочешь - посмотри.
может она там чихнула и на газ надавила. или машина неисправна. хз ...
я просто не помню уже, шо ей там написали. поищи - поделишься.

Чорнорота баба - це ти. Ну й, звісно, Фаріон. Була.
ну так "сам такий" ... кожного разу, як ти розтуляєш свій смердючий закопчений отвір в мене асоциація...
images.webp

Зайцева завалила насмерть шестерых и получила 10 лет, тут завалена одна и довічне! Как то не укладывается это в голове.
зайцева нікого не валила. це машина. і взагалі, хто довів, що вона була винна, а не ФВ? суд був куплений, її підставили. педаль газу лексуса заклиніло.

У Зайцевої були бабки на адвоката (і не тільки). А Зінченку в кінці-кінців таки призначили безкоштовного адвоката.
Був у нього адвокат. Дуже відомий і професійний.
Сильно подробиць не знаю, але таке враження шо він свою зверхність показував.

Для тих хто забув - в листопаді 2023 року в інтерв'ю Фаріон заявила, що категорично не приймає російськомовних бійців бригади «Азов» та 3-ї окремої штурмової бригади, додавши, що «не може назвати їх українцями». Тоді ж вона здала студента з Криму прямісінько у руки ФСБ.
Оцей скандал пам'ятаю.
Вона сама з'ініціювала, чи його влучно використали - не знаю.
Але!
Сьогодні в своїй темі я розповіла про зустріч з одним з куткових "однокласників". Оговтується після важкого поранання.
А тепер мовою оригіналу в хронологічній послідовності.

1. - А я вообще по родителям чистый русский!
2. - Говорят, нашего *** поймало ТЦК!
3. - Он уже в госпитале. Серьезное ранение!
4. - Мне еще одна операция предстоит. Последствия останутся, но нужно кое-что зашить.
5. - Вряд ли я опять на ноль попаду. Буду что-нибудь другое делать.

Тобто, этот русскоязычный харьковчанин готов и дальше воевать. О Фарион вряд ли что слышал вообще.

Вже не показує на засіданнях язика доньці вбитої, як колись?
Це тільки доказує, що він ще дитина.

Після того, як у залі суду ця особа відкрито знущалася над на той момент підозрюваним, закатуя штучну істерику, таким чином оказуючи тиск на суд. Її б мали вивести звідти.

Так. Показав язик. Підкреслюючи, що він розгадав її плани - вивести на емоції та неконтрольовану поведінку перед усіма. Мабуть, адвокат попередив, що таке відбуватимеся. А він мав би фак показати? Хлопця тероризували, як загнане в кут вовча, тикаючи палками і піддаваючи психічній атаці.
А ви й раді-радесенькі.

Останнє редагування:
Був у нього адвокат. Дуже відомий і професійний.
Сильно подробиць не знаю, але таке враження шо він свою зверхність показував.
Так, читнув шо був. Просто останне що відклалося у пам'яті з новин - "Зінченку призначили адвоката".

Адвокаты менялись несколько раз.
Всего 5 адвокатов вели дело, трое мужчин и две женщины. Предпоследнюю суд отстранил, лишив адвокатской лицензии из-за другого дела (какое совпадение!), последней объявил взыскание из-за неявок, отказал в ходатайстве о переносе "судьбоносного" заседания, на что она заявила "про порушення суду права на захист, порушення права адвокатської гарантії та фальсифікацію інформації".

Вообще, все адвокаты последовательно настаивали на том, что суд нарушает право обвиняемого на защиту и что "часть доказательств сфальсифицирована".

Зинченко несколько раз объявлял голодовку по нескольку дней из-за нарушения его прав. Адвокаты ходатайствовали о переносе заседаний из-за состояния его здоровья. А по мнению обвынувачувачив - затягувалы процес.

Заратустри начитався. Надлюдиною став.
Ага. Тому розмахував майже тиждень перед мешканцями будинку чорним плащем, червоними рукавичками, широким капелюхом : Ось, я весь з себе такий, Zorro в льотних окулярах...

Звичайне затягування вироку. Новому адвокату потрібен час для ознайомлення.
Конечно. Тем более, адвокаты всегда затягивают дела и переносят заседания. Денежка-то капает.

А потім новий адвокат ділив гроші зі старим.
У меня такое впечатление, что суд не хочет или не может найти настоящего преступника. И от злости впаял парню "на всю катушку".
А вы как считаете? Любопытно узнать мнение жителя Львова (или его окрестностей).

А вы как считаете?
По ньому видно шо він винен.
Невинний не буде загадково мовчати.
Йому тюрма на все життя буде, а він загадкову хитровиїбаність проявляє.
Загадкова хитровиїбаність як лінія захисту.
Загадкова зитровиїбаність як риса характеру.
А хуй там.
Звичайний нелюд який вирішив шо всі навкруги дурні, а він всіх наїбе.
Дуже подібне на кацапізм. Типова поведінка кацапів, які вірять в силу тупої хитровиїбаності.

У меня такое впечатление, что суд не хочет или не может найти настоящего преступника. И от злости впаял парню "на всю катушку".
А вы как считаете? Любопытно узнать мнение жителя Львова (или его окрестностей).
Впаяли на всю катушку тому кто убил.Потом кацапы его обменяют.

Назад
Зверху Знизу