Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
По ньому видно шо він винен.
Невинний не буде загадково мовчати.
Йому тюрма на все життя буде, а він загадкову хитровиїбаність проявляє.
Загадкова хитровиїбаність як лінія захисту.
Загадкова зитровиїбаність як риса характеру.
А хуй там.
Звичайний нелюд який вирішив шо всі навкруги дурні, а він всіх наїбе.
Дуже подібне на кацапізм. Типова поведінка кацапів, які вірять в силу тупої хитровиїбаності.
Різне бува у поведінці.Й підгрунтя різне бува. Чого ми можемо й не знати. Моя думка - такий саме вирок продиктований певним запитом, певного прошарку. І тут я не адвокат Зінченка, як такого . Він міг би з таким же успіхом отримати й максимум, який йде одразу до довічного , або навіть менший й при цьому це б було цілком прийнято зовсім не меншим прошарком суспільства.

Мы не Израиль, где при всех политических разногласиях страна едина.
Ну дык чтож тут дивного.У них ведь не как в песенке- " зайдешь в галантерею, стоят одни евреи".
Плюс истрия в целом народа с библейских времён и новейшая история современного Исраэля со всеми особенностями...

Себе найобуєш. Знаєш шо найобуєш, але то сильніше за твій розум
Дурня якась.
Можна різне думати хто найняв того пацана. І свм пацан того не знає.
О! Ти вже не заперечуєш, що його хтось найняв. Вже краще. Але "як би" натякаєш, що замовників не хочуть і не будуть шукати. Тобто, легше все спіхнути все на 18-річного хлопця. Всі задовольнені розходяться по домівкам. Тебе це влаштовує.
Але шо то був він, видно явно.
Занадто явно. Чєресчур.

Я тобі більше скажу: у нього в телефоні, у нотатках було написано щось накшталт цього: "я свідомо на це йду, ляляля,... я, типу, народний месник,...ляляля, виконаю те, про що мріють мільйони, ляляля..."
Людина, яка йде на таку серйозну справу, ретельно готується, видалить всі такі дописи, тому що оцінює ризик.

Це рівнозначно тому, що "преступник забыл на месте преступления свой паспорт".

Це була явна підстава.
Бідолаха...

А ти усі нестиковки щодо цього злочину маєш? Чи вважаешь ,що на ступінь вироку не повпливав певний заказ від певного прошарку суспільства?
уявляю, як би велося суділіще на баригами та розбійниками...

пуанкаре та місіс марпл харківського розливу викрили злочин! ім"я невинного хлопчика врятоване, ім"я жертви втоптане в лайно.

залишилося лише знайти вбивцю.

Ну дык чтож тут дивного.У них ведь не как в песенке- " зайдешь в галантерею, стоят одни евреи".
Плюс истрия в целом народа с библейских времён и новейшая история современного Исраэля со всеми особенностями...
Цикавынку где-то вычитала.
Пока тот кусок земли был перекрестьем торговых путей при разных владельцах, там был мир.
А с образованием государства одного из тамошних народов мира не стало.
Мысль кстати неоднозначная.

Занадто явно. Чєресчур.

Я тобі більше скажу: у нього в телефоні, у нотатках було написано щось накшталт цього: "я свідомо на це йду, ляляля,... я, типу, народний месник,...ляляля, виконаю те, про що мріють мільйони, ляляля..."
Людина, яка йде на таку серйозну справу, ретельно готується, видалить всі такі дописи, тому що оцінює ризик.

Це рівнозначно тому, що "преступник забыл на месте преступления свой паспорт".

Це була явна підстава.
Бідолаха...

Кацапізм перетворює людей на хитровиїбаних ідіотів.

Дьявол кроется в деталях. Патрон 9х18ПМ в Украине - редкая редкость, это чисто кацапский патрон, пистолеты под который состояли на вооружении частных охранных агентств. "Саморобний пристрій" у того, кто напильник сроду не держал - еще интереснее. Простой ПМ достать куда проще, а уж ТТ и наганов с консервации для ТРО сняли - мама не горюй. Зная неподкупность и незаангажированность нашего прокурорско-судейского корпуса, а также сроки, за которые было проведено предварительное расследование, я бы не был так уверен.

Кацапізм перетворює людей на хитровиїбаних ідіотів.
Хитровиїбаність та ідиотизм - це два взаємовиключних поняття (діагнози). Якщо ти хитровиїбаний - то вже не є ідіотом, погодься.
І, навпаки: якщо ти ідіот, то як не крути, не стати тобі хитровиїбаним.

Щодо ідиотизму (як ти це називаєш) - условно можно прийняти: людині, яка тіки починає життя, не слід було соватися в мокру та й будь-яку небезпечну справу.
Дурість, зухвалість, все таке інше...

Кацапізм - сумнівно. І залежить від того, що ти під цим "терміном" маєш на увазі.

Бо хлопець з української родини, де батько воює проти кацапів фізично, а не так як ти - язиком... (уявляю його моральний стан).
Не вірю, проте не виключаю, тому що часто попереджують, щоб молодь не йшла на якісь мутні пропозиції з телеграм-каналів. Все може бути: засрали мізки, щось пообіцяли, на чомусь "зіграли"...

А от поясни, у чому саме полягає його "хитровиїбаність"? Конкретно, по пунктах.

Хитровиїбаність та ідиотизм - це два взаємовиключних поняття (діагнози). Якщо ти хитровиїбаний - то вже не є ідіотом, погодься.
І, навпаки: якщо ти ідіот, то як не крути, не стати тобі хитровиїбаним.
Шоб наїбати когось ти косиш під дурочку.
Наїбати когось у тебе не виходить.
Але дурочкою ти залишаєшся.
Далі ти найобуєш сама себе і починаєш вірити у примітивні дурниці придумані для найобки.
Ти пам'ятаєш саму найобку але забуваєш шо то придумано для найобки.

Шоб наїбати когось ти косиш під дурочку.
Наїбати когось у тебе не виходить.
Але дурочкою ти залишаєшся.
Далі ти найобуєш сама себе і починаєш вірити у примітивні дурниці придумані для найобки.
Ти пам'ятаєш саму найобку але забуваєш шо то придумано для найобки.
Дуже складно. Ти сам хоч зрозумів, що написав?
Я тебе питала, у чому хитровиїбаність підсудного? А ти виляєш дупою.

Я тебе питала, у чому хитровиїбаність підсудного? А ти виляєш дупою.
Його питають чи він вбив.
А він відповідає, подивимось.
Ідіот натуральний. Який думає шо він від питання втік З адвокатом він порадиться і адвокат йому скаже шо треба відповідати.
Але то буде пізніше. Подивимось, там видно буде.

Його питають чи він вбив.
А він відповідає, подивимось.
Ідіот натуральний.
Так он не обязан свидетельствовать против себя, уклончиво ответил. Любое неосторожное слово без адвоката - чревато. А шо он должен был сказать? Ну, наверное: "Нет, я не убивал." Растерялся, молодой ещё.
Який думає шо він від питання втік З адвокатом він порадиться і адвокат йому скаже шо треба відповідати.
Правильно думает, это общепринятая практика, на то и существуют адвокаты. Год назад рассказывали, как выступал его отец, (чуть не плача) и говорил, что отдает все свои деньги + ещё товарищи скидываются на платного адвоката, которым заменяют предыдущего..
Але то буде пізніше. Подивимось, там видно буде.
Последняя адвокатша, которая будет подавать апелляцию заявила, что располагает какими-то новыми фактами или уликами и хочет приобщить их к делу.
Подывымось.

Так он не обязан свидетельствовать против себя, уклончиво ответил. Любое неосторожное слово без адвоката - чревато. А шо он должен был сказать?
То ніяка не хитровиїбаність.
Запитай кого завгодно тут на форумі, кожен би так відповів.
І після такої відповіді ніхто не здогадається як воно насправді було. Бо відповідь дуже хороша.

То ніяка не хитровиїбаність.
Запитай кого завгодно тут на форумі, кожен би так відповів.
І після такої відповіді ніхто не здогадається як воно насправді було. Бо відповідь дуже хороша.
В чем тогда его хитрость, так и не поняла... Задача следствия (а не подозреваемого) - здогадатися, як воно насправді було. А в обвинувачувачів - ще й доказати це.
Обвинувачуваний не пішов на сприяння слідству. Ось і усе. Може, це розцінили як неповагу до суду.

Ладно, надобранич, малюкы.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу