Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вам суммарно или за каждый год?І скільки ж ти "дохрєна врємєні" жив у Франції зі своїх 17 років?
Полностью согласна. Проблема только в том, что в 17 лет очень сложно понять "к чему лежит душа"....
Наш менталитет помогает развитию уровня жизни?![]()
какая же девушка пойдет крановщицей ?не представляю себе этого![]()
І де зможе попрацювати 16-17річна людина після школи? Листівки пороздавати кілька годин на день? Чи порозвішувати оголошення? безперечно, будь-який досвід є корисним, але досвід роздачі листівок абсолютно ніяк не вплине на те, щоб молода людина змогла обрати свій напрямок подальшої діяльності.
Кстати да. Поэтому, если глобально, я вообще считаю, что после школы год-другой просто НЕОБХОДИМО где-то поработать что ли... Или там в армию... Одним словом, к жизни присмотреться. По крайней мере родителям не нужно стараться "щоб там не було" запихнуть свое чадо в институт. Есть товарищи, которые не один ВУЗ поменяют, пока свое найдут.
Нет, патриотизм не исключает высокий культурный уровень. Скорее наоборот.
Вопрос - тесты ЗНО действительны не только первый год? То есть можно ли сдать ЗНО, пойти в армию, а потом пойти в институт по результатам зно до армии?
Сейчас такие акселераты после 11 класса выходят, что можно и что-то посерьезней себе подыскать, окромя листовок.
И не говорите.
Половина девчонок уже после 10-го класса в бордель может идти. А в/о, как известно, делу не подспорье.
ну давайте конкретніше. Ким може працювати середня 16-17 річна людина? Жоден працедавець її не візьме через вік, тобто залишаються тільки тимчасові підробітки. Роздача листівок, вантажник...навіть не знаю, що ще. Яким чином це вплине на подальший вибір діяльності?
какая же девушка пойдет крановщицей ?не представляю себе этого![]()
такое возможно кажись,только мозги вот за год армии поредеют наверное..
А в худшем выйдет никому ненужным специалистом, коего папа опять по старинке на работу устраивать поведет.
Ким може працювати середня 16-17 річна людина?
нет, пту не выход, ибо там *****, среда не та. в ВУЗе лучше окружение.
Давайте говорити про реальність, а не про абстрактні "звідки гроші беруться". Людина, яка має хобі і так знає, чим вона хоче займатись, залишаються люди, які хобі не мають, і не знають, ким вони хочуть стати.
Ну пороздають вони листівки кілька місяців 3-4 години на день. Що далі? Це ніяк не допоможе їм визначитися зі своєю подальшою професією. Вийде тільки те, що в людини буде більша частина часу вільна, як він буде її проводити? Сємкі, пиво, дєвкі. Тільки пити пиво він вже буде не з університетськими товаришами, а з такими ж розгільдяями, як і він. далі за цей рік він забуде шкільні знання і буде на сходинку нижче нових одинадцятокласників, тобто буде мати ще менше шансів. І навіть якщо він і якимось чином потрапить до вишу за кілька років, то йому вже буде 18-19. І повірте, він не кине роботу задля читання підручників, він буде абияк "вчитися" для галочкі/корочкі, тобто нормальної освіти так і не здобуде.
Я би так не сказала.
А мені здається, що це Ви не маєте розуміння того, що Ви кажете. Я вже декілька разів у Вас питала приклади робочих місць для неповнолітніх випускників школи. Ви тільки розводите демагогію.
Я справді поступила одразу після школи, хоч ПТУ ніхто не лякав, але якщо у Вас є добре уявлення про роботу неповнолітніх - будь ласка, розкажіть. Мені правда цікаво.
Можно по интернету подрабатывать.
Например, 3D модели продавать можно (если собираешься быть тридешником). Аналогично с фотошоп и другими видами изобразительного исскуства.
Программы тоже, думаю можно продавать, если сделать чето путное. Можно участвовать в конкурсах с денежными призами.
Видео можно монтировать под заказ.
Устроиться администратором игрового сервера и работать с MySQL и/или C++.