4000 грн на місяць

Парубий убит!

• Автор теми Автор теми Dozor
  • Дата створення Дата створення
Потвори, які влаштували теракт у Харкові навпроти Палацу спорту, де було вбито цивільних, включно з підлітком, теж не були військовими, але куди вони гадаєте поділися? Правильно, на обмін в параху. Тож якщо їм цей кадр буде потрібен, то, на жаль, виміняти його в них є на кого.
Я тільки за, щоб наших полонених повернути усіх. Це безумовно. Але щось тут поки в мене з тими мотивами та бажаннями не дуже збігається в голові

Ну не прикидуйся, що не розумієш, хто був у яких партіях та політ тусовках, ще до того поки на панихіді не назвався бойовим товаришем справжнього патріота... Народ же все бачить та розуміє...
Не хочу засмічувати тему про Парубія.

Данке? тіко в меня акцент був на второму предложенію
Акцент тут один - перенос или как там. :)
- Она старая... она глупая... а я всегда буду молодая и умная. :)
Вам предстоит испытать еще много возрастных страхов, а у меня они позади.
Чисто женских, не связанных с медициной. Кроме разве что климакса как свидетельства увядания.

:кава2: - Тивважвєшшоцеперебор
інеможебутизавуальованоюреклою
книгиколишньої?
Судя по разным фамилиям с женой - неизвестно, что там и как сейчас.
Потеря сына - единственное, что реально...

Screenshot_20250902_174956_YouTube.webp

Порошенко не настолько нищ и скуп, чтобы экономить на своей жизни и здоровье, особенно в условиях, когда враги у него по обе стороны фронта, причем этого не скрывают ни те, ни другие. Инвалидам умственного фронта это причиняет дополнительную попаболь.
Стерненко охраняла госслужба. Вывод - блоггеры, пишущие правильно про нужных людей, куда важнее бывших парламентариев.

Назад
Зверху Знизу