Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Патрульная полиция

• Автор теми Автор теми Platon80
  • Дата створення Дата створення
Сняли гайцов на камеру, полиция причём?
если глухой - я подскажу, там четко было сказано "полиция". Я еще не глух и глаза имею.
Хотя после такого хода Авакова я ничему не удивлен ни разу
Ціна викраденого з міліції бурштину і доларів - кілька доган

Начальник управління МВС в Рівненській області Сергій Максимов отримав догану.

Начальник слідчого управління УМВС у Рівненській області Іван Лішневець та начальник рівненського УБОЗу Віталій Бортнюк тимчасово відсторонені від виконання службових обов’язків. Лішневцю Арсен Аваков оголосив про неповну посадову відповідність. Таке ж стягнення МВС наклало на ще трьох міліціонерів, прізвища яких управління міліції в області не називає. Крім Сергія Максимова, догану оголошено трьом міліціонерам, ще один отримав сувору догану.

Слідчого Андрія Трофимчука, який розслідував кримінальну справу, речові докази по якій були викрадені з його ж кабінету, звільнено з органів внутрішній справ. Про це повідомила начальник СЗГ УМВС в області Інна Березовська.
Нагадаємо, 26 листопада невідомі проникли до кабінету слідчого УМВС України в Рівненській області і викрали 130 кілограмів бурштину і 80 тисяч доларів США.
Слідчому прокуратура повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки.

Кажуть, разом з грішми та бурштином з міліції зникли й матеріали кількох "бурштинових" справ.

что там, реформа реформы не запланирована?

Нет.
Все плохо.
Только зрада вокруг.
Все стало гораздо хуже.
На стодва недозвон.
Во дворах полно бухих.
На дорогах бухие все.
Никого даже не пытаются штрафовать.
Парковка на гемороев труда растёт в три ряда.
Ниодного депутата не лишили ТС.

Пойду повешусь......

ок
\
Вчера, 27 ноября, около 12 часов ночи, в Харькове, новая патрульная #полиция по беспределу произвела задержание несовершеннолетнего гражданина, который сидел в автомобиле и грелся, когда на улице было -6, а друзья пошли в магазин.
У молодого человека, без каких либо оснований, потребовали документы, которых у него, конечно же, не было при себе. После чего, одели наручники, задержали, составив какой то левый протокол, копию которого отказались дать, отвезли в местный отдел полиции, для безосновательного установления личности, где противозаконно продержали до 4 часов утра, лишив свободы и личной неприкосновенности.
Никого из родственников не оповестили.
Примечательно, что никаких обвинений в правонарушении ему выдвинуто не было.
Подробности о дальнейшем развитии событий, а также видео - уже совсем скоро.

Как это знакомо :іржач:
Я восемь лет назад поссорился с бывшей женой, тоже зимой, и поехал бухой кататься по городу. Стал на остановке, пил пиво , ел пиццу. Подъехали- перелез на пассажирское, грю водила ушёл. :ги: Повезли в райотлел тошо доков не было, выяснили шо машина моя и с мигалками до стоянки утром проводили.
Через неделю пришёл штраф за парковку на остановке ОТ :іржач:

Как это знакомо :іржач:
Я восемь лет назад поссорился с бывшей женой, тоже зимой, и поехал бухой кататься по городу. Стал на остановке, пил пиво , ел пиццу. Подъехали- перелез на пассажирское, грю водила ушёл. :ги: Повезли в райотлел тошо доков не было, выяснили шо машина моя и с мигалками до стоянки утром проводили.
Через неделю пришёл штраф за парковку на остановке ОТ :іржач:
точ в точ как у чела у которого я жопель брал, приняли за 100 конины, его проводили домой, а когда авто продавал, оказался штраф за ремень 51грн*2 так как вовремя не оплатил:)

что там, реформа реформы не запланирована?
*** вчера не дозвонился на 102, все операторы заняты и досвидос - гудки, после 10 мин я сдался и не сообщил о глючном светике:(

*** вчера не дозвонился на 102, все операторы заняты и досвидос - гудки, после 10 мин я сдался и не сообщил о глючном светике:(

Кто не может дозвониться на 102 (а об этом сейчас все пишут массово в. Харькове) - оставляете сообщение на сайте police.kh.ua
Это то же самое. Реагируют так же. И достаточно быстро. Текст-заявление с сайта полностью копируется оператором на планшет копам в виде вызова.

Снова результаты новых реформ от мусорского ФБ министра, почти в самой столице!!!, что за остальных говорить...
Раджу дивитись усе і усім!!! Вчора. Вечір. Буча. Сезонне кафе "ЧОТИРИ". Спокій. Я сів в машину, аби поїхати в Київ у справах. Від"їхав на декілька кілометрів і тут дзвінок мого працівника. Коротко: - до нас зайшов хлопець, випив залпом кухоль пива, а за мить в кафе зайшли двоє у цивільному, представились !!!поліцейськими!!!, підійшли до молодого чоловіка і попросили у того паспорт! Той слухняно дістав його і О ЧУДО - "сироті" 17 РОКІВ! А ще в них заява від громадянки "ікс" про те, що ми 13 жовтня поїли її сина до другої ночі у "ЧОТИРИ", і він теж неповнолітній. Як каже класик-брехло - "Совпадєніє? Нєдумаю"... Я розвернув машину і примчав до себе. Почалась перша частина спектаклю, усе знято на телефон, але якість нікудишна, викладу додатково. Ще за хвилину на порозі ми побачили "дядю в кєпці", який показав посвідчення працівника міліції, а пералельно я видзвонив товариша Сергія, усі його знають як Дред, той одразу приїхав з камерою і тут почалась друга частина спектаклю, дивимось. У ролях: Сергій Гилярний він же ДРЕД, Максимчук Олег Миколайович він же "дядя в кєпці", Глушков Олексій Андрійович він же Поліцеський №1, Дідковський Євген Вікторович він же Поліцейський №2, імені "сироти" ми так і не дізнались. P.S. Далі був звінок на 102, оперативна група, явно лояльна до незваних гостей, моя заява на "СЛУГ НАРОДУ", про цей цирк на дроті, а потім "сирітка" з посмішкою в усі 32 знаєте куди дівся? Правильно, сів у авто своїх роботодавців, що приїхали за викликом 102, мабуть жаліти що ми його поїли бідоську. І нарешті занавіс. Роботодавці-мєнтяри-псевдополісмени з дуру так газанули, що своїм джипом таранили службове "шевролє" працівника СБУ, що стояв припаркований позаду. Таки Бог шельму мітить.
тут видео

Вчера был в центре и снова опечалился, глядя что происходит с парковкой возле Палладиума. Все то же самое. Авто плотно припаркованы на зебре. Пешики находят дырки в других местах, чтобы выйти с проезжей части на тротуар.
Думаю, многие помнят попытку заставить копов вызвать эвакуаторы

Так вот, посмотрел вчера, была мысль снова вызвать мою новую импотентную. Но забил. Хватило тогда.

И вот фото-новость о вчерашнем вечере из ХХ
Таки кто-то без меня позаботился и ведра с зебры утянули.
Чуток перемоги. И остальным читающим и забивающим на подобные вещи - повод задуматься.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Еще свежих фактов - новые мусора начали уже бить людей...

Чуток перемоги. И остальным читающим и забивающим на подобные вещи - повод задуматься.

Хорошая работа. Но лучше устроить засаду на понюхать и нарушение за стоянку выписать.

Еще свежих фактов - новые мусора начали уже бить людей...

...бить *****.

зы. Кина не видел? Сопротивление сотруднику Полиции.

харьковские копы без бланков протоколов

...бить *****.

зы. Кина не видел? Сопротивление сотруднику Полиции.

каким бы ***** не было, но прицельно по ебалу - это лихо. Прекрасные "меры физического воздействия". Обучали

Назад
Зверху Знизу