У тебя шо-то с головой. *****, а какие ж цифрьі могут бьіть в статье, которая ссьілается на єту бумагу *****???? Конечно то же, что тьі и говорил. Твоя ж ****окариинка как раз по єтой бумажке. Тьі ее кстати прсмотрел?)и тебе всего хорошего, ухилянт-мовнюк обосравшийся. А теперь цитируем ****осайт:
то есть все то же самое, что я говорил. Не пойму, нахуя ті мне єто прислал? рассчитівал, что я не открою сайт? бгг
то есть ті сам доказал мои слова. Молодец, хороший мовнюк.
ну давай уж. Назвался груздем, полезай в мешок. Тем более, что я смотрю ті неплохо справляешься.
Ну если посмотреть статью, то там даже ссілочка есть на опендатабот "Перевірка штрафів від ТЦК":
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
еще раз повторю, что среди цивилов дрочева на мовне питання гораздо больше, чем среди вояк.
Ну а тепер до інших новин.
Травень 24
Головного управління Нацполіції у Чернігівській області надійшло 9115 звернень ТЦК
Харківська область
На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянти.
Івано-Франківська область
В Івано-Франківській області 2024 року поліція зареєструвала 2328 звернень від ТЦК
Житомирська область
У ГУНП у Житомирській області повідомили, що станом на кінець квітня 2024 року до поліції передали дані про 8289 ухилянтів.
Полтавська область
У Полтавській області до поліції надійшло звернення щодо 7433 ухилянтів
Рівненська область
Правоохоронці Рівненської області повідомили про 9832 ухилянтів
Вінницька область
На Вінниччині розшукують 7288 мешканців регіону
Кіровоградська область
На Кіровоградщині поліція зареєструвала 5955 звернень ТЦК про ухилення від призову та мобілізації.
Хмельницька область
До поліції Хмельницької області надійшло 1085 звернень.
Ти можеш пошукати за різними датами. Але тенденція буде така сама.
Закарпаття, Дніпро, Чернигів, Житомир, Полтава і інші західні))) регіони. Але ти цього робити не будеш.
У Фрвнківську, де в центрі тільки плакатів із тими, хто загинув більше тисячи - чи не найменше ухилянтів. Ні, не ухилянтів - зареєстрованих справ.
((((((((
чи то гарно "лозунги кидати", аж поки тебе не позовуть на (спровоковану тобою) війну?