Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Какие могут быть аргументы, если ты за меня придумываешь то, чего я не писал? Ты там если русский забыл, то хоть гугл-переводчик юзай, если проблемы с восприятием текста в пару предложений.
аааа, завертів дупою, москворотий дурник... обісцявся... :іржач: :іржач:

я тобі руською твоєю лекції по правопису читати можу... мені гугол для цього не потрібен... але тобі не допоможе, неук...

Останнє редагування:
Я не хотел, но по скольку вместо медиа у нас одна большая инфопомойка - любое ее скандальное заявление долго круги по интернету пускало.
Я не пам'ятаю нічого зовсім з її слів.
Тільки реакцію кацапів пам'ятаю.
Ні у кого іншого ніякої реакції не було.
А кацапи шаленіють і зараз.

Не понятно с чем ты споришь и что и кому пытаешся доказать.
що ви тут намагаєтеся довести? підор-вбивця отримав вирок за доведений злочин... крапка. яка тут може бути демагогія? якщо хтось у штатах піде і вб"є викладача іспанської в коледжі Альбукерке, за те що він викладає мовою колишніх окупантів, про що до того писатиме у ФБ, феміда його виправдає?

аааа, завертів дупою, москворотий дурник... обісцявся... :іржач: :іржач:

я тобі руською твоєю лекції по правопису читати можу... але тобі не допоможе, неук...
Ты там нить беседы улови, разумист. А то выходит: -Вам жаль фарион? -Нет. - Ух, сука, путина и геноцид украинцев оправдываешь!11 Я, хз, это дислексия или просто врожденная тупорогость.

А то выходит: -Вам жаль фарион? -Нет.
мені шкода малого вбивцю? ніт.
Ух, сука, путина и геноцид украинцев оправдываешь!11 Я, хз, это дислексия или просто врожденная тупорогость.
тупорогість в тебе, москворотоий: те що ти зараз вилизуєш, цілком можна визначити : у тому числі шляхом представлення збройної агресії Російської Федерації проти України як внутрішнього громадянського конфлікту...
ти вважаєш себе анонімним? безкарним?

Давай ти нагадай, може і я тоді шось згадаю.
А зачем ворошить засохшее говно? Я ж написал, что не хочу ее в медиа видеть, а ты предлагаешь цитировать. Заходишь в рандомный паблик-миллионник в телеге, вбиваешь фамилию и вперед, прикасаться к прекрасному.

у тому числі шляхом представлення збройної агресії Російської Федерації проти України як внутрішнього громадянського конфлікту...
А можешь процитировать где это ты такое углядел?

що ви тут намагаєтеся довести? підор-вбивця отримав вирок за злочин... крапка. яка тут може бути демагогія? якщо хтось у штатах піде і вб"є викладача іспанської в коледжі Альбукерке, за те що він викладає мовою колишніх окупантів, про що до того писатиме у ФБ, феміда його виправдає?
Ну, на самом деле тут плюрализм мнений по многим поводам.
По поводу Зінченко, одному - пидор-вбивця, другому - чуть ли не патриот, третьему - малолетний недоумок, четвертому - вообще подстава.
По поводу Фарион - вообще лучше не начинать.
Лично я ничего никому тут не доказываю, по многим причинам.
Написал один искренний пост:
https://www.kharkovforum.com/threads/pidstrelyly-irynu-farion.5466521/page-152#post-72523695

А можешь процитировать где это ты такое углядел?
процитую тобі тебе, московроте
А зачем ворошить засохшее говно?

ти вже все сказав: виправдовуєш вбивство громадянина України за національною ознакою, видаючи це за "мовний конфлікт"

А зачем ворошить засохшее говно? Я ж написал, что не хочу ее в медиа видеть, а ты предлагаешь цитировать.
Бо ти ж прийшов в цю тему не просто так. І не просто так її тут згадуєш.
Тобі є шо згадувати.
Тому не придурюйся, а продовжуй ділитись емоціями.

процитую тобі тебе, московроте
А зачем ворошить засохшее говно?

ти вже все сказав: виправдовуєш вбивство громадянина України за національною ознакою, видаючи це за "мовний конфлікт"
Я не оправдываю убийство и не призываю освободить убийцу, а выражаю свое отношение к фарион и ее предыдущей медийной активности. Какой бля "мовний конфлікт"? У убийцы с ней?

Назад
Зверху Знизу