Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вам надо мотив ?Справді мутна якась мотивація. Ані Порох, ані Парубій уже давно не при владі в прямому сенсі цього слова, і навряд чи туди повернуться (ну, Парубій уже так точно). Якщо так кортіло звести рахунки з владою, ну вальнув би когось із нинішньої Зе-команди, ту саму Безуглу, чи якогось персонажа, що в корупції себе заплямував і вийшов під велетенську заставу - так ще б і героєм став в очах спільноти, а так... Більше дійсно виглядає як показове та символічне вбивство російськими спецслужбами якогось яскравого символу Майдану, до якого було найлегше дотягнутися.
Ти стрілки не переводьПетя міг би оплатити охрану, бо вони зараз тільки почали кричати - чому не було. Піарники срані. Поміркуй, чому "речником" всюди у Петі ми бачили, наприклад, того ж Гонаренко, а не вбитого патріота Парубія?
Багато ти бачив його зі всім тим , що ніс отой одеський регіонал?

Верно.До речі,згідно закону його не можна міняти на полонених військових. Він - не військовий, не комбатант, вбив цивільного. Я вірно ж розумію?
Да я теж розділяю обурення, що нема у таких охорони. Але в реалі- дуже багато людей мають охорону і якщо це державна, то дуже багато у цьому задіяно людей з відповідних структур.Ти стрілки не переводь![]()
без біографії вбивці- важко аналізувати його мотиви, обмежуючись тільки відчаєм щодо сина...у Ермака охрана. И потом он же не сказал что мстил нынешлей власти. У чела могла быть обида на майдан
В медведчук військовим був?До речі,згідно закону його не можна міняти на полонених військових. Він - не військовий, не комбатант, вбив цивільного. Я вірно ж розумію?
Этот тварь был типа госдеятелем.В медведчук військовим був?
Його ж у військовій формі спіймали)))В медведчук військовим був?
Логічно.В медведчук військовим був?
Потвори, які влаштували теракт у Харкові навпроти Палацу спорту, де було вбито цивільних, включно з підлітком, теж не були військовими, але куди вони гадаєте поділися? Правильно, на обмін в параху. Тож якщо їм цей кадр буде потрібен, то, на жаль, виміняти його в них є на кого.До речі,згідно закону його не можна міняти на полонених військових. Він - не військовий, не комбатант, вбив цивільного. Я вірно ж розумію?
При Кучмі.при кому він цвів і пах
Якщо на цього стрілка можна буде обміняти наших полонених, то хай міняють.Этот тварь был типа госдеятелем.
Там другая "статья"
та ти що, тільки?При Кучмі.
Ну він же у Кучми працював єрмаком.та ти що, тільки?
Ну не прикидуйся, що не розумієш, хто був у яких партіях та політ тусовках, ще до того поки на панихіді не назвався бойовим товаришем справжнього патріота... Народ же все бачить та розуміє...Ну він же у Кучми працював єрмаком.