Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Хрюша, я на новом мосту. Куда дальше ехать, направо на Котлова? :дивитись:

Хрюша. Не расстраивай меня. Куда дальше ехать? Где твое рыльце увидеть? :(((((

Пздц. Нахуя я поехал в эти свинячьи чинухи? :незнаю:
Мартин на то и мартин, шо на виртуал тока ****** жеш :банан:

Свин в хлев забился знов :D

такой ехал и сбил людишку !
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Свинорыла не видать тут никакого?

А що тут - мусорня у темі ніяк не заспокоїться?

ИМХО, "зая" получил за дело. За непропуск пешеходов нужно казнить на месте, а он только "на полшишки". Залез в Линкольн и строит из себя Майкла Джексона.
Не согласен, обжалуй в суде.

ИМХО, "зая" получил за дело. За непропуск пешеходов нужно казнить на месте, а он только "на полшишки". Залез в Линкольн и строит из себя Майкла Джексона.

Там я чув мусорських *****ків почали ****ити біля своїх осель. Так якщо ВАм мусоркам щось щось не подобається - оскаржуйте з 4-ї лікарні. :D
А то щось корчите там з себе, теж мені володарі світу та життів людських.

Вот бы удивлен был "зая", когда его начала бить палками "Polizia celna" в 300 км от границы за отказ открыть багажник или немцы за отказ остановиться после включения надписи "stop, police" на заднем стекле гражданского автомобиля.
Извиняюсь, по-моему у немцев "stop, polizei". и в Австрии. Но отмудохать также могут запросто.:) Рассказывал бы потом про "наших партнерів".:іржач:

Останнє редагування:

:рл:

+1

при телке выебывается....

Как минимум, не предъявил доказательства. Тут они - "как судьи", а как по правилам дело рассматривать - то руки в боки.
И документы показывал водила. Чисто эмоции.
И обжалует. И выиграет

Ну и где здесь не пропуск? Найдите мне здесь
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
то что нарушил данный водитель.
Ну а что копы нарушили можно я думаю и не объяснять.
Водитель молодец сдержанно себя вел, я не знаю как бы я поступил на его месте.......:confused:

Ну задля справедливості зазначу, шо копи таки горбатово протулили щодо "встановлення особи".
Ситуація з пешем незрозуміла - якщо він переходив, то дядя *****, а якщо він стояв (зауважу: на іншій ПЧ), тоді кому там давати дорогу?
А за повороти карати, тут - да. Бо виросло вже покоління водятлів, яким попереднє покоління не пояснило, навіщо той важельчик під кермом, і як/коли ним користуватись.

Єдине шо беззастережно:

, а не бикувати "пред'явлю-не пред'явлю", ***омайо...

Да и не просто обжаловать! А писать гражданский иск к НП.

А задержание-таки законное (на Вашу особисту думку)?:)

Ну задля справедливості зазначу, шо копи таки горбатово протулили щодо "встановлення особи".
Ситуація з пешем незрозуміла - якщо він переходив, то дядя *****, а якщо він стояв (зауважу: на іншій ПЧ), тоді кому там давати дорогу?
А за повороти карати, тут - да. Бо виросло вже покоління водятлів, яким попереднє покоління не пояснило, навіщо той важельчик під кермом, і як/коли ним користуватись.

Єдине шо беззастережно:

, а не бикувати "пред'явлю-не пред'явлю", ***омайо...
Ну небыло там потребы зупынятыся, нестворював водий перешкоды пешеходу.
И при чем здесь тот факт на какой стороне пешеход, и шел он или стоял :confused: Есть правило и звучит оно так:
18.1 Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Назад
Зверху Знизу