Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
про Вильгельма фон Либе или как там правильно его ник читается

Уже в городе.
Это точно даАх да, еще про зраду
*******ы из объединения БПП, Батькивщины и Народного фронта таки выдвинули единого кандидата - Давтяна
Рыдаю в голос

Это точно да
Хотя тут я да же знаю что сказать, на вопрос - кого ?

Так що, зливати свого увала, поки за нього 5500 дають? )))Я вам пэрэмогу принесла
А ти сумнівалась, тим паче, на фоні його домовленностей з ПАП-ом. Чи просто так суди затягують та переносять? Чи просто так Росію визнали агрессором через пів-року, хоча до цього 4 рази не визнавали?Гепу уже можно поздравлять с победой, досрочной
их должны были остановить старые менты и навыписывать штрафовуже начали нарушать?
Эксплуатация ТС без номерных знаков![]()

Так що, зливати свого увала, поки за нього 5500 дають? )))
ти сумнівалась, тим паче, на фоні його домовленностей з ПАП-ом. Чи просто так суди затягують та переносять? Чи просто так Росію визнали агрессором через пів-року, хоча до цього 4 рази не визнавали?
Все, побіг на ріа виставляти об"явуВполне может быть
та ні, в мене не версія, а опис того як все насправді відбувається. Якби ви ще знали хто стоїть за "Відродженням"...Я знаю немного другую версию по выборам, что просто никто не хочет брать на себя ответственность за долги, в которых горсовет, как в шелках. Даже здание два раза заложено

та ні, в мене не версія, а опис того як все насправді відбувається. Якби ви ще знали хто стоїть за "Відродженням"...![]()

Якби ви ще знали хто стоїть за "Відродженням"...![]()

Саме хто влив бабло на все це діло...Кароч, Гєша вже не любить МішуХомутынника и Еханурова вполне достаточно для ахуя

Я нічого не писавтак вроде это не секрет, что Коломойский

так вроде это не секрет, что Коломойский![]()
Саме хто влив бабло на все це діло...Кароч, Гєша вже не любить Мішу
Я нічого не писав![]()

+1Эксплуатация ТС без номерных знаков