Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
ну ти ж з планом ознайомився? відповідно потрапив у перелік тих, на кого це розраховано. :незнаю:
А тебе отой список не покоробив?Знайшли вбивцю саме вселенського масштабу..
До речі я ніде не говорив тут, що у нього є переконливе алібі...Але ж явне показове покарання...

Дичь, мечта Маугли..
Время - лучший прокурор. Твои шансы понять это на примере дела Фарион - да, минимальны.

А ведь раскроется когда-то. Доказывают же, что объявленный и заключённый в тюрьму "убийца" - не убийца.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А тебе отой список не покоробив?
ні, я не читав. мені воно і нахуй непотрібно. було слідство, купа доказів. малого тупого підора судили за вбивство громадського діяча та колишнього депутата. що не так?
якщо ти не згоден з вироком - їдь на Личакивський цвинтар та постой там тиждень з картонкою "свободу Славику З"

Да, и
мабуть після вбивства Кенеді допитали 100500 людей... але на замовників так і не вийшли :незнаю:
вже і трумп обіцяв. а ми так нічого і не дізналися. ані про замовників вбивства Кенеді, а ні про прибульців (а може вони і є замовниками?)

але на замовників так і не вийшли :незнаю:
Можливо, й вийшли. Але вирішили, що то інфа не для широкого загалу.

1791010793045.webp

В тебе ж немає першої групи допуску до
, так? Й рівня "Top secret" - теж.

Останнє редагування:
Зброю, якою вбили Фаріон, не знайши. Це завжлди головна уліка.
Відтого, про якесь покарання говорити смішно.
умисне вбивство може бути повністю доведене в суді, навіть якщо знаряддя злочину (зброю) не було знайдено.
Відповідно до кримінального процесуального законодавства України, жоден доказ не має наперед встановленої сили. Суд ухвалює вирок на основі сукупності всіх зібраних доказів. Якщо безпосередня зброя відсутня, обвинувачення може довести провину за допомогою інших процесуальних джерел.

а глушник під ПМ вбивця купував просто так, для жарту

Масштаб, звісно, не той, але це буде як з вбивством Кенеді - правди не взнаємо і через багато років.
А хто зараз згадає Олеся Бузину? Правильно, ніхто, бо про нього теми нема... Так і про Фаріон - якби не публікація про вирок, ніхто б її не згадував, бо (нічого окрім правди!) вона внесла свій шматочок до розбрату між західом та сходом нашої країни.

Так і про Фаріон - якби не публікація про вирок, ніхто б її не згадував, бо (нічого окрім правди!) вона внесла свій шматочок до розбрату між західом та сходом нашої країни.
ну, на заході її згадують більше, під іншим кутом та за інші вчинки... ну а у нас.. :незнаю:

Там куля була калібру 9х18 мм. Який ПМ?
  • ИЖ70 (9 × 18 мм, магазин 8 набоїв, регульований приціл) — комерційний варіант, розроблений на початку 1990х років як «спортивно-тренувальний пістолет»
  • Байкал 442 (спортивний пістолет під набій 9×18 мм, 8 -, 10 — або 12-зарядні магазини, сучасна версія ПММ з кнопковою засувкою магазина)
  • ПММ (Пістолет Макарова модернізований), розроблений на початку 1990-х років під більш потужний патрон 9×18 мм ПММ, оснащений 12-зарядним магазином. Прийнятий на озброєння в 1994 р.
  • ОЦ-35 — модернізований варіант під використання набоїв 9×18 мм ПМ і 9×18 мм ПММ

• ИЖ70 (9 × 18 мм, магазин 8 набоїв, регульований приціл) — комерційний варіант, розроблений на початку 1990х років як «спортивно-тренувальний пістолет»
Можливо так, можливо ні. Бо слідство та суд не змогли знайти та ідентифікувати конкретну зброю, з якої було здійснено смертельний постріл :незнаю:

Бо слідство та суд не змогли знайти та ідентифікувати конкретну зброю, з якої було здійснено смертельний постріл :незнаю:
Для засудження за вбивство для суду найважливішим є доведення трьох елементів об'єктивної та суб'єктивної сторони злочину:
Факт протиправного заподіяння смерті (наявність тіла та встановлена причина смерті).
Причинно-наслідковий зв'язок між діями обвинуваченого та настанням смерті.
Наявність умислу — доказ того, що особа усвідомлювала небезпеку своїх дій, передбачала смерть жертви і бажала або свідомо допускала її настання.
Якщо за допомогою інших експертиз, прямих і непрямих доказів цей зв'язок є безсумнівним, суд винесе обвинувальний вирок. Відсутність зброї в такому разі трактується просто як спроба приховати сліди злочину.

умисне вбивство може бути повністю доведене в суді, навіть якщо знаряддя злочину (зброю) не було знайдено.
Відповідно до кримінального процесуального законодавства України, жоден доказ не має наперед встановленої сили. Суд ухвалює вирок на основі сукупності всіх зібраних доказів. Якщо безпосередня зброя відсутня, обвинувачення може довести провину за допомогою інших процесуальних джерел.

а глушник під ПМ вбивця купував просто так, для жарту
Це мог бути не вбивця, а той, хто відволікає увагу в подальшому розслідуванні. А там усі камери спостереження увесь час подій працювали? На підходах до місця злочину, до того як, та після того як? Я просто бачив , як хтось у характерній одежі багато часу ну прямо красувався перед працюючими камерами. А одежа у спеку була така, що прямо казала, - мене не можна спутати , це завжди тільки я...
Я до чого- не було там явних доказів.Хоча й не було явного алібі.А що було у підсумку- явний показовий вирок..

Там дослівно експертиза зробила висновок - нестандартна самозарядна зброя калібру 9×18 мм.
Да, я почитал ради спортивного интереса.
Доказательства действительно хлипкие и косвенные.
Причем могли быть вполне сфабрикованы, особенно электронные.

Я до чого- не було там явних доказів.Хоча й не було явного алібі.А що було у підсумку- явний показовий вирок..
Зінченка показово покарали за те, що в історії його браузера була інформація про набої, глушники та переробку зброї...

Назад
Зверху Знизу