Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Чим вона потужніша, що за її вбивство дають довічне???
федір, ти що вже накатив? фаріон - мертва. підор - живий. скоїв вбивство, з обтяжуючими обставинами. слідство та суд довели провину.
чому дають довічне їбанатам з постами про наведення ударів у ТГ? "вони ж нікого не вбили"?

Так, може, до Київа її труну треба перевезти, перезаховати (це зараз модно) в гарному місці, десь на кручі?
Буде, як оберіг. Зразу ж кацапи перестануть бомбити. Вона ж вже мовчить, нікого не турбує
Царство Небесне, вічний спокій.:піп:
тупа, нікчемна, чорнорота блюзнірка

ну а для мене і ти персонаж і з тієї ж опери... який виправдовує агресію московії вбивство громадян України за національною ознакою. живий допоки

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Это ты одно с другим смешиваешь. При чем тут резонансное убийство агрессивной хайпожорки к ублюдочной путинской войне? Ее ж не на фронте убили, от которого она держалась максимально далеко и даже не прилетом шахеда. В убийствах ничего хорошего нет, даже таких персонажей. И когда рандомный чел решает взять на себя функции судьи и палача - это по сути линчевание, в чем тоже хорошего ноль. Но вот тот факт, что я больше ее тупых высеров в медиа никогда не увижу - меня безусловно радует. Хотела хайпа - хайпанула в итоге сильно, но с нюансом, как водится.

федір, ти що вже накатив? фаріон - мертва. підор - живий. скоїв вбивство, з обтяжуючими обставинами.
чому дають довічне їбанатам з постами про наведення ударів у ТГ? "вони ж нікого не вбили"?
Да,ия вже накатив за Міжнародний день тверезості й боротьбі з алкоголізмом! Гріх не випити за цей день! Щодо мого допису - справа була тільки за вбивство Фаріон,та нетза інших частин, співробітництва з ФБР кацапстана і інших

Хіба шо в мавзолеї замість Леніна.
Або хоча би пам'ятник там поставити.
Есть встречное предложение - рядом с Бузиной. Как символ вечного примирения, бгг.
Ладно, не будем шутить на эту тему.
Но ты первый начал.

Ее ж не на фронте убили, от которого она держалась максимально далеко
ти хотів би аби тітка 50+ на фронті була? мандавошкіной можеш порадити, вона по віку підходить... а ми потім її поруч з гепой поховаємо бггг
Хотела хайпа - хайпанула в итоге сильно, но с нюансом, как водится.
тобто, ти виправдовуєш вбивство за національною ознакою?

Останнє редагування:
Окупанти натуральні. Не було би окупації, не було би ніяких ускоязичних.
Чому у нас нема іспаноязичних? Бо не було іспанської окупації.
Тебе с базовыми терминами разобраться, а потом в разговоры со взрослыми людьми лезть. Испаноязычные вполне себе в харьковской области воюют кстати, сейчас.

вот тот факт, что я больше ее тупых высеров в медиа никогда не увижу - меня безусловно радует.
Ти її дивився, бо хотів дивитись. Я не хотів і не дивився.
Я от не сумніваюсь шо тепер ти її старі записи передивляєшся, і пам'ятаєш кожне слово.

Хватит демагогии.
Гитлер тоже не убил ни одного человека (не на фронте).
Или Геббельс.
Или Соловьев с прочими пропагандонами.
ілі путін... а от підор той вбив. за що й отримав покарання. що не так?

Ти її дивився, бо хотів дивитись. Я не хотів і не дивився.
Я от не сумніваюсь шо тепер ти її старі записи передивляєшся, і пам'ятаєш кожне слово.
Я не хотел, но по скольку вместо медиа у нас одна большая инфопомойка - любое ее скандальное заявление долго круги по интернету пускало. На сколько я знаю помимо негативного хайпожорства, у нее культурно-просветительский контент был. Креативный, а не деструктивный. Вот им бы занималась больше, было лучше и для нее, и для убийцы (хотя может он другую цель бы нашел), и для украинского общества в целом.

аргументи скінчилися?
Какие могут быть аргументы, если ты за меня придумываешь то, чего я не писал? Ты там если русский забыл, то хоть гугл-переводчик юзай, если проблемы с восприятием текста в пару предложений.

Назад
Зверху Знизу