Статус: Офлайн
Повідом.: 2106
Повідом.: 2106
Сняли гайцов на камеру, полиция причём?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
если глухой - я подскажу, там четко было сказано "полиция". Я еще не глух и глаза имею.Сняли гайцов на камеру, полиция причём?
Ціна викраденого з міліції бурштину і доларів - кілька доган
Начальник управління МВС в Рівненській області Сергій Максимов отримав догану.
Начальник слідчого управління УМВС у Рівненській області Іван Лішневець та начальник рівненського УБОЗу Віталій Бортнюк тимчасово відсторонені від виконання службових обов’язків. Лішневцю Арсен Аваков оголосив про неповну посадову відповідність. Таке ж стягнення МВС наклало на ще трьох міліціонерів, прізвища яких управління міліції в області не називає. Крім Сергія Максимова, догану оголошено трьом міліціонерам, ще один отримав сувору догану.
Слідчого Андрія Трофимчука, який розслідував кримінальну справу, речові докази по якій були викрадені з його ж кабінету, звільнено з органів внутрішній справ. Про це повідомила начальник СЗГ УМВС в області Інна Березовська.
Нагадаємо, 26 листопада невідомі проникли до кабінету слідчого УМВС України в Рівненській області і викрали 130 кілограмів бурштину і 80 тисяч доларів США.
Слідчому прокуратура повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки.
Кажуть, разом з грішми та бурштином з міліції зникли й матеріали кількох "бурштинових" справ.
Та ты посмотри на них- гайцы вылитыеесли глухой - я подскажу, там четко было сказано "полиция". Я еще не глух и глаза имею.
Вчера, 27 ноября, около 12 часов ночи, в Харькове, новая патрульная #полиция по беспределу произвела задержание несовершеннолетнего гражданина, который сидел в автомобиле и грелся, когда на улице было -6, а друзья пошли в магазин.
У молодого человека, без каких либо оснований, потребовали документы, которых у него, конечно же, не было при себе. После чего, одели наручники, задержали, составив какой то левый протокол, копию которого отказались дать, отвезли в местный отдел полиции, для безосновательного установления личности, где противозаконно продержали до 4 часов утра, лишив свободы и личной неприкосновенности.
Никого из родственников не оповестили.
Примечательно, что никаких обвинений в правонарушении ему выдвинуто не было.
Подробности о дальнейшем развитии событий, а также видео - уже совсем скоро.
точ в точ как у чела у которого я жопель брал, приняли за 100 конины, его проводили домой, а когда авто продавал, оказался штраф за ремень 51грн*2 так как вовремя не оплатилКак это знакомо
Я восемь лет назад поссорился с бывшей женой, тоже зимой, и поехал бухой кататься по городу. Стал на остановке, пил пиво , ел пиццу. Подъехали- перелез на пассажирское, грю водила ушёл.Повезли в райотлел тошо доков не было, выяснили шо машина моя и с мигалками до стоянки утром проводили.
Через неделю пришёл штраф за парковку на остановке ОТ![]()
*** вчера не дозвонился на 102, все операторы заняты и досвидос - гудки, после 10 мин я сдался и не сообщил о глючном светикечто там, реформа реформы не запланирована?
Та ты посмотри на них- гайцы вылитые![]()
*** вчера не дозвонился на 102, все операторы заняты и досвидос - гудки, после 10 мин я сдался и не сообщил о глючном светике![]()
таких тоже в полицию берут ,но только дороже.![]()
тут видеоРаджу дивитись усе і усім!!! Вчора. Вечір. Буча. Сезонне кафе "ЧОТИРИ". Спокій. Я сів в машину, аби поїхати в Київ у справах. Від"їхав на декілька кілометрів і тут дзвінок мого працівника. Коротко: - до нас зайшов хлопець, випив залпом кухоль пива, а за мить в кафе зайшли двоє у цивільному, представились !!!поліцейськими!!!, підійшли до молодого чоловіка і попросили у того паспорт! Той слухняно дістав його і О ЧУДО - "сироті" 17 РОКІВ! А ще в них заява від громадянки "ікс" про те, що ми 13 жовтня поїли її сина до другої ночі у "ЧОТИРИ", і він теж неповнолітній. Як каже класик-брехло - "Совпадєніє? Нєдумаю"... Я розвернув машину і примчав до себе. Почалась перша частина спектаклю, усе знято на телефон, але якість нікудишна, викладу додатково. Ще за хвилину на порозі ми побачили "дядю в кєпці", який показав посвідчення працівника міліції, а пералельно я видзвонив товариша Сергія, усі його знають як Дред, той одразу приїхав з камерою і тут почалась друга частина спектаклю, дивимось. У ролях: Сергій Гилярний він же ДРЕД, Максимчук Олег Миколайович він же "дядя в кєпці", Глушков Олексій Андрійович він же Поліцеський №1, Дідковський Євген Вікторович він же Поліцейський №2, імені "сироти" ми так і не дізнались. P.S. Далі був звінок на 102, оперативна група, явно лояльна до незваних гостей, моя заява на "СЛУГ НАРОДУ", про цей цирк на дроті, а потім "сирітка" з посмішкою в усі 32 знаєте куди дівся? Правильно, сів у авто своїх роботодавців, що приїхали за викликом 102, мабуть жаліти що ми його поїли бідоську. І нарешті занавіс. Роботодавці-мєнтяри-псевдополісмени з дуру так газанули, що своїм джипом таранили службове "шевролє" працівника СБУ, що стояв припаркований позаду. Таки Бог шельму мітить.
все в районе 10 метров от зебры?ведра с зебры утянули
все в районе 10 метров от зебры?
Чуток перемоги. И остальным читающим и забивающим на подобные вещи - повод задуматься.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Еще свежих фактов - новые мусора начали уже бить людей...
...бить *****.
зы. Кина не видел? Сопротивление сотруднику Полиции.
Сопротивление сотруднику Полиции.
Мусор не может быть с большой буквы.