Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Кацапи до сих пір її бояться.
Кажуть шо її могилу пробували розкопати щоб перевірити чи вона справді похоронена.
Нічії слова так не турбували кацапів як її.
Тільки слова. Ніякі не дії. А просто шо вона говорила.
Так, може, до Київа її труну треба перевезти, перезаховати (це зараз модно) в гарному місці, десь на кручі?
Буде, як оберіг. Зразу ж кацапи перестануть бомбити. Вона ж вже мовчить, нікого не турбує
Царство Небесне, вічний спокій.:піп:

Чим вона потужніша, що за її вбивство дають довічне???
федір, ти що вже накатив? фаріон - мертва. підор - живий. скоїв вбивство, з обтяжуючими обставинами. слідство та суд довели провину.
чому дають довічне їбанатам з постами про наведення ударів у ТГ? "вони ж нікого не вбили"?

Так, може, до Київа її труну треба перевезти, перезаховати (це зараз модно) в гарному місці, десь на кручі?
Буде, як оберіг. Зразу ж кацапи перестануть бомбити. Вона ж вже мовчить, нікого не турбує
Царство Небесне, вічний спокій.:піп:
тупа, нікчемна, чорнорота блюзнірка

ну а для мене і ти персонаж і з тієї ж опери... який виправдовує агресію московії вбивство громадян України за національною ознакою. живий допоки

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Это ты одно с другим смешиваешь. При чем тут резонансное убийство агрессивной хайпожорки к ублюдочной путинской войне? Ее ж не на фронте убили, от которого она держалась максимально далеко и даже не прилетом шахеда. В убийствах ничего хорошего нет, даже таких персонажей. И когда рандомный чел решает взять на себя функции судьи и палача - это по сути линчевание, в чем тоже хорошего ноль. Но вот тот факт, что я больше ее тупых высеров в медиа никогда не увижу - меня безусловно радует. Хотела хайпа - хайпанула в итоге сильно, но с нюансом, как водится.

федір, ти що вже накатив? фаріон - мертва. підор - живий. скоїв вбивство, з обтяжуючими обставинами.
чому дають довічне їбанатам з постами про наведення ударів у ТГ? "вони ж нікого не вбили"?
Да,ия вже накатив за Міжнародний день тверезості й боротьбі з алкоголізмом! Гріх не випити за цей день! Щодо мого допису - справа була тільки за вбивство Фаріон,та нетза інших частин, співробітництва з ФБР кацапстана і інших

Хіба шо в мавзолеї замість Леніна.
Або хоча би пам'ятник там поставити.
Есть встречное предложение - рядом с Бузиной. Как символ вечного примирения, бгг.
Ладно, не будем шутить на эту тему.
Но ты первый начал.

Ее ж не на фронте убили, от которого она держалась максимально далеко
ти хотів би аби тітка 50+ на фронті була? мандавошкіной можеш порадити, вона по віку підходить... а ми потім її поруч з гепой поховаємо бггг
Хотела хайпа - хайпанула в итоге сильно, но с нюансом, как водится.
тобто, ти виправдовуєш вбивство за національною ознакою?

Останнє редагування:
Окупанти натуральні. Не було би окупації, не було би ніяких ускоязичних.
Чому у нас нема іспаноязичних? Бо не було іспанської окупації.
Тебе с базовыми терминами разобраться, а потом в разговоры со взрослыми людьми лезть. Испаноязычные вполне себе в харьковской области воюют кстати, сейчас.

вот тот факт, что я больше ее тупых высеров в медиа никогда не увижу - меня безусловно радует.
Ти її дивився, бо хотів дивитись. Я не хотів і не дивився.
Я от не сумніваюсь шо тепер ти її старі записи передивляєшся, і пам'ятаєш кожне слово.

Хватит демагогии.
Гитлер тоже не убил ни одного человека (не на фронте).
Или Геббельс.
Или Соловьев с прочими пропагандонами.
ілі путін... а от підор той вбив. за що й отримав покарання. що не так?

Ти її дивився, бо хотів дивитись. Я не хотів і не дивився.
Я от не сумніваюсь шо тепер ти її старі записи передивляєшся, і пам'ятаєш кожне слово.
Я не хотел, но по скольку вместо медиа у нас одна большая инфопомойка - любое ее скандальное заявление долго круги по интернету пускало. На сколько я знаю помимо негативного хайпожорства, у нее культурно-просветительский контент был. Креативный, а не деструктивный. Вот им бы занималась больше, было лучше и для нее, и для убийцы (хотя может он другую цель бы нашел), и для украинского общества в целом.

аргументи скінчилися?
Какие могут быть аргументы, если ты за меня придумываешь то, чего я не писал? Ты там если русский забыл, то хоть гугл-переводчик юзай, если проблемы с восприятием текста в пару предложений.

Назад
Зверху Знизу