Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Підстрелили Ірину Фаріон

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
и тебе всего хорошего, ухилянт-мовнюк обосравшийся. А теперь цитируем ****осайт:

то есть все то же самое, что я говорил. Не пойму, нахуя ті мне єто прислал? рассчитівал, что я не открою сайт? бгг
то есть ті сам доказал мои слова. Молодец, хороший мовнюк.

ну давай уж. Назвался груздем, полезай в мешок. Тем более, что я смотрю ті неплохо справляешься.
Ну если посмотреть статью, то там даже ссілочка есть на опендатабот "Перевірка штрафів від ТЦК":
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

еще раз повторю, что среди цивилов дрочева на мовне питання гораздо больше, чем среди вояк.
У тебя шо-то с головой. *****, а какие ж цифрьі могут бьіть в статье, которая ссьілается на єту бумагу *****???? Конечно то же, что тьі и говорил. Твоя ж ****окариинка как раз по єтой бумажке. Тьі ее кстати прсмотрел?)

Ну а тепер до інших новин.
Травень 24

Головного управління Нацполіції у Чернігівській області надійшло 9115 звернень ТЦК
Харківська область
На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянти.
Івано-Франківська область
В Івано-Франківській області 2024 року поліція зареєструвала 2328 звернень від ТЦК
Житомирська область
У ГУНП у Житомирській області повідомили, що станом на кінець квітня 2024 року до поліції передали дані про 8289 ухилянтів.
Полтавська область
У Полтавській області до поліції надійшло звернення щодо 7433 ухилянтів
Рівненська область
Правоохоронці Рівненської області повідомили про 9832 ухилянтів
Вінницька область
На Вінниччині розшукують 7288 мешканців регіону
Кіровоградська область
На Кіровоградщині поліція зареєструвала 5955 звернень ТЦК про ухилення від призову та мобілізації.
Хмельницька область
До поліції Хмельницької області надійшло 1085 звернень.

Ти можеш пошукати за різними датами. Але тенденція буде така сама.
Закарпаття, Дніпро, Чернигів, Житомир, Полтава і інші західні))) регіони. Але ти цього робити не будеш.
У Фрвнківську, де в центрі тільки плакатів із тими, хто загинув більше тисячи - чи не найменше ухилянтів. Ні, не ухилянтів - зареєстрованих справ.

Звалити не так просто.
Не пускають.
І нема такого шоб пускали за мову.
Так шо ***ня якась.
А в першу чергу звалити хочуть ті, хто звалив зі сходу на захід. Бо він свою хату вже покинув. Він вже звалив і питання тільки куди звалив.
І йому пофіг, шо десь в Тернополі хату наймати шо в Нідерландах.
Нема такого шоб на заході всі валили.
Навіть коли раніше на заробітки їздили, то рідко хто там залишався. Всі там заробляли гроші шоб тут купити хату або збудувати.

А з росії багато ваших заробітчан повернулося? Гуглила на початку війни - було десь 3 млн. Чи продовжують працювати? Чому ви на це закриваєте очі, сором'язливо мовчите? Ото пацаки - так пацаки!

Ілі "єто другоє"? На хату ж треба заробляти, шоб потім її здавати, бгг.

А з росії багато ваших заробітчан повернулося? Гуглила на початку війни - було десь 3 млн.

Так с теми и так всё понятно.
Это кем надо быть, чтобы после 14-го года ездить батрачить на *****ов.
Да в принципе и до 14-го года

А з росії багато ваших заробітчан повернулося? Гуглила на початку війни - було десь 3 млн. Чи продовжують працювати? Чому ви на це закриваєте очі, сором'язливо мовчите? Ото пацаки - так пацаки!

Заробітчани повертаються завжди, крім рідкісних випадків.
Хто не думає тут жити той хати тут мати не буде.
Лишити хату і поїхати назавжди, то якась фантастика

Так с теми и так всё понятно.
Это кем надо быть, чтобы после 14-го года ездить батрачить на *****ов.
Да в принципе и до 14-го года

Так с них бы и начали, со своих земляков - пристыдили бы, пожурили...
Может те, вместо того, чтобы продолжать вкалывать на агрессора -вернулись бы, пополнили ряды ВСУ или на крайняк, борцунов за мову. Хотя, вроде, на мову никто не нападал.

О, як тут кажуть давай ссілочку про 3 млн заробітчан з Західної на *****щині)))
То місце заробіку якраз жителів східних областей. Так, це обумовлено географією, але...
З приводу здавати хати.
Мені в квітні 22-го в Ха пропонували двушку за 7 тис на Олексіївці)) Дочка жила в Тернополі в двушці за комуналку. У клятих западенців

ой, ну не надо ****еть. Есть такой ****облогер петушарий, которій ****ит почти 100% своего єфира, но на него обращают внимание. Есть много ****облогеров-****унов таких. ****ашку фаріон спонсировали видимо те же русские *****асі, что и петушарика и прочую ****ину. Просто ті думаешь, что слушая фаріон, не жрешь ****о, а жрешь шоколад. А ті не просто жрешь ****о, а еще и *****ское ****о. Вот и живи с єтим, ****оед, бгг
Перестань *****ьну ***ню ****іти.
Бо той кого фінансують, у маршрутках не їздить і не живе в своїй старій квартирі все життя.

Заробітчани повертаються завжди, крім рідкісних випадків.
Хто не думає тут жити той хати тут мати не буде.
Лишити хату і поїхати назавжди, то якась фантастика

Не треба загальних фраз - де вони, скільки повернулося? Так, в останні роки міграція в рашу почала падати в сторону Євросоюзу (це на 12% - 21 рік). Де 88%від загальної кількості? Принципово виїхавших з Московії, щоби захистити свою страну, чи підтримати її корисною працею?

О, як тут кажуть давай ссілочку про 3 млн заробітчан з Західної на *****щині)))
То місце заробіку якраз жителів східних областей. Так, це обумовлено географією, але...
З приводу здавати хати.
Мені в квітні 22-го в Ха пропонували двушку за 7 тис на Олексіївці)) Дочка жила в Тернополі в двушці за комуналку. У клятих западенців

Так, 3 млн - були дані в цілому з України. Але більшість - зрозуміло звідки. Треба тобі - знайдеш сам і давай зцілочку про "східних областей".
Шось у мене нема таких знайомих.

Шо, де, як і кому пропонували за аренду - это дело случая. Везде есть нормальные люди, а есть хапуги. Но не они здесь затевают фарионовские срачи.

Не треба загальних фраз - де вони, скільки повернулося? Так, в останні роки міграція в рашу почала падати в сторону Євросоюзу (це на 12% - 21 рік). Де 88%від загальної кількості? Принципово виїхавших з Московії, щоби захистити свою страну, чи підтримати її корисною працею?
Знаю одного заробітчанина який перестав їздити до Москви. Бо різко стали менше платити.
Ше один їздив по всій Московії і теж перестав, і теж через гроші.
І то до війни було.
Знаю одного який був у Московії під час короновіруса, до війни. І перед війною приїхав.
Він не заробітчанин він сам з Московії.
Хто під час війни там був, не знаю нікого.
А 3 мільйони то на тупу ****ьож подібне.

Что с восточной стороны больше ездили на заробитки в россию, а с западной в Европу, не стоит отрицать, бо будет лжа. До Гоптовки ближе и польську мову учить не нужно. :(
Всяких там айтишников с прицелом на окончательный выезд я не имею в виду. Только условных строителей. Тетки больше в Европу из нашей стороны. Просто по специфике найманства. Хотя в россию тоже. Уборщицами там, горничными, сторожихами дач вместе с мужьями.

сегодня получили тело очередного моего одноклассника (64 года, да). Москваротого. Воевавшего с 24.02.2022. Доброволец, естественно.
Какого хера наши дедЫ гибнут во славу Галиции, бл? . всё, закрываю браузер, бо боюсь не сдержать эмоций в отношении галицистов. :/
Как произошло, что он до сих пор был не демобилизован?
Все известные мне случаи с добровольцами первых дней 60+ закончились демобилизацией ещё в 22 году.
И дальше, по достижении 60-летнего возраста, люди тут же увольнялись.
Один случай только, когда человек остался служить - по его настоятельной просьбе
и он в глубоком тылу, выполняет определённую работу.
Так как же так?

Как произошло, что он до сих пор был не демобилизован?
Все известные мне случаи с добровольцами первых дней 60+ закончились демобилизацией ещё в 22 году.
И дальше, по достижении 60-летнего возраста, люди тут же увольнялись.
Один случай только, когда человек остался служить - по его настоятельной просьбе
и он в глубоком тылу, выполняет определённую работу.
Так как же так?
У меня есть один знакомый, который пошел в ТРО в возрасте 65+. Но позже ушел, когда ТРО переформировали. Физически уже не тянул. Кто тянул и хотел остаться, наверное где-то остался при армии.

Что касается мовы, то пусть меня убьют виртуально, но Харьков как был русскоязычным, то таким и остался.
Я по детям сужу. Даже тем, кто начал разговаривать уже в войну.
Золотое время началось с первыми обстрелами, когда на улице была мова, кто как мог.
Но наша влада быстро управилась и своими действиями все прикончила.
Люди ушли в процесс выживания.
Плохо это? Конечно плохо.
Особенно что касается этнических украинцев.
Сужу по старшему поколению, выросшему в селе.
Даже в бытовом разговоре в присутствии хотя бы одного мовного на мову не переходят - я привыкла паруски. :(

Останнє редагування:
Что касается мовы, то пусть меня убьют виртуально, но Харьков как был русскоязычным, то таким и остался.
Я по детям сужу. Даже тем, кто начал разговаривать уже в войну.
Золотое время началось с первыми обстрелами, когда на улице была мова, кто как мог.
Но наша влада быстро управилась и своими действиями все прикончила.
Люди ушли в процесс выживания.
Плохо это? Конечно плохо.
Особенно что касается этнических украинцев.
Сужу по старшему поколению, выросшему в селе.
Даже в бытом
вом разговоре в присутствии хотя бы одного мовного на мову не переходят - я привыкла паруски. :(
Потому Фарион и убили. Из-за некомфорта. Бо баба Ира в их болото камешки кидала, от них волньі шли и их укачивало и тошнило. А щас тишь, благодать и Христос в лаптях по сердцу ходит. И никаких "галицаев"-уклонистов...

• Це лайк!
Реакції: Gata
Потому Фарион и убили. Из-за некомфорта. Бо баба Ира в их болото камешки кидала, от них волньі шли и их укачивало и тошнило. А щас тишь, благодать и Христос в лаптях по сердцу ходит. И никаких "галицаев"-уклонистов...
Я считаю, что Фарион убили не за мову, а за лейбл. Озвучивать версию не буду.
Сами увидите.

Если сказать честно, то на улице про Фарион вообще не говорили.
У людей другие проблемы, особенно напэрэдодни зимы. Не говоря о ценах и тарифах.
А тетки смотрели телевизор.

Я считаю, что Фарион убили не за мову, а за лейбл. Озвучивать версию не буду.
Сами увидите.
Та УЖЕ вижу...
це не наша війна", кажуть вуйки... ділом, ухиляючись від мобілізації. А як же їх батько? :) чи то гарно "лозунги кидати", аж поки тебе не позовуть на (спровоковану тобою) війну?
Вуйки войну мовним питанням спровоцировали, ога.
А бедненькие узкие так воевать не хотели, так упиралися...

Назад
Зверху Знизу